אוי ואבוי שתי להקות שאני שונא.....נלך על ארוסמית'...
Aerosmith VS PanterA
אוי ואבוי שתי להקות שאני שונא.....נלך על ארוסמית'...
Aerosmith VS PanterA
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
אני הבאתי אותם,ואני אוציא אותם מכן
Slayer VS Amon Amarth
אל תשפטו בלי להכיר את אמרת'!!
http://www.metalblade.de/videos/amon...tomymemory.wmv
זה אמארת'
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 13-04-2008 בשעה 11:02.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
כולנו יודעים שמטאליקה זאת הלהקה הכי מוצלחת תראו מה כתוב בביבילון...:
מטאליקה (Metallica) היא להקת ת'ראש מטאל אמריקאית, אשר נוסדה באוקטובר 1981. מטאליקה נחשבת ללהקת המטאל המצליחה ביותר בהיסטוריה, עם היקף מכירות הנאמד במעל ל-100 מיליון אלבומים.
בשנות השמונים הייתה ידועה מטאליקה כלהקה קיצונית, שהולכת נגד הזרם, יוצרת מוזיקה כבדה ולא מלודית ושרה על נושאים קשים ובלתי נעימים. לאחר שתרמה רבות להתפתחות המטאל בשנות השמונים, הרחיבה הלהקה את קהל היעד שלה בתחילת שנות התשעים על ידי מיתון משמעותי של הסגנון. היא היוותה את הדוגמה הבולטת ביותר ללהקת מטאל מצליחה, אך הואשמה במקביל בהתמסחרות על ידי מעריציה הוותיקים שלא הסתגלו לשינויי הגישה המוזיקלית. מעריצים אלה טוענים שמטאליקה נטשה את שורשי הת'ראש מטאל שלה.
"הצליחה ביותר בהיסטוריה!!!"
METALLICA VS SCORPIONS VS QUEEN
למה 2 VS?!?!?!
Metallica Vs. Megadeth
Metallica VS Kiss
Metallica Vs. Guns n' Roses
Guns 'N' Roses VS Pink Floyd
Pink Floys Vs. Pantera
Pink Floyd Vs.The Rolling Stones
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Pink Floyd VS Led Zepplin
אמממממממ....
Led Zeppelin VS.AC/DC
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"