מה ישך אחי אתה טורקי או משו ?
מה ישך אחי אתה טורקי או משו ?
Siete
|
|
חחח לא טורקי..
אני שונא את וולקן הזה...
1-1 גול בנגיחה של טורקיה
2-1 חח טורקיה - צכיה יהיה חזק.. חח פפי היה טוב היום אה ?מאיר איינשטין פשוט בדיחה .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 12-06-2008 בשעה 00:11.
Siete
היום יש גרמניה-קרואטיה שהולך להיות אחד המשחקים וייקבע מי תיהיה בראש הבית
ויש גם אוסטריה-פולין ויש לי תחושה שאוסטריה תנצח אותם אחרי שהייתה כ"כ קרובה להשוות מול קרואטיה....
נחכה ונראה...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
גרמניה - קרואטיה משחק מצוין ... שונא את 2 הנבחרות האלה ..
Siete
1-0 לקרואטיה
כמעט היה 2-0... אחד המצבים
בעיטה מהאוויר 6 מטר מהשער
השוער עצר
אללה קרואטיה
באסה נגמר 2-1 איזה טיל של לוקאס!
יאנסן ולאהם דפוקים אבל יאנסן יותר בגללו היה הגול הראשון ובגלל הבלמים מצלדר ומרטסאקר והכדור שפגע בלהאם או בפודולסקי הטעה את להאמן,פגע בקורה ואיליץ' הכניס...
לא נורא נקווה לטוב ולפול שערים מול אוסטריה....
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 12-06-2008 בשעה 20:54.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
גרמניה פישלה בגדול במשחק הזה.. קיבלו גם אדום טיפשי..
בינתיים אוסטריה משחקת מצויין, הגיעה למלא מצבים רק עוד לא כבשה. משחק התקפי יפה.
באמת משחק נחמד של האוסטרים אבל ראבק 50 פעמם לבד מול השער ומחטיאים?!
אני מקווה שבמחצית השנייה נראה גולים...
1-1 בסיום! טעות כזאת מפגרת של הפולנים, עכשיו כמעט בטוח שגרמניה עולה =]
פשוט ביאס אותי לראות את המשחק הגרמני, חוסר התקפה רצינית, פודולסקי שמאיים על השער לא נכנס פנימה ולא קיבל כדורים לשער.. במקום זה גומז כל הזמן פישל והרימו כדורים כמו טמבלים..
עוד יותר גרוע ששוונשטייגר קיבל אדום טיפשי ועכשיו יש סכנה במשחק של אוסטריה..
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 12-06-2008 בשעה 23:43.