אני לא מבין!
אנשים קוראים פה את התחת!
למה הורידו אותם מניהול!
זה כל כך מפגר!
אני לא מבין!
אנשים קוראים פה את התחת!
למה הורידו אותם מניהול!
זה כל כך מפגר!
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
|
|
טוב סליחה צודק קצת הייתי עצבני..
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 08-10-2008 בשעה 11:21.
מתאבק רשום בWWA לשעבר
הישגים בWWA :
(-) אלוף הWWA לשעבר .(1)
(-) אלוף העולם במשקל כבד לשעבר .(1)
(-) מתמודד מספר 1# לדברים אחרים בעבר .
אל תשכחו חברים שזה רק הרכבה התחלתי.. מי שיוכיח את עצמו בעתיד אני מאמין שיקבל תפקיד ניהולי במידה וימצא מתאים.
אני במקום חלק מהמנהלים שירדו הייתי סותם תפה עכשיו, עם כל התגובות שלכם אתה מוכיחים למה ירדתם.
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
נראלך? אין לו אחריות לזה ניפו אותו עד לפני כמה זמן גם אל תשכח
היה פה פורמט רציני רק מנהלי האתר נשארו בעלי תפקידים ועברו מנהל מנהל והחליטו האם הוא מתאים..
ההחלטה להוריד אותך מניהול היתבצעה על ידם ולא על ידו. ואין לך מה לנטור טינה לאפחד. אתה לא היחיד וגם לא האחרון.
מילה שלי אם תשקיע ותשמור על רמה נאותה ללא תפיסת תחת המתפקיד אתה תחזור כמו גדול
טוב אתם ממש מפגרים וכנראה זאת הסיבה שירדתם מניהול
אני נועל את הדיון הזה ואני לא רוצה לראות פה דיונים שקשורים לזה!
אני מסביר את זה שוב בעברית פשוטה לכל המפגרים שעדיין לא הבינו
יש פה מנהלים
שלא מתאימים לניהול
מכל מני בחינות
בסופו של דבר, אותם המנהלים היו יורדים
אנחנו עשינו את זה בצורה מאסיבית והורדנו את כל מי שלא מתאים בבת אחת
יש פה טעויות ואנחנו מודעים אליהם, אתם יכולים לראות שאף אחד עדיין לא חזר לתפקיד ככה שתסיקו מסקנה אחת פשוטה שזה לא סגור עד הסוף
אתם פשוט פתטיים שלא להאמין, טוב שעכשיו הפרצוף האמיתי של המנהלים יוצא לאור - ילדותיות וטיפשות שחבל על הזמן
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
תכתבו כמה ביקורות על המנהלי אתר אם יעשה לחלקכם טוב על הנשמה.
מי שהשתתף בהצבעה הזאת היו כבוד ואתר אז חלאס תאמינו לי שלא סתם אמרו דברים באוויר מי שלא ידע פשוט היה אומר אין לי דעה ומישהו אח היה עולה במקומו ואומר נשאר או עף ככה עד שהיו שלושה קולות.
לכל מי שרוצה להגר לF-X-P יותר ממוזמן כי הרמה שלנו ושלהם קצת אחרת, ואם השאיפה שלכם זה משהו כמו F-X-P אז טוב שאותו אחד ירד כי השאיפות שלנו ושלהם לא דומות.
וכמו שאריק אמר יש טעויות ברשימות כנראה והעניין צריך להיבדק שוב ככה שזה לא סופי זה רק בערך שתדעו, יכול להיות שחלק שלא היוה צריכים לרדת ירדו ואנחנו נבדוק את זה.
כל הזמן יש לנו תוכניות איך לשפר את אטרף מה לעשות עוד חלק מהתוכניות היו לשנות את כל צורת הניהול לתת למנהלים הרבה יותר סמכויות וגם למפקחים אבל שוב זה לא עבד לא הצלחנו משום מה ואז ניסנו לצמצם סמכויות ולהגיבל ולמקד וגם לא עזר אז הולכים לפתרון האחרון שעמד בפנינו.