קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון ] ברצלונה - ריאל מדריד
    על ידי Caesar Augustus בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-12-2007, 20:02
  2. תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 25-12-2007, 00:25
  3. [הימור] ברצלונה - ריאל מדריד סכום שערים
    על ידי DoR TnT בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 00:07
  4. ברצלונה-ריאל מדריד
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 20:07
  5. ברצלונה-ריאל מדריד. בואו להמר
    על ידי יעל בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 9 << ראשון ... 6789 אחרון >>
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 130

[דיון] סופרקלאסיקו בספרד:: ברצלונה - ריאל מדריד - עמוד 8

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    איזה הצגות?! שחקני ריאל באו במטרה לכסח אותו. את ראול לא הייתה סיבה לכסח, הרי מה הוא יעשה, יעבור את כל ההגנה של ריאל לבד ויכניס גול? כולנו יודעים שזה לא יקרה. אגב, מה שיאיא טורה עשה לכם במחצית הראשונה, זרק אחד-אחד מההגנה שלכם באיזה שלוש התקפות שונות, ובמזל קנאברו כל פעם חסם את הבעיטה שלו.

היה בושה לראות את ריאל אתמול. למרות שישבתי בשמיכה ובמיטה בחדר, מתחת לשמיכה שקשקתי, הלב שלי רעד כמו מטורף, והייתה צמרמורת בכל הגוף בכל פעם שריאל יצאו להתקפה, לא יודע, אף-פעם לא קרה לי שהייתי כזה מתרגש. אבל המשחק של ריאל פשוט הגעיל אותי. אני יודע שזה לא פקטור, כשיש לך כאלה שחקנים על הדשא, אבל רבאק איזה בונקר!

ברצלונה רק הראתה איזה גדולה היא. הסגנון משחק, מסירות בנגיעה אחת,. מסי הכל-יכול פשוט חגג על ראמוס. דרנטה לא היווה משקל בכלל לאלבס. בזכות השמירה הכל-כך הדוקה על צ'אבי, טורה קיבל כזה חופש. בקיצור היה לכם אחלה בונקר, אבל עם כל-כך הרבה טעויות.

אני יכול לכתוב עכשיו סיפור על הקלאסיקו אתמול, אבל אני רעב, וגם אין לי כוח.

בקיצור, היה אחלה של משחק אתמול(בארסה ניצחה), נתראה בברנבאו בעוד 19 מחזורים כשבארסה כבר אלופה(בעזרת ה'!).

חחחחחחחחח למה אתה חושב שמסי חגג על ראמוס ?
    אולי פעמיים מסי עבר אותו כל שאר הפעמים ראמוס לקח לו.
    גם אלבס ודרנטה, ב10 דקות הראשונות עבר אותו והכל, אחרי זה דרנטה לקח את אלבס כאילו הוא איזה שחקן בליגה ב'.
    Real Madrid ♥

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חחח אבי טופי, אתה לא מבין מהחיים שלך בכדורגל - ראמוס נטרל את מסי כמו שלא נטרלו אותו מעולם (אברה וגי סונג פארק היחידים שראיתי שמבטלים אותו בצורה כזאת). מסי לא עשה כלום כל המשחק והוא נחשב אצלי מאתמול כאחד השחקנים היותר מגעילים על היקום.

חח דרנטה לא היווה משקל על אלבס? דרנטה עבר את אלבס פעמים ממצבים ויכל להגיע למצבים קורצים. פעם אחת הוא גם זרק את אלבס לרצפה כאילו לא היה והיה חייב לכבוש מהמצב הזה.

אל תתעצבן אל מה שאני כותב כי אני עדיין חושב שהנצחון של בארסה הגיע לה ללא ספק בכלל, אבל מה שאתה אומר זה שטויות. הגול של בארסה בא מקרן (די אירוני) ואי אפשר לומר שהיא הגיע למצבים קורצים במהלך המשחק (בגלל הבונקר של ריאל מדריד).
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 14-12-2008 בשעה 17:40.
    Siete

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    אל תספר לקב''ה כמה גדולות צרותיך- ספר להן כמה גדול הקב''ה

ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    חחח אבי טופי, אתה לא מבין מהחיים שלך בכדורגל - ראמוס נטרל את מסי כמו שלא נטרלו אותו מעולם (אברה וגי סונג פארק היחידים שראיתי שמבטלים אותו בצורה כזאת). מסי לא עשה כלום כל המשחק והוא נחשב אצלי מאתמול כאחד השחקנים היותר מגעילים על היקום.
    תגיד לי אתה צוחק עליי? את מסי נטרלו כמו שלא נטרלו לעולם? אתה צריך לראות איך אני צוחק עכשיו... אחד המגעילים על היקום? מבחינה הזו יצאת צבוע וגם ראול(מעליך) עם ההגזמות שלכם. אין ספק שאחרי המשחק אתמול של ריאל זה מה שתכתבו.
    מסי לא התקשה מול ראמוס, חגג עליו הוא לא. היה למסי חופש פעולה, וזו הודות לכך שראמוס היה מבולבל, הוא כל שנייה היה צריך לחתוך לאמצע לעזור לחברו האיטי מצלדר. במספר הדמנויות שלו מסי חתך את ראמוס ועם יותר דיוק ובעיטה מלאה, קסיאס היה מוציא הרבה יותר מ-2 כדורים מהרשת.
    חח השחקן המגעיל ביקום. מה הוא כבר עשה לעזאזל?! השחקן הטוב בעולם. הוא פי 8 מרונאלדו בשנה שעברה(לא ביכולת, אלא מבחינה חברתית וקבוצתית), הוא לא מתנשא ולא בטיח. את מי יש לך להשוות אליו מריאל? את רובן? סניידר? ואן דר וורט? דה לה רד? דרנטה(פחח)?
    אם כל הפצועים שלכם היו משחקים למעט רוד ואן, ואינייסטה היה משחק במקום גודיונסן, בכלל הייתם מקבלים תבוסה. אתם לא הייתם מסתגרים לבונקר, והייתם מקבלים בראש. מה לעשות שלכל קבוצה בעולם(גם לטובה ביותר, כן כן) קשה בול בונקר כזה, כשאתם מנסים לכסח את השחקן המפתח שלנו.

עזוב אותך ממילים, אני מציע לכולכם לראות עכשיו את המשחק שוב(ערוץ 55), ולהפנים, כי יותר מוחשי מזה אי-אפשר לראות ולהפנים.

עריכה: התגובה נכתבה לפני שערכת.

אחרי שערכת, יש לנו על הרבה דברים להסכים.!
    נערך לאחרונה על ידי AvivTupi; 14-12-2008 בשעה 17:52. סיבה: התגובה נכתבה לפני שערכת.
    (עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
    (אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h
    (גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
    (ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.

גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
    שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אביב, אני באמת מתלבט אם להפסיק לתת לך להגיב בפורום הזה - שטויות. שמסי נגע בכדור הוא לא ידע מה לעשות איתו כי הוא היה מבולבל נגד ראמוס. ברצלונה לא הגיעו להזדמנויות ממשיות במשחק הזה ואם אתה חושב שמישהו יכניע את איקר קסיאס אם בעיטות משולי ה-15, אתה טועה. זה לא התקרב אפילו ליהיות גול.

סרחיו ראמוס הצליח לנטרל את מסי כשמצלדר האיטי היה על ידו וכשהוא לא משחק בצד האמיתי שלו ועל זה צריך לתת לו כבוד כי המשחק ההגנה של ריאל מדריד היה מדהים אתמול - מהקרן חטפנו את הגול, מהקרן ולא משום מקום אחר. הגול השני היה רק כי השחקנים של ריאל חפשו את השוויון (שלא הגיעה להם).
    Siete

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivTupi צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה צוחק עליי? את מסי נטרלו כמו שלא נטרלו לעולם? אתה צריך לראות איך אני צוחק עכשיו... אחד המגעילים על היקום? מבחינה הזו יצאת צבוע וגם ראול(מעליך) עם ההגזמות שלכם. אין ספק שאחרי המשחק אתמול של ריאל זה מה שתכתבו.
    מסי לא התקשה מול ראמוס, חגג עליו הוא לא. היה למסי חופש פעולה, וזו הודות לכך שראמוס היה מבולבל, הוא כל שנייה היה צריך לחתוך לאמצע לעזור לחברו האיטי מצלדר. במספר הדמנויות שלו מסי חתך את ראמוס ועם יותר דיוק ובעיטה מלאה, קסיאס היה מוציא הרבה יותר מ-2 כדורים מהרשת.
    חח השחקן המגעיל ביקום. מה הוא כבר עשה לעזאזל?! השחקן הטוב בעולם. הוא פי 8 מרונאלדו בשנה שעברה(לא ביכולת, אלא מבחינה חברתית וקבוצתית), הוא לא מתנשא ולא בטיח. את מי יש לך להשוות אליו מריאל? את רובן? סניידר? ואן דר וורט? דה לה רד? דרנטה(פחח)?
    אם כל הפצועים שלכם היו משחקים למעט רוד ואן, ואינייסטה היה משחק במקום גודיונסן, בכלל הייתם מקבלים תבוסה. אתם לא הייתם מסתגרים לבונקר, והייתם מקבלים בראש. מה לעשות שלכל קבוצה בעולם(גם לטובה ביותר, כן כן) קשה בול בונקר כזה, כשאתם מנסים לכסח את השחקן המפתח שלנו.

עזוב אותך ממילים, אני מציע לכולכם לראות עכשיו את המשחק שוב(ערוץ 55), ולהפנים, כי יותר מוחשי מזה אי-אפשר לראות ולהפנים.

עריכה: התגובה נכתבה לפני שערכת.

אחרי שערכת, יש לנו על הרבה דברים להסכים.!

סבבה תראה שבריאל- בארסה הקרוב רוב הפצועים יחזרו וגם אינייסטה שלכם יחזור ואז אנחנו נראה מי באמת ינצח, עם הגנה שלמה חוץ מראמוס חסרה, אי אפשר לנצח בסופרקלאסיקו.
    ותאמת, ראמוס עצר את מסי הרבה הרבה יותר משמסי עבר אותו.
    אפילו סלגאדו סגר את הנרי יותר טוב מאשר הנרי עבר אותו.
    Real Madrid ♥

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

ברור שהוא יעצור יותר משהו יעבור.
    לעבור זה הרבה יותר קשה...
    אם זה לא היה ככה אז לא היו מסירות בכדורגל, כל קבוצה הייתה משקיעה בהגנה ובחוץ אחד וזהו

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי FUYA צפיה בהודעה
    ברור שהוא יעצור יותר משהו יעבור.
    לעבור זה הרבה יותר קשה...
    אם זה לא היה ככה אז לא היו מסירות בכדורגל, כל קבוצה הייתה משקיעה בהגנה ובחוץ אחד וזהו

לא אבל הוא אומר " חגג על ראמוס", שזה אחד הדברים הלא נכונים שהיו.
    Real Madrid ♥

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Raúl צפיה בהודעה
    לא אבל הוא אומר " חגג על ראמוס", שזה אחד הדברים הלא נכונים שהיו.
    בסדר, תפוס אותי על קטנה. פשוט קשה לעקוב אחרי מה שכתבת שאתה בקריז...

תאמין לי, העיקר ניצחנו, ריאל דפקו וואחד בונקר, אין צורך להרבות במילים...!

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

תפסיקו כבר לזיין ת'שכל שלכם כל אוהדי רעל
    בפעם הראשונה שרעל עברה ת'חצי ותקפה כמו ברצלונה עם איזה 8 שחקנים (דקה 90) קיבלתם ת'גול שלכם.
    זהו, כל המשחק הייתם בונקר.
    הם לא מתביישים לשחק ככה? לאכזב ת'קהל שלהם ככה?
    גם שנה שעברה שלא נראנו בכלל טוב ב4-1 אבל עדיין לא-היינו-בונקר.
    משחק מגעיל יש לרעל, בעעעעעעע
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 14-12-2008 בשעה 22:06.

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה
    בפעם הראשונה שרעל עברה ת'חצי ותקפה כמו ברצלונה עם איזה 8 שחקנים (דקה 90) קיבלתם ת'גול שלכם.

כי שנה שעברה ריאל לא הייתה בכושר של בארסה :|
    ובארסה לא הייתי בכושר של ריאל (בארסה יותר טובה בהרבה )
    נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 14-12-2008 בשעה 22:16.
    Real Madrid ♥

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tal צפיה בהודעה

מה לאכזב את הקהל מה אתה מזיין ת'שכל חצי סגל פצוע אז מה כבר יש לעשות?

חח וריאל עלתה עם כל השחקנים עלק עם 8 עובדה שנאר רק אחד בהגנה ואז נשאר 2על 1.

שנה שעברה שברצלונה קיבלה 4 בברנבאו כל אוהדי בארסה נשארו בחורים שלהם רק ראו ברצלונה נותנת בראש יצאו מהחורים.
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

חבר'ה, אל תתיחסו לאוהדי ריאל... הם מתוסכלים. ואנחנו בתור אוהדים סקסיים אמורים להבין אותם.
    הם אכלו 2 בראש בדקות הסיום והתסכול נובע מההפסד המביש...

מסי כמובן עבר את ראמוס המון פעמים ללא בעיה, בגלל זה לראמוס לא הייתה בעיה והוא תיקל אותו עד שחטף צהוב.
    דרנטה חוץ ממבצע אחד או שניים לא השיג שום דבר, אפילו שהיה לבד מול ואלדז הוא פישל, אפס.

אתם צריכים להבין שאוהדי ריאל יקללו עכשיו ויתעצבנו, אבל בתוך תוכם הם יודעים עד כמה הם אפסים.
    ואנחנו ננצל את התקופה היפה הזו להשען לאחור ולצחוק עליהם כשהם מוציאים תסכול בפורום

קיצר, בארסה אלופה.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 17-12-2008 בשעה 13:30.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מסי עבר את ראמוס הרבה פעמים, אה? בן אדם, אתה חסר כל הבנה מינימלית בכדורגל.

אגב, "ממש הושפלנו", אפשר לחשוב לכמה הזדמנויות הגעתם, וגם שהגעתם, זה היה מאיזה קרן עלובה ומתפרצת שחצי קבוצה עלתה למעלה ופוקס של מסי שנעלם לכל המשחק. מה שעשינו לכם שנה שעברה בברנבאו ובנו קאמפ מכופל על מה שאתם עשיתם לריאל עם סגל פצוע.

בכל אופן, עוד נדבר.
    Siete

תפסיק כבר לבכות ה2-3 הזדמנויות שלכם היו במתפרצות
    ראינו מה היגואין וראול שווים במשחקים גדולים - לתחת

וחמוד שלי - 75% החזקה הכדור לבארסה :|

אם לא כסיאס היה פה 7-0 :|
    נערך לאחרונה על ידי Tal; 17-12-2008 בשעה 16:24.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ

די כבר!!! בכל מקום מתרצים ''סגל פצוע'', ''לא הושפלנו'', ''מסי לא עבר את ראמוס'', בסופו של דבר ניצחנו, אבל אנחנו עוד נראה בסופר-קלאסיקו הבא מה יהיה לכם לתרץ(הפסקה נכתבה ברגע של עצבים).

די כבר להגיד לנו שאין לנו הבנה בכדורגל. אם ראמוס לא היה נכנס במסי ומתקל אותו בחריפות כל פעם, תאמין לי שהוא כן היה חוגג עליו. מסתבר שזו הדרך היום לעצור את השחקן הטוב בעולם, ''לשבור'' אותו. אין הגינות אין כלום. בטח גם פה תתרצו לי משהו כמו: "אם הייתה לנו הגנה ללא פצועים, לא היינו צריכים 'לשבור' אותו". אני אגיד לכם משהו, גם עם הגנה בריאה היינו מנצחים אתכם. למה? כי מסי השחקן הטוב בעולם כרגע. עד המשחק ההוא אט'ו הבקיע יותר מ-100% גולים ביחס למשחקים. הנרי חזר לעצמו. צ'אבי התגלה ככקשר בין הטובים בעולם אם לא הכי טוב מביניהם. בוז'אן התפתח(ומתפתח) לאחלה חלוץ שבעולם. ההגנה סוף-סוף התאזנה. הכימיה בין השחקנים פשוט מדהימה. זה שהצלחתם להחזיק מעמד 83(!) דקות בבונקר, זה כבר בושה. כי במשחק בין בקבוצות הטובות בעולם, והמשחק הכי מסקרן בעולם מבחינת קבוצות, באמת שלא הייתי מצפה לבונקר שכזה.

דרך-אגב, מספר הפציעות שלכם גדול. אבל אתם לא צריכים לתרץ, כי הרי גם בעקיפין וגם בישירות הפציעות קשורות לקבוצה שלכם. אם זה הרופאים, הפיזיותרפיים, השחקנים ששיחקו מלא ביורו וכנראה לא נתנו להם מנוחה. כשיותר משליש סגל פצוע, זה לא מקרי. אז חלאס לתרץ לי את הפציעות שלכם, באמת בנמאס.

שן דחצ'ובה אמן!

הקסים אותי.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.