נכתב במקור על ידי DooDeLzZz Ye _ _ _ _ _ ard עכשיו זה כבר מסודר לא צריך את התגית קוד Yellowcard
*The Division Bell
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz Ye _ _ _ _ _ ard עכשיו זה כבר מסודר לא צריך את התגית קוד Yellowcard?
Game Over ספוילר: [/CENTER]
נכתב במקור על ידי devotionSource Yellowcard טוב! מצמצם פערים יפה נכתב במקור על ידי Second Heartbeat Yellowcard? לצערי, דניאל ענה לפניך. לא נורא נעשה עוד אחד כזה ועוד אחד עם תמונות. הבא: קוד: _ _ - _ O _
_ _ - _ O _
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz טוב! מצמצם פערים יפה לצערי, דניאל ענה לפניך. לא נורא נעשה עוד אחד כזה ועוד אחד עם תמונות. הבא: קוד: _ _ - _ O _ לצערך? מעניין... יש M?
נכתב במקור על ידי devotionSource לצערך? מעניין... יש M? לצערי בשבילו, בשבילך אני שמח כולם צריכים להיות שווים חח ולא אין. קוד: _ _ - _ O _
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz לצערי בשבילו, בשבילך אני שמח כולם צריכים להיות שווים חח ולא אין. קוד: _ _ - _ O _ יש N?
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz לצערי בשבילו, בשבילך אני שמח כולם צריכים להיות שווים חח ולא אין. קוד: _ _ - _ O _ A?... עריכה: (סורי שרון) In Joy?
נערך לאחרונה על ידי Bat Country; 02-02-2011 בשעה 22:48.
נכתב במקור על ידי devotionSource יש N? אין. נכתב במקור על ידי Second Heartbeat A?... עריכה: (סורי שרון) In Joy? לא ולא. אם התשובה שלך (הניחוש) היה נכון הייתי צריך לפסול אבל זה לא נכון אז השאלה ממשיכה
h?...
נכתב במקור על ידי devotionSource h?... אין.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz אין. לא ולא. אם התשובה שלך (הניחוש) היה נכון הייתי צריך לפסול אבל זה לא נכון אז השאלה ממשיכה I?...
y?...
נכתב במקור על ידי Second Heartbeat I?... l או i? חח טוב בכל מקרה שניהן לא נמצאות. נכתב במקור על ידי devotionSource y?... לא.
O?..
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz l או i? חח טוב בכל מקרה שניהן לא נמצאות. לא. E?...
חוקי הפורום