נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- גם אתה לי חחח מי 150 ל 151 !! חח XD
נכתב במקור על ידי Mr.Young הגבתי תודה רבה
נכתב במקור על ידי Mr.Young הרסת לי את המספר העגול 70 [לייקים] חח סתם מאכפת לי DD: חחחח יאללה עכשיו אני שם לייק כל הודעה שלך שאני יראה נעגל לך למאה...XD
נכתב במקור על ידי noamXD חחחח יאללה עכשיו אני שם לייק כל הודעה שלך שאני יראה נעגל לך למאה...XD חח יאללה (לייק! XD)
נכתב במקור על ידי noamXD חחחח יאללה עכשיו אני שם לייק כל הודעה שלך שאני יראה נעגל לך למאה...XD גם לי תן בלייק
נכתב במקור על ידי noamXD חחחח יאללה עכשיו אני שם לייק כל הודעה שלך שאני יראה נעגל לך למאה...XD גאמני רוצה
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- גם לי תן בלייק גמאני נתתי
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ גאמני רוצה קיבלת, אולי נעשה על כל התגובות לייק וזהו? XD
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 27-09-2011 בשעה 23:13.
זה סמיילי סוטה.. ומטריד נכתב במקור על ידי Sexy_DJ גאמני רוצה
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Mr.Young גמאני נתתי ננתי נועם תעשה לי גם חח
נכתב במקור על ידי Mr.Guy זה סמיילי סוטה.. ומטריד אוי ואבוי חח סתם
נכתב במקור על ידי Mr.Guy זה סמיילי סוטה.. ומטריד חחחחחח הוא רק מסתכל לצדדים נכתב במקור על ידי Mr.Young קיבלת, אולי נעשה על כל התגובות לייק וזהו? XD בכיף אתה תתחיל חעחעחעחעחע
נכתב במקור על ידי Mr.Young חח יאללה (לייק! XD) נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- גם לי תן בלייק נכתב במקור על ידי Sexy_DJ גאמני רוצה עלק אתם.....חחחח יאללה פירגנתי לכם בלייק (מי שישמע כולה ללחוץ על כפתור...) בואו נעשה קטע כזה,כל מי שרואה את ההודעה ישלח לי נקודה אחת (או שתיים או שלוש או ארבע או חמש)
די הוא מסתכל עלי זה מטריד תמחק תמחק אותו מהר נכתב במקור על ידי Mr.Young אוי ואבוי חח סתם
נכתב במקור על ידי Mr.Young אוי ואבוי חח סתם בסדר על כול תגובה עשיתי לך
חוקי הפורום