נכתב במקור על ידי aviv_b_d כן אחי בדיוק חיפשתי את זה, תודה
נכתב במקור על ידי DoodleJump כן אחי בדיוק חיפשתי את זה, תודה בקשה עכשיו תן סרט !
נכתב במקור על ידי aviv_b_d קשה להבין? אני הבנתי אתה לא? קל להבין אבל.... הטמטום ביטצ'
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel שכחת לרגע שאתה גבר פעולה אחת קשה לך לעשות אתה מדבר על 2 תתחיל בלבדר.. אני יכול לעשות את שניהם ביחד, אבל לדקה מקסימום.
נכתב במקור על ידי dOrBh קל להבין אבל.... הטמטום ביטצ'
נכתב במקור על ידי aviv_b_d מה קשה להבין?
אני מזכיר הראשון שמגיב בעמוד ה10 מקבל את כל הנקודות שלי. פעם באשכולילה היו אנשים איכותיים, היום יש אתכם, המקום הזה הידרדר.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי dOrBh מה קשה להבין? אותך
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני מזכיר הראשון שמגיב בעמוד ה10 מקבל את כל הנקודות שלי. פעם באשכולילה היו אנשים איכותיים, היום יש אתכם, המקום הזה הידרדר. גם אני אוהב אותך
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני מזכיר הראשון שמגיב בעמוד ה10 מקבל את כל הנקודות שלי. פעם באשכולילה היו אנשים איכותיים, היום יש אתכם, המקום הזה הידרדר. יש אותנו שזה + ויש את אביב שזה -
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני מזכיר הראשון שמגיב בעמוד ה10 מקבל את כל הנקודות שלי. פעם באשכולילה היו אנשים איכותיים, היום יש אתכם, המקום הזה הידרדר. לא יפה, לא יפה בכלל
נכתב במקור על ידי DoodleJump לא יפה, לא יפה בכלל לא יפה שועל, לא יפה שועל, לא יפה לא יפה לא יפה בכלל (למי שלא יודע זה שיר ילדים) זה מה שעלה לי בראש כן אני מטומטם
נכתב במקור על ידי dOrBh לא יפה שועל, לא יפה שועל, לא יפה לא יפה לא יפה בכלל (למי שלא יודע זה שיר ילדים) זה מה שעלה לי בראש כן אני מטומטם ידוע
נכתב במקור על ידי aviv_b_d גם אני אוהב אותך אני לא אוהב אותך נכתב במקור על ידי dOrBh יש אותנו שזה + ויש את אביב שזה - כולם זה מינוס אחת גדול, בנפרד מינוס בינוני, ביחד גדול. נכתב במקור על ידי DoodleJump לא יפה, לא יפה בכלל כן, גם אני מסכים שהוא לא יפה.
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אותך נכתב במקור על ידי aviv_b_d גם אני אוהב אותך דאבל!!!!!!! באן?!?!?!!!!!!!
חוקי הפורום