כן התחלתי לשחק אתמול....
אחרי יומיים מפרכים של התקנה =]
Metallica - One
Vs.
בתולת הברזל - החייל
כן התחלתי לשחק אתמול....
אחרי יומיים מפרכים של התקנה =]
Metallica - One
Vs.
בתולת הברזל - החייל
|
|
Metalica-one
vs
nirvana-SLTT
נתאנל חרשן.......![]()
נערך לאחרונה על ידי Dj-KopeR; 24-07-2008 בשעה 18:29.
Metalica-one
Vs.
30STM - Attack
Metalica-one
VS.
Duran Duran - The Wedding
וקופר מה אתה מחרטט SLTT זה SLTS
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Metalica-one
Vs.
GNR - WTTJ
Metalica-one
VS.
ZZ Top - La Grange
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
One כבר נמצא פה יותר מעמוד, אז:
E40 ft. akon- Wake it up
Vs.
Evenescence - Bring Me Back To Life
Evenescence - Bring Me Back To Life
VS.
QOTSA - 3'S AND 7'S
קצת היפ הופ למה כן?
QOTSA - 3'S AND 7'S
Vs.
Sean Paul - טמפרטורה
חחחחחחח אתם לא מבינים אני מטייל לי עם הכלבים פתאום אני רואה איזה ילד בן 7 שומע ת'שיר הזה בפלא מזה נקרעתי.......![]()
QOTSA - 3'S AND 7'S
VS.
Slipknot - Before I Forget
מה מצחיק בזה זה עצוב :/
Slipknot - Before I Forget
Vs.
Muse - KOC