אולי תשנו את הכותרת של האשכול : "אשכול כדורגלני לילה" וזהו..
סוף סיפור.
למה כולם עושים אמבוש על קרטר הוא בסה"כ רוצה להשתלב.
קרטר - מפיפ"א לא תלמד כדורגל חח
אולי תשנו את הכותרת של האשכול : "אשכול כדורגלני לילה" וזהו..
סוף סיפור.
למה כולם עושים אמבוש על קרטר הוא בסה"כ רוצה להשתלב.
קרטר - מפיפ"א לא תלמד כדורגל חח
|
|
לך על PES יותר ריאליסטי
חחחחחחחחחחחחחחחחח
אנחנו חייבים אשכול פרשני כדורגל ללילה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אההה ד"א PES5 חחחח דווקא הייתי טוב בטורניר חחח אבל אני לצערי בלי יובה אלא אם קבוצתם האהודה של אור ויואב ריאל מדריד.
עד עכשיו הולך ממש טוב חחחח אני מקום ראשון בבית[יש 2 בתים] חהחהחה ורונאלדו וראול כבשו ביחד כבר 10 ושיחקתי רק 3 משחקים
מחר ההמשך[או היום בלילה]...
אני מזמין מראש כרטיסים לגמר.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
כישרון כישרון כישרון
אמן רונאלדו יפצע לך תבין מה זה בלעדיו
להבקיע עם וודגייט[לפעמים אליך לפעמים להם] והלגרה
אפילו אלברו מחייה
קהש
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ששששש שלא יפצע
לך תבין לשחק עם הPS2 והשלט בתור אחד שלא נגע בבבקר כבר 586576 שנה ויש לו בעיית מוטוריקה עד שהצלחתי להגיע לכיוון שאני צריך להבקיע לקח לי מחצית,אבל אדון זיזו מסדר הכול וראולנדו[שילוב של ראול ורונאלדו]על כדורי מרץ זה טוב.
ד"א וודגייט כזה שולט במשחק חחח מסכן הוא נפצע לי פינו אותו מקווה שהכול בסדר איתו
חחח חברי היקרים, אם אני הייתי המפקח שלכם כמו פעם מזמן היה פה נגמר כל הפוגרומים.
המצב בפורום מתאסלם וזה מסוכן לכולנו, אז די הפורום היה באמת נהדר וכולנו פה בקשר טוב זה נפלא, אבל בואו נשמור על איזשהי רמה ולא ניפול לדיבורים נטו...
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
סליחה אדון שוטר
אבל הקהילה הקטנה והמגובשת יכולה לדון גם אם זה גובל בספאמון כי זה גורם לקרוב ללבות וזה גורם לאושר עושר וכוח גברא
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אדון שוטר ומפקח לשעבר
תן לנו להשטות ולהרגיש כמו שוטי הכפר,זה טוב,כמובן אם נרצה לשמור על רמה נפתח דיון על השפעתו הפסיכולוגית של הקהל על השחקנים והאם בעקבות זאת ה"סופר אגו"[מושג בפסיכולוגיה]שלהם עולה?
אלון כמשתמש ותיק בפורום אתה בטח יודע שיש את התקופות הללו שהספאם חוגג. זה יעבור ונחזור להיות רציניים מתישהו.
כן כמו שאני מכיר את מעגל האירועים של אטרף, נפילה התאוששות איטית פורום מצליח ספאם מטורף הכל סבבה ואז נפילה.
השלב הבא הוא נפילה =]
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
חס וחלילה חס ושלוםנכתב במקור על ידי Reggie Miller
כל עוד אני פה עד ה19.3.2006[עדיין לא סופי]הפורום הזה יעמוד בגאווה כל הדרך על אפי ועל חמתי ויפול רק על גופתי המתה.
אאלה מלחמה!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
מי פה נגד אריאל אני איתו!
דברו....
רונאלדיניו דומה למרגול, אטו קוף קמרוני, פויול נראה כמו עובדיה מלהקת עובדיה ולהקתו.
חחח ניר איזה הצתה,טוב שזה לא היה לפני 4376476 שעות חחחח
עשינו הפסקת אש זמנית חחחח עד שימאס לנו מבארסה שוב.
עובדיה הוציא עכשיו סינגל לבד אז לא נראה לי הוא כבר בעובדיה ולהקתונכתב במקור על ידי SuB