מישהו למטה הביא סירטון וגם הסברתי מקודם איך להרוג אותו... סתכל פה באשכול..נכתב במקור על ידי Master-P
מישהו למטה הביא סירטון וגם הסברתי מקודם איך להרוג אותו... סתכל פה באשכול..נכתב במקור על ידי Master-P
|
|
נכון שאתה קופץ עליו אז יש לך זום כחול אז תפגע בו ואז תחכה אל תלחץ על כלום עד שיבוא לך עוד זום כחול ואז עוד אחד עד שתגיע לעין ותחסל אותה ככה גם במקום השנינכתב במקור על ידי Master-P
זה בעצם הייתה הבעיה לוחצים ולא מחכים לזום הכחול זאת הייתה הבעיה
זה הקטע שאין לי את הזום הכחול הזה.. רק בפעם הראשונה שאני קופץ מהקרש על הדבה הזהנכתב במקור על ידי הבוס
כשאני עליו אני לא רואה שום זום..
גם בסרטון שהורדתי ש"פינק" או ניק אנארף זה שסיים את המשחק לא ראיתי זום כחול אז איך הוא יודע מתי ללחוץ?
בזום הראשון אתה פוגע בוא ואז על תיגע בשום מקש בשום מקש אבל ואז אתה תראה שהוא ינסה להוריד אותך שיבוא עוד זוםנכתב במקור על ידי Master-P
אתם צריכים להשתמש בחולות הזמן כדי לעבור במקומות קשים נגיד אתה יכול להאט את הדלתות שהם נסגרות מהר ו גם להחזיר תזמן תנסו אני לא יסביר לכם זה יהרוס את ההנאה.
איך אני מביא תמונות מהמשחק?
אני עושה print screen ואז הולך לצייר וזה לא עושה כלום
עזרה
אתה עושה prntscreen ואז יש לך את התמונה בתיקייה של המשחק...נכתב במקור על ידי הבוס
UbiSoft
הבני זונות אמא שלהם שרמוטה בת אלף שרמוטות!
בני זונות!!!!!!!!!!!!! שונא אותםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אי אפשר לשחק במשחק בגללם!
שימותו עם ההגנות שלהם
חחחחחחחחחחחחח החתימה שלך הרגה אותי! so who is carter(כתבתי תשם שלו נכון?)נכתב במקור על ידי EriK
בכל אופן אתה אמור לנתק כוננים ולהפעיל עם DT4 (כמו שחבר שלי עשה) או לנתק אותם דרך הביוס (לא יודע לא נסיתי)
אני ניתקתי את החיבור של החשמל...
ניסיתי דרך הכל זה לא עובדנכתב במקור על ידי DoGow
ותכוננים אנלא מצליח לנתק גם
נתקע של הקבל הזה LOL
אם אני יפעיל קצת יותק כוח אני מפחד לשבור לסידי ותDVD :X
אני צריך עזרה בהתקנה..
יש מצב שהגירסת דיסקים היא שונה מגירסת די וי די ??
כי הורדתי גירסת דיסקים ואין לא עובד לי שאני מנתק כוננים
והוא עושה בעיות עם הסיריאל..
יש פה מישהו שהתקין עם גירסת דיסקים או שבכלל לא צריך להיות הבדל??
אתה צריך להיות Fast Killנכתב במקור על ידי Master-P
יש לך כמה פעמים כאלה..תראה מישו הביא כאן סרטון איך הוא עבר..זה ממש קל
שאלה למי שסיים נירא לי שאני בסוף אני נלחם נגד הווזיר אחרי שאני מביא בוא כמה מכות הוא מפרק איזה קיר ויש לי אבנים שזזות בכל המקום והוא יורה עלי עיגולים ירוקים מגעילים בזמן שהוא באוויר ואני לא יכול לפגוע בו מה אני אמור לעשות שם ?
אני לא מבין איך אנשים לא קולטים מה לעשות... סה"כ צריך לטפס על הקיר שמאחוריו ואז לקפוץ עליו...נכתב במקור על ידי darkside
תשים לב יש מאחוריו עמוד...נכתב במקור על ידי darkside
תעלה על העמוד עם המקש הימני בעכבר ותראה שיהיה לך fast kill אז בזמן שאתה רץ על הקיר תלחץ E ומשם תמשיך הלאה