יאאאא החלפת ניק =]נכתב במקור על ידי Jack D.
הלוואי עליי לישון =\ .. בעעע בוחן מזדיין בלשון![]()
יאאאא החלפת ניק =]נכתב במקור על ידי Jack D.
הלוואי עליי לישון =\ .. בעעע בוחן מזדיין בלשון![]()
|
|
מה זה ל***?|:
אני לא מצליח לחבר משו עם ל' ו3 אותיות שיוצרות ביחד מילה גסה שגם מתקשרת ל"אתם יכולים רק ל*** =]"
זה לא יכול להיות לזין או משו כזה... אז מה זה?:|
למות=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואלה איך לא חשבתי על זה O_O
חחח סתם עשיתי שלוש כוכביות..תמשיכו עם הדמיון..נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה
![]()
לא הבנתי כלום מכל 9 העמודים האלה
רועי זה אני?
חשבתי שבשבילך אני רועיק
הרסת :\
גו טבחים גו
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
טוב אני לא בא לרדת על אף אחד. לא בא לפתוח עוד ריב אבל אתם יכולים לקרוא את זה ולהתייחס לזה ברצינות ואתם יכולים להתייחס לזה בצחוק ולהפגין שוב את הנכות שבכם.
עצוב מאוד שאתם הורסים את הפורום הזה. אומנם זה פורום דיבורים אבל כמו שכבר נאמר זה לא פורום ספאם. עצוב מאוד שמנהלים ראשיים וגם מנהלים בפורום הזה לא עושים שום דבר חוץ מלעודד הודעות וטופיקים כאלו שבהם הספאם חוגג וכל הודעה היא הודעה של MSN, חלק ממכם יודעים שמה שאני אומר זה נכון וחלק ממכם פשוט יותר מידי טיפשים בכדי להבין את מה שאמרתי ושוב התגובות העלובות של תמצא חיים וכל שאר הבולשיט היחיד שאתם יכולים להגיד. אתם הם אלו שצריכים למצוא חיים. עצם העובדה שמשעמם לכם כל כך היא ההוכחה פה ושאתם מדברים על כל הבולשיט הזה שאין לו קשר לשום דבר. סתם בשביל לעשות צחוקים זולים. רוצים לעשות את זה תעשו את זה במסן, תפתחו שיחה של 50 אנשים מצדי ותדברו על זה שם. אני יודע שכל אחד שחושב כמוני פשוט יכול להתעלם מהטופיק הזה וככה גם אני חשבתי לעשות בהתחלה אבל פשוט רציתי להביא את התגובה הזו רק בשביל לראות אם יש שמישו מכם משו בפנים ושאולי תתפחו קצת כי רובכם בגיל יותר מידי גדול בשביל לדבר כמו בני 12.
שיהיה לכם יום טוב, וחיים נפלאים.
אה ושוב, לא באתי להעליב ולפתוח עוד ריב
גם אני רוצה להיות משהו...
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
כן ימח שמונכתב במקור על ידי EriK
...
![]()
אל תנסה לשנות את העולם כי אתה לא תצליח.נכתב במקור על ידי meidan
מכיר תמשפט?סבבה אל תנסה להטיף לאחרים מה לעשות ומה לא.
אנשים באים לפורום כדי לדבר,כדי לצחוק כדי להשתטות כדי לעשו תדברים שאתה לא עושה בחיי היומיום שלך ופה אתה יוכל לזרוק זין אחד גדול כי בתכלס כמה שתעשה שטויות אף אחד לא מכיר אותך פה אישית ובתכלס לא הרבה ישימו עלייך פה אז אתה מוצא לעצמך דרכים מפגרות להעביר בהם שעתיים שלוש סתמיות כאלה.
ואם לא יהיו הצחוקים האלו הפורום הזה יראה כמו כוס של בת 70-יבש ומסריח וזה לא המצב שאנחנו רוצים להגיע,להפך כול הנושאים המצחיקים הם אלה שעושים את הפורום הזה לבן בן בן זונה[במובן הטוב]ואחד שכיף להיות בו.
אני מבין אנשים כמוך שלא כל כך מתלהבים מהשטויות שאנחנו עושים פה כי אוליאתה די חדש פה ולא מכיר את רוב החבר'ה פה ואת השגעונות של כל אחד ואחד פה אבל אם תיצא קצת מהתפיסה "המרובעת" שלך שבפורום לא צריכים לעשות כאלה שטויות וצריך לדבר רק על דברים יותר רציינים אתה תמצא פה הנאה וצחוקים שחבל על הזמן גם אם אתה בן 12 וגם אם אתה בן 19 וזו אחת הסיבות שאני עדיין פה הם הצחוקים וכול הטופיקים שאולי נראים לך מטומטמים אבל בתכלס הם אלו שאני הכי זוכר והכי מצחיקים אותי.
אלירן צודק בגדול
אתה לא מכיר פה אחד אחד
אתה לא מכיר ת'שטיקים של כולם
כל אחד בא לפה עם גישה אחרת ואנחנו מחברים אותה בידח,אולי על דרך של שטות אב ל חתיכת גיבוש יש פה בפורום וזה לא מקום של פלצנים ורקיקים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
או כן? אני לא מוצא מישהו שמשווה את עצמו לאלוהים מצחיק.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
לא אמרתי לא לעשות צחוקים, אבל הטופיק הזה הוא ממש ממש ממש לא קרוב להצחיק. אם כל הכבוד לוותיקים שיש פה, די כבר נמאס מהטופיקים המטופשים האלו. הרי בדיבורים מדברים על דברים שקוראים יום יום ולא מזיינים תמוח על כל הבולשיט שנאמר בהודעה הראשונה.
אה כן? זה כתוב בספר החוקים של כל פורומי דיבורים בארץ?נכתב במקור על ידי meidan
וואלה לא שמתי לב
ולמה אתה חושב שזה קרה פה באותו רגע ולא התגלגל במסנג'ר שעות?
מי אתה שתקבע אם אנחנו טובים מספיק או לא?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קיצר תמצאו לי תפקיד או שסופת חרא תבוא לכיוונכם ותפיל לכם את האירגון
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."