אל תזלזלי בעצמך חחחמה לעשות אני גורמת רק לצרות....
אני בעצמי צרה אחת גדולה!!!!
אל תזלזלי בעצמך חחחמה לעשות אני גורמת רק לצרות....
אני בעצמי צרה אחת גדולה!!!!
2pac R.I.P
9.9.96
|
|
חחחחח..לא אומר ולא אומר..
קחו בדיחה :
שתי בלונדיניות עובדות במחלקת הגינון של העירייה.
בוקר אחד הן יצאו לעבודה, הגיעו לרחוב המיועד והתחילו,הן עבדו במרץ עד שהגיעו לקצה הרחוב ואז עברו לצד השני והתחילו שוב.
אחד מדיריי הרחוב שראה אותן עובדות בכזו חריצות היה המום מהעבודה המושקעת והמוקפדת של שתי הבלונדיניות , אבל הוא לא הבין מהות העבודה אז כשהן חלפו על פניו הוא ניגש לחופרת ושאל "תראי, אתן עובדות נהדר, אבל למה את חופרת והשניה הולכת אחרייך ומכסה ?" הבלונדינית החופרת ניגבה את הזיעה ואמרה "נכון , זה נראה מוזר, אנחנו בד "כ צוות של 3 אבל היום האמצעית ששותלת את העצים הודיעה שהיא חולה ..."
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההה הההההההההההההההההה
אני לא פאקצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עכשיו לוקחת לראות ואני יתפוצץ בגללכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
חוצפה וחרפה!!!!!!!
-אביה-
היי אני חדשה כאן =]כי גם אני משועוממת =]]]דברו עימי ותשתעממו איתי...ודרך אגב אני בת!!! למי שלא הבין... ואני לא פאקצה!!!
אני לא מזלזלת בעצמי זה עובדה ממשית =]
-אביה-
היי אני חדשה כאן =]כי גם אני משועוממת =]]]דברו עימי ותשתעממו איתי...ודרך אגב אני בת!!! למי שלא הבין... ואני לא פאקצה!!!
מה לא ראיתם מטאורים? פחח סתם..
ראיתי אחד מהמרפסת עוד מעט השיא (: תנסו להסתכל מזרחה גרר P:
כתוב לך בחתימה מנהל פורום אהבקות -_-
א'???חחחחח..לא אומר ולא אומר..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
2pac R.I.P
9.9.96
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהה ההההההההההההההההההההההההה הההההההה
אני לא פאקצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עכשיו לוקחת לראות ואני יתפוצץ בגללכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוצפה וחרפה!!!!!!!
-אביה-
אף פעם לא לוקחים לריאות זה מיוחד ליי...חחח
2pac R.I.P
9.9.96
תלוי...בגוונים של כתום אדום (: פס כזה בוהק שמופיע ונעלם מגיע מכיוון מזרח קרוב לוודאי.
מי בא לעשות על האש..משעמם..איזה סטלן אני...על האש עלאקק
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לא רואים מאצלנו..
כמה מעורר רחמים...
-אביה-