ואייי אתם חתיכת ספאמרים!!!!
זה עובד אתם רוצים לראות תקנו!
תביאו הוכחה שזה לא עובד אני יחזיר לך את הנק' וינעלו את האשכול סבבבה?
ואייי אתם חתיכת ספאמרים!!!!
זה עובד אתם רוצים לראות תקנו!
תביאו הוכחה שזה לא עובד אני יחזיר לך את הנק' וינעלו את האשכול סבבבה?
אם אשכחך ירושלים, תשכח ימיני; תדבק לשוני לחכיאם לא אזכרכי, אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי.![]()
![]()
94-92-92-2^^למכירה דבו בפרטי,
|
|
א.אחי זה מהאתר שלומיקס או משו???...
ב.כמה זמן לוקח לפרוץ איתה???
ג.צריך להכין רשימות של סיסמאות וכאלה ואז עם איזה ברוט לפרוץ??..כי אין לי כוח לזה
><
~PSP 3.80 M33~
כן זה האתר של שלומיקס שכל הארץ מכירה
נערך לאחרונה על ידי HnoNsTyle; 21-11-2007 בשעה 22:11.
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
יש כבר רשימת סיסימאות מוכנה.
10-20 דקות אתה פורץ.
אם אשכחך ירושלים, תשכח ימיני; תדבק לשוני לחכיאם לא אזכרכי, אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי.![]()
![]()
שהיא של שלומיקס?
או שאתה הכנת? אם כן שלח לי?![]()
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
מה זה רשימת סיסמאות מוכנה ??...זה מוכנה עם כל האפשרויות שיש לה??...זאת אומרת עם כל האופציות של מספרים ואותיות וכמות תווים ???אחרת אני לא מכין לבד אין לי כוח ...
><
~PSP 3.80 M33~
אני לא הכנתי.
ויש לי 2 מדריכים.
רוצים?
נערך לאחרונה על ידי yossssssssi; 21-11-2007 בשעה 22:14.
![]()
דבר איתי בפרטי איזה תוכנה אתה מדבר ניראה מה אומר מה מו מי ואני יביא לך נקודות אין לי בעיה אבל אני רוצה לראות שלא חארטה אני מכיר הרבה שטויות כאלה
שלח את המדריכים אולי בהם יש פרוקסי או קובץ סיסמאות טוב...
יש בהם קובץ סיסמאות ופרוסקי.
![]()
אם אתם רוצים שלחו מחר 15 נק' ושאני יחזור מאילת תקבלו את המדריך. אם אתם רוצים עכשיו תשלחו 25.
![]()
אז תשלח? כי אני כבר שלחתי לך 25 נק'..אל תגיד לי שאתה רוצה עוד על המדריך הזה?? כי זה כאילו ששלחתי לך 25 נק' על כלום
מי לא מכיר תאתר שלומיקס הזה..
נערך לאחרונה על ידי HnoNsTyle; 21-11-2007 בשעה 22:22.
לא הבנתי מה אתה רוצה? תסביר אני זז לאילת!
![]()