|
|
עדיין לא .. מחכה לזמן המתאים
לדעתי,סקס כדאי לעשות מתי שאתה ובת הזוג שלך מוכנים לזה ואתם מספיק יודעים בעניין כששניכם מסכימים ביניכם ורוצים את זה.
בפעם הראשונה במיוחד צריכים להיות בטוחים בכל זה.
בקשר לגיל לדעתי מישהו שהתפתח נפשית מספיק ברמה שהוא מבין את כל ההשלכות של זה וכו'.... הוא מוכן,יש אנשים שזה אצלם בגיל 14 ויש בגיל 16 או 18 ומעלה.
אם אחד מבני הזוג לא מספיק מבין בזה יהיו לזה השלכות.
היום הכי נפוצות זה יסמין ופמינט
אם אתה לא שמעת את הרופא נשים אומר לחברה שלך שהיא אמורה לעבור כזאת וכזאת בדיקה אז היא עובדת עליך בעיניים
הבדיקה היחידה שצריכים לעבור זה דם בשביל לוודא שאין לה בעיה עם קרישת דם ואולי עוד משהו אני לא רופא אל תתפוס אותי פה במילה..
אחרי שלוקחים גלולות תקופה מסוימת הבחורה תוכל להגיד על תופעות לוואי לרופא שיעזרו לו להבין אם צריך להחליף לה אותן... כי את הבדיקות הרפואיות השונות והמרובות בקשר לגלולות מבצעים לאחר תקופה של יותר משלושה חודשים שימוש בגלולות עצמן.
אם חברה שלך צעירה בסביבות ה14 ופנתה לרופא סביר להניח שהוא לא רוצה להביא לה כי מבחינתו זה לא כדאי לא מבחינות בריאותיות אלא כי אולי הוא לא בוטח בבחורות צעירות שייקחו גלולות נכון ויתאפקו ולא יקיימו יחסי מין כשהם תחת השפעת אלכוהול שעלולה לפגוע בפעילות הגלולה אני חושב, או שבחורה תזכור שאחרי שהיא מקיאה או משלשלת סמוך ללקיחת הגלולה היא תזכור שעליה לעקוב אחרי ההוראות בעלון והוראות הרופא.
רקע במשפחה של מחלות בכבד או משהו כזה, תקרא בעלונים או ברשת יש כמה דברים לא מוכחים שרואים קשר בעקיפין שגלולות יוצרות איזשהי הגברה למחלות\בעיות תורשתיות מסוימות אבל אי אפשר לקשר ביניהם או שזה סיכויים אפסיים ביותר.
גילל 13 חודש לפני יומולשת 14 אבל זה לא היה משו!! לא ככה רציתי שיהיה.. נראלי זה היה טעות
קרא חוקי חתימות
מציצה,סקס יבש זה בסדר מגיל 13-15?
עוד לא יכלתי לזיין אבל לא רציתי חח
ואאא....... חבורת ילדודס שאלה יהיו הבעיות והחילוקי דעות שלכם בחיים....... בעעעעעע........................
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 31-07-2009 בשעה 11:14.
בואנה
אני בטוח שיש פה עוד 20 אנשים שכתבו חירבוש מסויים ורק אני כתבתי שאני בתול
וסוף סוף מישהו אומר משהו נכון
אורי בקן