חזרתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייי
מה קורה
נכתב במקור על ידי GreenPoison 1,600 הודעות!@#$%^&*)(_+()*&&^%$#@#@$%$^&*)(_+()*&^%$#@!#$%^&*)(_+()*&^%$#@!#@$% ^&*)(_+()*&^%$#@!!!!#$%^&*)(__()*&^%$#@ אחי אתה טירון עוד מעט יש לי 17,000
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אחי אתה טירון עוד מעט יש לי 17,000 אני מתקרב לאט לאט ל 3 אלף חחח זה לא הרבה אבל גם משהו אולי מישהו ימליץ לי על משחק למחשב (לא רשת כי המחשה נייד מסכן) ושהוא לא יהיה כל כך כבד... תודה רבה. (אבל משחקים שיש מאיפה להוריד חח)
עוד שנייה 1600 חח
נכתב במקור על ידי אריאל. עוד שנייה 1600 חח כה 1600 חחח בהצלחה ל 2000
נכתב במקור על ידי MeAndYou כה 1600 חחח בהצלחה ל 2000 חח תודה אחי תוך כמה שנים רק 1600 הודעות , אני כזה איטי בלעלות מונה
נערך לאחרונה על ידי ArieI; 15-07-2011 בשעה 01:29.
נכתב במקור על ידי אריאל. חח תודה אחי תוך כמה שנים רק 1600 הודעות , אני כזה איטי בלעלות מונה חחח אתה רק מסתכל אה? לא אוהב להגיב? חחחחחח (יש מצב לקצת נקודות? )
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני מתקרב לאט לאט ל 3 אלף חחח זה לא הרבה אבל גם משהו אולי מישהו ימליץ לי על משחק למחשב (לא רשת כי המחשה נייד מסכן) ושהוא לא יהיה כל כך כבד... תודה רבה. (אבל משחקים שיש מאיפה להוריד חח) COD MW 2? COD BO prototype גדול!!! max payne football manager Hit Man F.E.A.R 2 25 to life
נכתב במקור על ידי אריאל. עוד שנייה 1600 חח גם אתה טירון חביבי...
נכתב במקור על ידי MeAndYou חחח אתה רק מסתכל אה? לא אוהב להגיב? חחחחחח (יש מצב לקצת נקודות? ) וואלה לא אוהב? פשוט אין לי כ"כ כוח ניתן לך 17 נק' כדי שיהיה לי בדיוק 1800
נערך לאחרונה על ידי ArieI; 15-07-2011 בשעה 01:32.
נכתב במקור על ידי MeAndYou אני מתקרב לאט לאט ל 3 אלף חחח זה לא הרבה אבל גם משהו אולי מישהו ימליץ לי על משחק למחשב (לא רשת כי המחשה נייד מסכן) ושהוא לא יהיה כל כך כבד... תודה רבה. (אבל משחקים שיש מאיפה להוריד חח) האא וגם אתה חחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror COD MW 2? COD BO prototype גדול!!! max payne football manager Hit Man F.E.A.R 2 25 to life מה אתה הכי ממליץ? יש לך בשבילו הורדה , והוא יחזיק על המחשב הנייד החמדמד שלי? חחח lol מונה הודעות 2345
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 15-07-2011 בשעה 01:33.
נכתב במקור על ידי Mr. Horror גם אתה טירון חביבי... חחחחחח טירון .. אהבתי
נכתב במקור על ידי אריאל. וואלה לא אוהב? פשוט אין לי כ"כ כוח ניתן לך 17 נק' כדי שיהיה לי בדיוק 1800 תודה רבה נשמה אין לזלזל ב 17 נקודות לאט לאט זה נהיה הרבה...
חוקי הפורום