נכתב במקור על ידי .Dor. ממשיכים ! אימן את בני השרון לפני שנתיים, וכעת מאמן קבוצה אחרת בליגת העל. דן שמיר
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- דן שמיר נכון שאלה הבאה, 2 נק': מיהו המאמן אשר אימן את רמת גן בעונתה האחרונה בליגה העל, כאשר ירדו ליגה? (כיום הוא מאמן אצלי באגודה )
נכתב במקור על ידי .Dor. נכון שאלה הבאה, 2 נק': מיהו המאמן אשר אימן את רמת גן בעונתה האחרונה בליגה העל, כאשר ירדו ליגה? (כיום הוא מאמן אצלי באגודה ) אמיר עוזי
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אמיר עוזי נכון מאוד הייתה לי טעות, ניסיתי לכוון לרובי בלינקו, אך זה לא משנה. הבא: שחקן כדורסל אשר שיחק בעבר בברק נתניה, ובעונה שעברה שיחק בבקעה.
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 04-10-2012 בשעה 23:49.
נכתב במקור על ידי .Dor. נכון מאוד הייתה לי טעות, ניסיתי לכוון לרובי בלינקו, אך זה לא משנה. הבא: שחקן כדורסל אשר שיחק בעבר בברק נתניה, אך כיום הוא נמצא בבקעה. אין יותר הבקעה, התכוונת להפועל אילת .
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אין יותר הבקעה, התכוונת להפועל אילת . הכוונה הייתה לאילת, אשר בעלי הקבוצה עבר אליה.. למרות זאת עכשיו שמתי לב שבסופו של דבר השחקן לא נמצא בסיגלה.. אז הכוונה בשאלה לשחק ששיחק בשנה שעברה בבקעה.
למי שהתבלבל, השאלה הפעילה: שחקן כדורסל אשר שיחק בעבר בברק נתניה, ובעונה שעברה שיחק בבקעה.
נכתב במקור על ידי .Dor. למי שהתבלבל, השאלה הפעילה: שחקן כדורסל אשר שיחק בעבר בברק נתניה, ובעונה שעברה שיחק בבקעה. דנילו פינוק ?
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- דנילו פינוק ? טוב אתה קובי שאלה הבאה, 3 נק': בן ונכד של שני שחקני עבר, אשר התחיל את קריירת ליגת העל שלו בעונת 2008-2009 בעירוני רמת גן.
שון דניאל
נכתב במקור על ידי danielevi שון דניאל טוב מאוד ! הבא, שאלה על 2 נק': תביאו לי שמות של שלושה שחקנים שבאו מתישהוא לישראל, ישר מה NBA.
נכתב במקור על ידי .Dor. טוב מאוד ! הבא, שאלה על 2 נק': תביאו לי שמות של שלושה שחקנים שבאו מתישהוא לישראל, ישר מה NBA. ג'ורדן פרמאר (מכבי ת"א, עזב שהסתיימה השביתה). JJ היקסון (בני השרון\הרצליה, נטש אחרי משחק 1). אל-פארוק אמינו (בני השרון\הרצליה, עזב בתום השביתה).
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- ג'ורדן פרמאר (מכבי ת"א, עזב שהסתיימה השביתה). JJ היקסון (בני השרון\הרצליה, נטש אחרי משחק 1). אל-פארוק אמינו (בני השרון\הרצליה, עזב בתום השביתה). יפה מאוד. היו עוד המון במכבי שדווקא אני חשבתי עליהם שאלה הבאה: שחקן אשר התחיל את הקריירה שלו עם עונה אחת ב NBA, עבר המון עונות בליגה הישראלית, וכיום משחק בחיפה.
נכתב במקור על ידי .Dor. יפה מאוד. היו עוד המון במכבי שדווקא אני חשבתי עליהם שאלה הבאה: שחקן אשר התחיל את הקריירה שלו עם עונה אחת ב NBA, עבר המון עונות בליגה הישראלית, וכיום משחק בחיפה. קורי קאר
נכתב במקור על ידי BlacKJacK21 קורי קאר נכון מאוד. תנו לי שם של רכז בשיקגו
חוקי הפורום