נכתב במקור על ידי Uiop לה לה לה לה חתימה שקסית ישך =] מי עיצב?
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות. ספוילר: http://i26.tinypic.com/1e8f9s.png
לילה טווב חח.. מי פהה?
עפתי לישון, לילה טוב
בחייאת אנשים חייבים להגיע ל100
בוא נגיע..
אז מה איתמר מה עשית עד עכשיו עם רותם? ואל תכחיש!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אני לא יענה לך על זה חחחחחח
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אני לא יענה לך על זה חחחחחח אני מבין שכבר הגעתם רחוק שובבים..
נכתב במקור על ידי - xXx - אני מבין שכבר הגעתם רחוק שובבים.. לא לאאאאאאאאאאאאאאא מפיתאווםם חחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Itushh לא לאאאאאאאאאאאאאאא מפיתאווםם חחחחחחחחחחחחחחח יאללה יאללה...אל תשחק אותה תמים.. כולנו יודעים!
נכתב במקור על ידי - xXx - יאללה יאללה...אל תשחק אותה תמים.. כולנו יודעים! חחחחחחחחחחחחח באמת שלא באמת..
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחח באמת שלא באמת.. קיצר כמה תנוחות עשיתם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - קיצר כמה תנוחות עשיתם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF? תירגעעעעע אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Itushh WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF? תירגעעעעע אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח אחרת למה נעלמת לכ"כ הרבה זמן.. ואיפה אישתך?
נכתב במקור על ידי - xXx - חחח אחרת למה נעלמת לכ"כ הרבה זמן.. ואיפה אישתך? אני..אמממ..אכלתי פיצה..והיתקלחתי.. ו מי זאת אישתיי?!!
חוקי הפורום