יש טונות של פורומים שגונבים ממני דברים שאני בעצמי כותב בפורום תוכנות מסרים
זה מעצבן רצח חבר שלי הראה לי מלא פורומים שגנבו איזה מדריך שכתבתי ועוד את האשכול טריקים למסנג'ר גנבו :\
זה בטח לא הפורום הנכון XD אבל זה מרגיז אותי פשוט לא יודע מה לעשות :\
יש טונות של פורומים שגונבים ממני דברים שאני בעצמי כותב בפורום תוכנות מסרים
זה מעצבן רצח חבר שלי הראה לי מלא פורומים שגנבו איזה מדריך שכתבתי ועוד את האשכול טריקים למסנג'ר גנבו :\
זה בטח לא הפורום הנכון XD אבל זה מרגיז אותי פשוט לא יודע מה לעשות :\
|
אין מה לעשות...ככה זה...כולם גונבים
אתה יודע כמה פעמים לי עשו את זה :\
חפיף
כולם לוקחים מכולם
כמו שפעם מישו גנב לי עבודה אייפוד 100% פוטושופ... ובפוקס גיליתי את זה...!! הייתי עצבני רצחחחח
בן דודה שלי האקר... התקשרתי אליו ואמרתי לו את האייפי של הבן **** והוא הרס לו תמחשב :]
ומאז לא ראיתי אותו יותר בפורום ההוא...![]()
שים קרדיט שלך על התמונות........
או שפשוט תעשה תמונה ענקיתת ענקית ענקית שבא יש את ההסברים + התמונות
לא נורא אחי אתה יכול אלף לכתוב בפורומים האלו שגנבו ממך וגם תצא מהסיפוק שגם באטרף וגם אתה יודעים שאתה כתבת את המדריכים וכול הדברים האלו
זה מה שאני עושה במדריכים שלי אבל זה היה מדריך רק בכתב והטיפים של המסנג'ר גם היו כולה בכתב הם גנבו מה שהם יכולים לגנוב בלי עבודה רבה רק העתק+הדבק :\
במדריכים הגדולים שלי אני שם על התמונות קרדיט ענק כמו שעשיתי אם הסתכלתם![]()
רעיון טוב אבל מי שכותב עיוורת ומהר יכול להעתיק ת'מדריך תוך חמש דקות נגיד מישהו כמוני אבל אני בחיים לא יגנוב מדריך של מישהו אחר לינקים אולי אבל מדריך מקורי בחייםנכתב במקור על ידי itay
חחח פלג מה יש לך מחפיף היום? אתה כל הזמן חופף לנו?! חחחנכתב במקור על ידי Fury
מצחיק גם אתה :]
ואין מה לעשות כולם גנבים .. ואם הם גונבים ממך סימן שהדברים שלך טובים
-------
וואי בגלל זה טמיר לא עונה באיי סי אתה על המחשב חחח
-------
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 10-01-2006 בשעה 20:31.
אתה מכיר את זה כבר..
יש אנשים חארות בעולם..לא נותנים קרדיט..ואני לא סובלללללללל שלא נותנים קרדיט למשתמש שהשקיע במדריך..
בעעע לא סובל אותם
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אין מה לעשות מכולם גונבים בפורומים
אפילו את הבמבה הזאת שעשו פה לפני כמה ימים גנבו ראיתי את זה בפורום אחר ... :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת