סיפור ארוך אבל שווה שאני מכיר את הבנאדם ותאמינו אם תירצו ואם לא אז לא ..... לא בכפייה ...
אז הסיפור הוא כזה:
דוד שלי טס לקנדה לפני כמה זמן והוא ישן אצל מישהי בבית איזה תקופה .......
אז הוא מצא בית וישן בוא אז הוא נהיה חולה והרזה הרבה מאוד !
ותוך כדי שינה הוא היה קופץ ! אפילו הוא הרגיש וגם אישתו ראתה את זה .
אז יום אחד בלילה מאוחר הוא קפץ ואמר שהוא חוזר לארץ(בשעה 3 בלילה) אחריי שנה שהוא לא היה !
(בזמן זה דודה שלי הוסיפה צלחת נוספת לארוחה ואמרה שהיא מרגישה שמישהו יבוא והיא לא יודעת למה .....)
והוא חזר לארץ בשעה 7 וחצי או 8 נריאה לי בלילה וראיתי אותו הוא היה נורא לבן ורזה מאוד .......
והוא הלך אחריי זה לרב שבדק אותו והוא אמר שמשהו חוסם אותו ... שהוא לא מצליח להעביר הילות או משהו כזה .....ויש לו שדה בתוך הגוף! והוא אמר לו שאם הוא לא היה בא הוא היה מת תוך 3 חודשים מהמחלה של השדה .....
אז הוא שאל אותו מה קרה לו ואם הוא ישן אצל מישהו וזה - אז הם בדקו ודוד שלי ניזכר שהוא הלך להתרחץ באמבטיה אצל האישה ההיא היה שיערות קצוצות באמבטיה .
והרב אמר לו שכישפו אותו וגרמו לזה שתהיה שדה אצלו בגוף ...ואם הוא לא היה בא
והוא אמר שלאנשים כמוהו יש משהו שיכול לעזור מאוד בחיים אחריי מה שקרה והוא הציע לו ליקנות יונה חנוטה כמו מומיה רק של יונה שהוא הראה לו ...
והוא סיפר שזאת יונה של הבאבא סאלי הראשון שהיה לפני 2000 שנה .
והרוח של היונה עוקבת אחריי הגוף שלה והיא שומרת על הגוף ועל מי שמחזיק בוא ... אבל זה פועל רק על אנשים מוסימים כמוהו - שכושפו ככה ......
אבל הוא לא קנה כי הוא רצה לחזור לקנדה ולא היו מעלים אותו עם זה כי הם בודקים הכל בנסיעות .......