נכתב במקור על ידי Alcoholic בג"צ דחה את ההצעה צריך לעלות על בגצ עם D9
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
מה זה יתן לך?
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי Frenzy מה זה יתן לך? סגירת מעגל, הייתי משתמש בעייתי אחושילינג רוצה לראות מה כתבו עליי בראשיים חחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Shinx סגירת מעגל, הייתי משתמש בעייתי אחושילינג רוצה לראות מה כתבו עליי בראשיים חחחחחחחחחחחחחחחחחח בסוף הם לא כתבו עלייך כלום ואתה סתם תתאכזב
נכתב במקור על ידי Super Pippo בסוף הם לא כתבו עלייך כלום ואתה סתם תתאכזב אל תגיד דברים כאלה אחי, יש גבול אה
נכתב במקור על ידי Shinx אל תגיד דברים כאלה אחי, יש גבול אה מצטער אחי, לא התכוונתי לפגוע
נכתב במקור על ידי Super Pippo מצטער אחי, לא התכוונתי לפגוע פגעת נסעת
נכתב במקור על ידי Shinx פגעת נסעת בפעם האחרונה שפגעתי אני דווקא עצרתי בצד והחלפתי פרטי ביטוח אני לא אחד שפוגע ונוסע
נכתב במקור על ידי Super Pippo בפעם האחרונה שפגעתי אני דווקא עצרתי בצד והחלפתי פרטי ביטוח אני לא אחד שפוגע ונוסע אתה בחור טוב אתה
נכתב במקור על ידי Shinx אתה בחור טוב אתה פעם ראשונה שמישהו אמר לי את זה
נכתב במקור על ידי Super Pippo פעם ראשונה שמישהו אמר לי את זה בן שלי! אני אוהב אותך
נכתב במקור על ידי Shinx בן שלי! אני אוהב אותך
נכתב במקור על ידי Super Pippo gif באטרף זה עידן אחר, טכנולוגיה מתקדמת לאללה
נכתב במקור על ידי Shinx gif באטרף זה עידן אחר, טכנולוגיה מתקדמת לאללה חכה שיביאו לפה תVR זה יחיה תפורום
קפצתי לביקור
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
חוקי הפורום