נכתב במקור על ידי Super Pippo חכה שיביאו לפה תVR זה יחיה תפורום אשכולילה בVR אחי
נכתב במקור על ידי bugZbuNny קפצתי לביקור מה אומר אח
אני מרגיש חוטא וכל כך משוחרר עם הדאבלים והטריפליםםםם
נכתב במקור על ידי Shinx מה אומר אח שיש לך פוטנציאל גדול מאוד עם כמות הנקודות הזו , אחח איזה ימים יראבק היסטוריה מה שהיה הולך פה
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי bugZbuNny שיש לך פוטנציאל גדול מאוד עם כמות הנקודות הזו , אחח איזה ימים יראבק היסטוריה מה שהיה הולך פה שמע שאין לי מושג מאיפה הגיעו לי כל הנקודות האלה
נכתב במקור על ידי Shinx שמע שאין לי מושג מאיפה הגיעו לי כל הנקודות האלה אני תרמתי לך אותם לפני 5 שנים איך שכחת כבר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני תרמתי לך אותם לפני 5 שנים איך שכחת כבר אני לא זוכר איך קוראים לי אחי
נכתב במקור על ידי Shinx אני לא זוכר איך קוראים לי אחי הייד, זה רשום ממש מתחת לתמונה שלי
נכתב במקור על ידי Super Pippo הייד, זה רשום ממש מתחת לתמונה שלי חחחח אמרתי לי לא לך את השם שלך אני יודע יא חבר
אני נגד וייבס בהנהלה
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אני נגד וייבס בהנהלה ווייבס?
נכתב במקור על ידי Shinx חחחח אמרתי לי לא לך את השם שלך אני יודע יא חבר אתה בן מתלבשלי
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה בן מתלבשלי אוהב אותך יא אמיר
נכתב במקור על ידי Shinx ווייבס? רואים את התמונת פרופיל שלך,אתה לא תסתיר את זה@!
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס רואים את התמונת פרופיל שלך,אתה לא תסתיר את זה@! שיט, תמיד פחדתי שידעו שאני אימו בסתר
חוקי הפורום