קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אשכוליום

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ברירת מחדל אשכוליום

אם הפורום מת, ונשארו רק נוסטלגים שפעם היו זורקים זין על החוקים של הפורום, אז עכשיו זו עיר רפאים ואפשר לעשות בה סדום ועמורה.
    ולכן, באשכול הזה אפשר לשחרר הודעות חופשי (אבל שיהיו עם תוכן מעניין/משעשע/תורם לשיחה). ספרו קצת על עצמכם, כל אחד מכם נורא רגיש אם הוא עדיין מתחבר לפה, ורגישות זו תכונה שגברים נוטים להסתיר כי זה הומואי. אתם ה1%, תהנו מזה ימיוחדים

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    אם הפורום מת, ונשארו רק נוסטלגים שפעם היו זורקים זין על החוקים של הפורום, אז עכשיו זו עיר רפאים ואפשר לעשות בה סדום ועמורה.
    ולכן, באשכול הזה אפשר לשחרר הודעות חופשי (אבל שיהיו עם תוכן מעניין/משעשע/תורם לשיחה). ספרו קצת על עצמכם, כל אחד מכם נורא רגיש אם הוא עדיין מתחבר לפה, ורגישות זו תכונה שגברים נוטים להסתיר כי זה הומואי. אתם ה1%, תהנו מזה ימיוחדים
    שתהיה בעיניין כששהפורום הזה ימות לא יהיה לנו שום קשר אחד לשני יותר בחיים, רק מי ששמר על חברים בפייסבוק שרד, אשכרה כמו פעם, זה מרגש אתי
    אני בן, בן 22, מפיק מוזיקה, מגדל קנאביס רפואי בערבה ומתחיל קורס מקעקעים במיאמי במרץ
    הגעתי לפה בתור מאונן בן 13 שחיפש שרתים פרטיים למייפל, עברתי פה את התיכון, החטיבה, השירות הלאומי, ואת השאכטה הראשונה
    שמחתי להכיר פה המון אנשים, ותכלס הפורום הזה הציל אותי מגיל 13-16,, באמת שאוהב פה כל אחד ואחד ממכם, ואני אומר את זה כי אני רואה שפתחת את האשכול הזה ב8 בבוקר, זה אומר הרבה
    אני מתקדם אחושילינג בחיים ולפורום הזה תמיד יהיה מקום בלב שלי, מפליא אותי איך הוא קפסולת זמן של עשור מהחיים שלי, של תקופה שעברתי, כל שבירת לב, נשיקה ראשונה, סיגריה ראשונה, אלכוהול ראשון, בגרות ראשונה, חברים, לילות לבנים, הייתי יושב פה כל צהריים ורק מחכה לריב עם אנשים בשביל טיפת תשומת לב, וביגרו אותי פה, קיבלתי פה הרבה כאפות שגרמו לי לגדול, ואני שמח

וזה מטורף לרשום את השיט הזה על עצמי היום דרך אגב בהשוואה למי שהייתי כאן, אשכרה ילד שכל מה שעניין אותו היה מייפל ופורום סקס, מדהים בעיניי

כאילו יש לי פה הודעות על התייעצות על מבחני מפמ"ר ובגרויות ונשיקה ראשונה ושרתים במייפל וCALL OF DUTY וכל מיני אתגרים מפגרים כאלה ואחרים, והיום אני מתעסק בשיט כמו חדר כושר ובלזיין גרושות
    מתי נהייתי כזה חחחחחחחחחחחחחחח סעמק

הקטע הכי הזוי, שאני מכיר אותך לפחות איזה 7 שנים ואין לי מושג מה השם שלך, מאיפה אתה, למה אתה, למה אתה עדיין פה כמוני, ועוד כל כך הרבה
    האם אנחנו הלוזרים? או אנחנו החזקים? מי אנחנו, אלה שנשארו באטרף כל כך הרבה זמן, ולמה הפורום הזה עדיין כאן?
    ולמה אני כותב את השיט הזה בשישי בערב במקום ללכת לעשות שאכטה בבר עם תיירות
    והאם אני כרגיל מנסה לעשות פוזות בפורום או שאני משתף מחשבות אמיתיות? אני כבר לא יודע

כואב לי גם על כל האנשים ששכחתי מכאן, הם היו החברים הכי טובים שלי לX זמן, ונעלמו יום אחד
    פוף

לייקים
    2359
    נקודות
    237

ואו ממש ריגשת, זה ממש נכון, בלי הפורום הייתי הרבה יותר סגור.. זה קצת כמו חברה ראשונה, קשה להיפרד, צריך לראות שהיא עם מישהו טוב.

ואו ממש ריגשת, זה ממש נכון, בלי הפורום הייתי הרבה יותר סגור.. זה קצת כמו חברה ראשונה, קשה להיפרד, צריך לראות שהיא עם מישהו טוב.
    שמע אחי הכלבה שלי מתה לפני איזה חודשיים, היא אשכרה הייתה איתי מגיל 7, כל התקופה שלי בפורום הייתה לידי בכל הודעה שפרסמתי פה, כל כך מלא שיט השתנה
    נתת תיאור מדהים
    הלוואי הייתי יכול להוריד את כל הפורום הזה לארכיון שאני אוכל לראות הודעות מכאן בגיל 80, מוכן לשלם על זה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

האמת שנכנסתי לפה כמו שאמרתי בכמה פוסטים במקרה וזה מכניס אותי בטירוף לתקופות בפורומים זה היה טירוף
    ובעיקר הפורום הזה היה ממש פעיל עם חברה מגובשים
    העברתי פה אחלה תקופה יצא לי בזמנו גם לפתוח פורום ולהיות מנכ"ל באיזה אחד שנפל לאחר תקופה חחח
    הכרתי פה אחלה אנשים היה לא רע בכלל וזה מגניב לאלה שיש כאלה שנשארו נאמנים

מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר!
    אוהב אותכם פורום אטרף!

ציטוט נכתב במקור על ידי Like2Play צפיה בהודעה
    האמת שנכנסתי לפה כמו שאמרתי בכמה פוסטים במקרה וזה מכניס אותי בטירוף לתקופות בפורומים זה היה טירוף
    ובעיקר הפורום הזה היה ממש פעיל עם חברה מגובשים
    העברתי פה אחלה תקופה יצא לי בזמנו גם לפתוח פורום ולהיות מנכ"ל באיזה אחד שנפל לאחר תקופה חחח
    הכרתי פה אחלה אנשים היה לא רע בכלל וזה מגניב לאלה שיש כאלה שנשארו נאמנים
    כולם מתישהו פתחו פורום משלהם חחח

משתמש ותיק
    שם פרטי
    באקס
    לייקים
    222
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    באקס באני באקס באני זה הוא שמי!

רק בזכות הפורום הזה היה לי cs 1.6 מקורי בגיל 15 אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי bugZbuNny; 05-10-2021 בשעה 22:34.

"Once more into the fray
    Into the last good fight I'll ever know.
    Live or die on this day
    Live or die on this day."

לייקים
    2359
    נקודות
    237

אשכרה עדיין נעוץ, איזה קטע

אשכרה עדיין נעוץ, איזה קטע
    יא גבר מלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,396,480 | הודעות: 8,097,101 | משתמשים: 315,605 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect