תעשו את זה vip מה זה 100-200 הודעות? תעשו איזה 500 אתה רוצה שכל מיני ליצ'רים יבואו לעשות ספאם של יומיים בפורום להגיע ל100 הודעות ולהתחיל לחרוש על הלינקים? עזוב
תעשו את זה vip מה זה 100-200 הודעות? תעשו איזה 500 אתה רוצה שכל מיני ליצ'רים יבואו לעשות ספאם של יומיים בפורום להגיע ל100 הודעות ולהתחיל לחרוש על הלינקים? עזוב
|
חח אתם רציני רוצים לעשות קבוצת שיחרורים ולהעלות לראפידשר? אבל רציני?
בסדר אבל הם משיגים אותו ישירות מהם פרוץ ומוכן להעלות.
במקרה שלנו מה שאני חושב שיהייה זה שיורידו משחק מ TL או TB ויעלו אותו.
אם זה אחרת אז סבבה.
אבל זה דפוק יהייה לראות נגיד Half Life Episode 2 Atraf Group או משהו בסגנון, כי מה שאתם תעשו (לדעתי) זה להעלות משהו שהורדתם ממקום אחר, אף אחד פה לא מקבל חומר ישיר מקבוצות הפריצה ולא מקבל אותו מהמקורות שהטראקרים הגדולים כמו TL מקבלים ממנו (ויש להם מקורות מיוחדים בתשלום חוץ מקשרים עם קבוצות השחרור).
תפרטו בבקשה איך אתם לדוגמא תעלו משחקים חדשים.
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 13-01-2007 בשעה 18:13.
גיא כל הכבוד על זה שלקחת אחריות על הקבוצה, בהצלחה.
לדעתי כדאי לכם להתמקד יותר בתכנים ישראלים, סרטים עם תרגום מובנה ודברים ישנים בגלל שעכשיו לכל אחד כמעט יש גישות לאתרי טורנט שונים וכל אחד יכול להשיג סרט, משחק, או פרק של איזה סידרה בלי בעיה, פשוט דיי חבל על המאמץ של האפלודר.
ותגידו, איך זה הולך לרוץ נגיד אתם מורידים סרט ששחררה דימונד מדביקים תרגום ומעלים לרשת על השם שלכם עם קדיט לדימונד?
היא לא תתפרק תסמוך עלי, דרך אגב זה שאמר שTL בקשר עם הקבוצות פריצה או משהו, אתם טועים זה לא עובד ככה בכלל
האפלואודרים הרציניים של TL עובדים עם הקבוצות פריצה והם מפקססים משרתים שלהם(סייטים) לעצמם ואז מעלים ברשת הטורנט , וזה הכל.
התכנון שלנו הוא להוריד מכל המקורות , לקודד \ לסנכרן וכו' , ואז להעלות שוב לשרתים , שלנו וציבוריים.
coreOxide אתה מדבר כל כך הרבה שטיות.
ע"פ מה הגעת למסקנה שאנחנו מעלים לשרתים של RS?
אני אמרתי שבשבוע הקרוב אנחנו מעלים לFileHo.com , ולאחר מכן אני דואג לפאבים פרטיים וסגורים לקבוצה.
עכשיו בקשר למשחקים -
Medvednic
למה אתה חושב שאת כל המשחקים אני יוריד מTL או אתרים כאלה ויעלה אותם וייקח את הקרדיט לעצמי?מה,אנחנו לא יכולים לפרוץ גם משחקים?אז תחשוב שוב.
וCoreOxide,עם הגישה שלך שום דבר לא ישרוד,אבל עוד נראה.
-Ron- כמו שכבר אמרתי , יהיו בעיקר שיחרורים של תכנים ישראלים.
דבר שני,לא תמיד.לפעמים כן,נוריד שיחרור של דיאמונד,נתרגם נקודד ונעלה.
ודווקא יהיו הרבה פעמים שלא,אני הרבה פעמים מקבל דיסקים מקוריים של הסרטים שאין לזה שום קשר לקבוצת שיחרור או משהו,הכוונה אני מקבל דיסקים מחבר בארה"ב,ישירות מהקולנוע..
אז זה יהיה שיחרור מקורי שלנו.
מקווה שעניתי על כל השאלות
יום טוב
עכשיו תורי לדבר במספרים:
דבר ראשון, כשיהיו לך שרתים - נדבר על להעלות תכנים.
דבר שני - אם אתה פורץ הגנה של משחק אני אוכל מגף.
דבר שלשי - היה כבר נסיון כזה והוא הכשל, אין פה אנשים רציניים שבאמת ישקיעו את כל כולם בקבוצה, משמעות הדבר שהקבוצה תדעך ותתפרק. הרצון והשאיפות שלך בלבד לא יספיקו לכל הקבוצה.
חח עלק תפרצו משחקים חחחחחחחחחחחחחחח חזק
אני על הרצפה פה.... חחחחחחח
לגבי סרטים עם תרגום, אז עדיין מישהו עשה את רוב הקידוד בשבילך אם תיקח DVDRIP ותדביק לו כתוביות (כל אחד יכול גם לעשות את זה לבד בבית), אם כבר אתם רוצים לשחרר סרטים עם תרגום אז הדרך היא:
הורדת DVDR של הסרט, לקרוע (לעשות ריפ) לסרט בעצמכם ולסנכרון לו כתוביות בעברית שלקחתם ממקור אחר (להביא קרדיט) או תרגמתם לבד.
מסכים איתך ב 100%.
אגב, תכין לי גם מגף למקרה שהם יצליחו חח
סליידר אני מקווה שזה יסגר מהר כדי שלא יצא מצב שהם סתם ינסו וינסו ובסוף לא יצא להם כלום והם יצאו בבושת פנים.
אולי באמת בחרתי את המילים שציטטת לא טוב ועשיתי עליך רושם רע.
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 13-01-2007 בשעה 18:43.