|
כולה פורום נסחפו האנשים פה
אז הורידו אותו מראשי,מה קרה,סוף העולם? יש חיים בחוץ גם ברוך ה'. אולי זה שהוא הורד זה לטובה,ככה הוא ימצא לעצמו אפיקים חדשים בחיים מאשר להיתקע 3-4-5 שנים ראשי. תמיר תזרום,זה כולה פורום,ראשיים מתחלפים תמיד,אף אחד לא בוכה מזה. עשית את שלך פה ובc-s-f
תאכלס הפורום עכשיו ברמה הכי גרועה שהוא היה אי פעם אי אפשר להגיד מילה מגעיל להיות פה אשכרה אתה מרגיש כאילו כל ראשי וואחת שוטר מניאק שרק מחכה להביא לך באן...
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
אדיר די לחפור אתה קיבלת מיליון באנים שונים על מיליון סיבות שונות
אני לא מבין איך אתה יכול בכלל להתלונן
תגיד תודה שבאמת גם את זה לא מעיפים לך
ואוראל, , , , , יש הבדל בין סתם להגיד למישהו יא בן זונה לבין ללכת ולקלל אותו באמת
( אני לא יודע מה מהם עשית אבל אני מדבר בכלליות )
תחשוב שאם היית פנים מול פנים היית מקלל ככה ולא חושב פעמיים כדי שלא תחטוף אגרוף לאף
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אלון המשתמש הראשי שלי בבאן אז פתחתי את זה עד ששלי יחזור ולפני זה פתחתי עוד 5 שכולם קיבלו בן והסיבה הייתה:
סיבה : ככה
תגיד משהו.
ואני לא חושב לפני שאני אומר מצדי שידקרו אותי אבל אמרתי מה שהיה לי להגיד
אלון אתה הכי צריך לדעת שקיבלתי 5 באנים ב5 מישתמשים שונים כולם בגלל שאתה חסמת לי את "המשביר לסטלן" על זה שאמרתי שמי שלא שומר יום כיפור לא יהודי ובעצם גוי אז בלי מישחקים כפרה ואין כזה דבר סיבות שונות אני הרגשתי שבגלל שאתם יענו מנהלים אז אתם שולטים בפורום ותאכלס מי ששולט כאן זה אור ועכשיו הרבה אנשים פתחו לו את העינים עם התגובות כאן
למה אם לא שמת לב כמעט וכולם הגיבו כאן ואמרו כמה שיש הפליות פה חוץ מאור שעוד מנסה לתקן את ההפליות שאתם עושים...והקיצר בלי לחפור אני מאמין שהוא יתחיל לשים יותר עינים על המנהלים של הפורום כי בסך הכל אם אנחנו אלה שבאים לפה לא נירצה להיות כאן לא יהיה פורום ותישארו לבד כמה מנהלים ראשים מפקחים וזהו
וכשבאתי לפה היה אחלה פורום עד שמינו כמה ילדים בני 14 שחושבים יאלה רק כאן נוכל לדפוק ילדים יותר גדולים מאיתנו
נערך לאחרונה על ידי (*) (*); 13-01-2007 בשעה 23:29.
אדיר חדל קשקשת ברשת, אני בכל אחת מהפעמים חיפשתי להוריד לך את ההשעיה וכל פעם הראו לי מחדש את כל הדברים שעשית אז חאלס עם הדיבורים אחי.. תאמין לי שכל פעם ניסיתי להוריד ולראות אולי זה לא כזה נורא ואני עד שאתה כל פעם מחדש נתת סיבה להשעות אותך, מה קשור שוטרים בוני מה אתה טיפש? אל תשחק אותה אחי אתה יודע טוב מאוד שבלי חוקים לא יהיה פה כלום.. במצב הגי גרוע? כרגע הפורום פורח משהו שכבר לא היה חודשים.
תמיר .
אתה יודע שאין לי שום דבר אישי נגדך ואני שאני אוהב אותך..
אבל ברגע שבנאדם נותן סיסמא לחבר שלו למשתמש ומסכן פורום כזה אז זה זילזול רציני בפורום
ושאין לך מושג וכניראה בחיים לא יהיה לך מושג מה זה להרים פורום כזה ושבסוף המנהלים הראשיים שלך שאתה צריך הכי לסמוך עלייהם בעולם שיעזרו לך להזיז את הפורום ולאכוף את החוקים באים והורסים לך ומזלזלים בך.
חבל מאוד שאתה מכחיש הכל ואומר שזה לא נכון כי יש המון דרכים דרך המערכת לראות בדיוק אם אתה משקר או לא.
תנסה לסגור עם אור את הכל .. ושיהיה לך בהצלחה כי לא נראה לי שזה יצליח כי אני יודע בדיוק מה אור מרגיש ..
שבוע טוב.