|
חח חניכים של חבר שלי בכיתה ד' שרים את זה!
לא צומי
קצת רע לי בשבוע האחרון.. [קשור לחבר..]
ואני לא מצליחה לצאת מזה..
הדבר הכי נחמד שהיה היום זה לשבת בהפסקה עם שנינוש.. [אגב שני הילד עם הכובע והעגיל בגבה מוכר לי..! ]
יש לי עומס מוחי כבר אני לא מצליחה להתרכז בשיעורים מרוב מחשבות..
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
כמה שאני מכיר את המצב הזה מקרוב ..
איזה יום מעפעפןןן =(
אבל הכל לטובה וצריך להאמין במשפט הזה יותר כי הוא עושה הכי טוב בעולם .
יעל - שני מהפורום ביוטי אנג'ל
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 01-02-2007 בשעה 20:52.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
"חובש [קרבי] ימי"
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
רציתי גולני ועפתי על הסתרת מידע רפואי [תאונת דרכים עם אופנוע]
ועברתי לחובש ימי ..
יהיה טוב ,סיפור ממש ממש ארוך
אז מה אם עברת תאונה?
אם לא קרה כלום אז אין סיבה שיעבירו אותך
גם אני רוצה לקרבי דרך אגב
יאאא חן ! מכיר מצבים כאלוהיו ימים שפשוט לא בא לעשות כלום ויודעים ואם נעשה משהו לא נעשה אותו כמו שצריך כי אנחנו שקועים במחשבות ! חן הקיצר אל תתני לו (לחבר) לגרום לך רע ! תדברי איתו על זה ואם הוא לא מצליח לעודד אותך תני לו כאפה כי זה תמיד מצחיק חחח סתם אני לא יכול להגיד לך מה לעשות כי אני לא יודע מה הוא עשה אבל אם זה משהו שבאמת פגע בך תדברי איתו על זה ( חחח הינה אני מייעץ לילדים כשאני בעצמי אם מישהו היה אומר לי דבר כזה היתי פשוט חושב עד כמה מטומטם הוא שהוא חושב שזה כזה קל חחח בכל מיקרה אין לנו כל כך איך לעזור לך אנחנו רק יכולים לנסות לעודד אותך וזה יעבוד
)
את רוצה קרק"ל ? - זה ממש קרבי [05 והמשך 07 לעוקץ] את רוצה עוד מידע .. בשמחה
אני עברתי תאונה ואני בטיפול פיסיאוטרפי + בעיות ניאורולוגית בלילה .. ב"ה עבר
אבל אני "חתום" על אי אמון רפואי :\
אני רוצה להיות פרמדיקית באיזה יחידה..זה תפקיד קשה הלוואי שאני אצליח
הגיוס שלי משום מה באוגוסט 08
כן יעל זאת שני מהפורום...
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F