לפי ההודעה הראשונה אתה כן עושה השוואה דווקא... וגם לפי הכותרת
אז כמו שאמרת? כמה שפחות מילים יותר טוב בשבילך
לפי ההודעה הראשונה אתה כן עושה השוואה דווקא... וגם לפי הכותרת
אז כמו שאמרת? כמה שפחות מילים יותר טוב בשבילך
Savage 2
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נו אז אין כלום מאחורי המילים האלה אני מבין סתם בלבולי מוח מיותרים...
חשבתי שזה באמת הקטע שלך ציוד היקפי אבל אפילו ביקורת או השוואה ראויה לשמה אתה לא מסוגל או לא רוצה לעשות.
כשתעשה יהיה על מה לדבר אבל עד אז אל תצפה שאני אשב בחיבוק ידיים ואסבול את השטויות האלה!
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הDestroctor מחליק מעולה,זה תלוי בכמה DPI אתה משתמש,
לדעתי אם אתה משתמש בDPI גבוהה עדיף את הDestructor,
אבל אם משתמשים בDPI נמוך עדיך את הeXectMat.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני מבין, אתה לא בדיוק יודע מה אתה אומר ולמי... חשבתי שאתה בנאדם רציני.
אז אני מודיע לך חגיגית עוד השוואה או ביקורת מהסוג הזה אני מוחק לך את הנושא!
אתה רוצה תעשה סקרי שביעות רצון זה המקסימום שכנראה אתה מסוגל לעשות... חבל.
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חח אני בסך הכל עשיתי סוג של השוואה בין האנשים, מה הקטע שלך תגיד? אני פה משקיע בפורום ואתה כל נושא שאני פותח מגיב ומתעצבן, תעשה טובה אל תגיב בכלל אם זה הודעות של עצבים כי אני בסך הכל משקיע פה ועושה דברים...
מ א ו ש ר
תקשיב לי חמוד ואני אגיד את זה פעם אחת בלבד אם היית עושה דברים בצורה רצינית לא הייתי אומר מילה! אבל אתה גם עושה זאת בצורה לא רצינית שזה מוריד מערך הפורום וגם אתה מתנגח איתי! לא אני לא מתעצבן אני רוצה שתתחיל להיות רציני לדוגמא כמו SIKUN שפירסם כאן נושא על ה G5 ועשה את זה טוב וגם אתה פירסמת את הסיקור שלך על האוזניות שלך וזה גם היה בסדר למרות שיכולת להשקיע קצת יותר אבל בשורה התחתונה אם אתה עושה השוואה או ביקורת אתה חייב שזה יהיה רציני לא יכול להיות מצב שבו אתה עושה לי איזה השוואה של חצי משפט כאילו זה פורום דיבורים! כי כאן זה פורום מקצועי או בכל אופן בדרך לשם ואתה לא תהרוס לי את המראה והמקצועיות של הפורום כי ככה בא לך לפרסם דברים!
בכל מקרה מה שאני מציע זה שתתחיל לעבוד רציני על העניינים האלה כי סתם לפרסם נושא עם משפט וחצי אני לא אסכים לזה.
אתה אוהב את הנושא אתה רוצה לדבר עליו ולעזור בו אז תראה שזה באמת כך, אל תצהיר ותדבר וכשפותחים במיוחד פורום שמדבר רק על זה תזרוק ז**, תראה השקעה אמיתית ולא סתם פירסומי נושאים שלא מוסיפים ואף גורעים מהפורום ומרמתו.
אני באמת מדבר וסובל את ההתחצפויות שלך כי אני מבין שאתה רוצה לפתח את הנושא ואתה פעיל בו אבל בלי השקעה וחקירה אמיתית והוכחה שאתה באמת רציני אני לא יכול להאמין לך ויותר גרוע אני ארדוף אותך.
בקיצור אני מקווה שפירסום הנושא הבא שלך יהיה רציני ושאני אוכל להיות מרוצה מהעבודה שלך כאן ואפילו להחכים קצת.
יום טוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם היה לך אותו והחלפת למנטיס אז לדעתי משהו לא עובד כמו שצריך בראש שלך...
מ א ו ש ר
אוקיי חבר'ה הנושא נעול
מצטער PARADOX זה ממש לא קשור אלייך כי חבר'ה פה מתחילים לאבד פרופורציות.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!