1. 3 כושים נכנסו לבר, בר מתה
2. 2 אנשים יושבים בבר שותים להנאתם פתאום האיש מימין צועק על האיש משמאל זיינתי את אמשך! זיינתי את אמא שלך! זיינתי את אמאשלך!
האיש משמאל אומר לו בחזרה
בוא אבא אתה שיכור בוא נחזור הביתה
3. ילד כיתה ג' חוזר מבצפר כולו מבסוט נגמר היום עולה לחדר של אמא ואבא ורואה את אבא שלו מזיין את אמא שלו האבא קולט את זה ומחייך לעברו
יום למחרת האבא נכנס הביתה קרוע מהעבודה נכנס לסלון פתאום רואה את הילד מזיין את סבתא שלו אבל מה זה מזיין קורע אותה ממש ואז הילד אומר לאבא
אתה רואה זה לא כל כך נעים כשמזיינים את אמא שלך
4. איש אחד מתקבל לעבודה חדשה הוא נכנס משהו פיתאום נותן לו סטירה ..
האיש בא לבוס שלו אומר רק נכנסתי מישהו הביא לי סטירה פיצץ אותי, הבוס אומר לו ככה אנחנו אומרים שלום אצלנו.
האיש בא ביום השני נותן סטירה מקבל סטירה גם ביום השלישי נותן סטירה מקבל סטירה
ככה גם ביום הרביעי נותן סטירה מקבל סטירה
ביום החמישי הוא נותן סטירה פתאום האיש פיצץ אותו במכות.
האיש בא לבוס שלו אומר לו שהוא הביא למישהו סטירה והוא פוצץ אותו מכות אז הבוס אומר לו כנראה פגשת את יעקב המגמגם.
5. אישה של פרסי יורדת למטה כדי לזרוק את הזבל, תוך כדי שהיא זורקת היא מחליקה ונופלת לתוך הפח, עובר שם איזה אחד, מסתכל לה בין הרגליים וצועק למעלה : משה למה זרקת, מצב טוב !
6. זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !