* "איך יודעים מתי אוזל לך הדיו הנעלם?", סטיבן רייט .
* "זה היה יום קשה. התעוררתי הבוקר... לבשתי חולצה וכפתור נפל. הרמתי את התיק שלי והידית השתחררה. אני פוחד ללכת לשירותים", רודני דנגרפילד.
* "בלי עורך הדין שלי, הייתי עדיין בבית הכלא. זה הולך הרבה יותר מהר כששני אנשים חופרים", ג`ו מרטין.
* "אני מוכן להרוג בשביל פרס נובל לשלום", סטיבן רייט.
* "אני לא צמחונית בגלל שאני אוהבת חיות; אני צמחונית בגלל שאני שונאת צמחים", א. וויטני בראון.
* "אני מתפשר ומתפשר עד שאני משיג את מה שאני רוצה", לוי אשכול
* "בקליפורניה הם לא משליכים את האשפה - הם הופכים אותה לתוכניות טלוויזיה", וודי אלן.
* "לא מובן לי איזה מין אנשים הולכים להיות מלחים. להיות באוניה זה להיות בבית כלא, עם סיכוי לטבוע", סמואל ג`ונסון.
* "אתה יודע שאתה מזדקן כשהנרות עולים יותר מהעוגה", בוב הופ.
* "זיקנה היא לא כל כך רעה, אם מתחשבים באלטרנטיבה", מוריס צ`ווליאר.
* "האירים נתנו לסקוטים את חמת החלילים בתור בדיחה. הסקוטים עוד לא תפסו אותה", אוליבר הרפורד.
* "לאסקימוסים יש 49 מילים שונות להגדיר שלג, כנראה בגלל שיש להם כל כך הרבה ממנו. בשפה האנגלית יש יותר מ-50 מילים להגדיר אדיוט".
* "תמיד השגתי עם חיוך ואקדח יותר ממה שהשגתי עם חיוך", אל קאפונה.
* "שתיית תה מונעת שבץ, זה עובד גם הפוך, שבץ מונע שתיית תה".
* "אם לא הצלחת בנסיון ראשון, כנראה שצניחה חופשית זה לא בשבילך", סטיבן רייט.
* "בני אדם מתחתנים, כי הממשלה לא יכולה להיות אשמה בהכל".
* "אין סיבה שלא להאמין לה"-הפסיכיאטר שבדק את הצעירה מרוסיה שטענה שהייתה נשואה לביגפוט.
* "לך לגן עדן בשביל האקלים, לגיהנום בשביל החברים", מרק טווין.
* "מה ההבדל בין מיתון לקטסטרופה? מיתון זה כשמפטרים אותך. קטסטרופה זה כשמפטרים אותי", שייקה.
כמה משפטי פראנק זאפה:
* "לנגן על גיטרה זה כמו להזדיין-אתה אף פעם לא שוכח איך...אלא אם אתה ממש טיפש", פראנק זאפה
* "אין גיהנום. יש רק צרפת"
* מראין שאל את פראנק זאפה: "ובכן פארנק, יש לך שיער ארוך. האם זה הופך אותך לאישה?"
פראנק לא התבלבל וענה ישירות: "לך יש רגל מעץ. זה הופך אותך לשולחן?"
* "דאג תמיד לקבל חוות דעת שנייה של רופא" (זה נאמר לאחר שהרופא האישי של זאפה לא הצליח לגלות את סרטן הפרוסטטה של זאפה)
תהנו!!