אני בחורה בת 19 חרדית מאשקלון. יש לי חברה בת 32 גם כן דתיה ונראת פיגוז. אנחנו הרבה פעמים ביחד, חברות טובות. יום אחד הייתי אצלה בבקר, הילדים בבצפר הבעל לא בבית. ישבנו על המיטה שלהם ודברנו על הא ועל דא. איך שהו נכנס גם הנושא של הסקס. אני לא שכבתי עם גבר, מחכה לחתונה. והיא הסבירה לי קצת בנושא. פתאום היא נזכרה שמחר היא צריכה לטבול ולכן היא צריכה להוריד שיערות.
"בואי תעזרי לי". היא אמרה. קמנו יחד למקלחת. היא הורידה את החצית ונשארה עם תחתונים. קצת לא הרגשתי בנוח אבל הבלגתי. הורדנו ביחד את השערות ברגלים(לא שהיה הרבה) בבית השחי. והיא רצתה שגם אני אוריד אבל אני כבר הורדתי לא מזמן. "טוב" היא אמרה, "הגיע הזמן למפשעה". "אהה, את רוצה שאני אצא?" שאלתי בתמימות. "לא, את לא חייבת את יכולה להשאר וללמוד איך מורידים שם. אם זה נוח לך כמובן". "בסדר בואי נראה". היא הורידה את התחתונים והיה לה כוס די שעיר אבל לא ממש הרבה. הוא לא היה שונה משלי וככה גם אמרתי לעצמי שזה לא צריך להיות מוזר. היא שמה ג'ל לגילוח ולגילחה, בסוף אני עזרתי לה קצת. בסוף היא שטפה הכל והראתה לי איזה חלק הכוס יצא. "רוצה גם?" היא שאלה אותי. "לאא, בשביל מה?!" "למה לא? גם זה יראה יותר טוב וגם אני אלמד אותך איך מגלחים שם". "אממ לא יודעת". באמת הססתי. "בואי" היא תפסה אותי והעמידה אותי ליד הכיסא שהיה שם. "תורידי, אל תתביישי". הורדתי את החצאית ואת התחתונים ועמדתי בבושה. ישבתי על הכיסא היא פתחה לי את הרגליים וגילחה לי כמו שעשתה לעצמה. בסוף שטפתי את הכוס וזה באמת היה יפה ככה. "זהו סיימנו. קרה הסון?" היא אמרה לי.
חזרנו ככה חצי ערומות למיטה שלה ושכבנו שם והמשכנו לדבר. היא אמרה לי שיש לי גוף מהמם והיא רצתה לראות את החזה שלי. "בשביל מה?" שאלתי. "סתם לראות עד כמה את יפיפיה. מה קרה את מתביישת? את רוצה שאני אוריד את החולצה ראשונה? סבבה אין לי בעיה". היא אמרה ובלי לחכות לתשובה היא הורידה את החולצה ואת החזיה. יש לה חזה גדול ויפה. "עכשיו תורך". היא הפצירה בי. הורדתי. "את רואה לא קשה". היא נגעה לי בחזה ואמרה לי שיש לי חזה יפה וגוף מדהים. "את עושה לי את זה" היא חייכה ליטפה את פני והתקרבה אלי במטרה לנשק אותי. התרחקתי קצת ממנה, לא הבנתי מה היא עושה. "אל תדאגי" היא אמרה לי ברכות ונישקה אותי. לאט לאט התחלנו להתנשק ממש בלהט. היא הראשונה שנישקתי בחיים. היא השכיבה והמשכנו להתנשק. אז היא ירדה לי לחזה והתחילה ללקק ולמצוץ אותו. אח"כ היא ירדה עם הלשון לבטן ואז הרימה לי רגל אחת, ליטפה לי את הכוס ולהפתעתי ליקקה לי את הכף רגל. דווקא היה נחמד, חשבתי גם אני לנסות. אבל אז הגיע הרגע המיועד, היא ירדה לי. "אני רוצה להשאר בתולה" אמרתי בחשש. "בטח את תשארי בתולה אני רק מלקקת." היא ירדה בסביבות 20 דקות. הרגשתי בעננים. חום גופי עלה, הרגשתי את הלשון הרכה והרטובה שלה, זה היה מדהים.
היא עלתה ללמעלה, נשקה אותי שוב והתפכנו. הבנתי שזה תורי עכשיו לרדת לה. ליקקתי לה קצת את החזה אבל יותר רציתי לרדת לה. קמתי קצת הרמתי לה את הרגל וליקקתי לה את הכף רגל. היה די טעים. אח"כ נכנסתי בין רגליה והתחלתי לרדת לה. לא יודעתי בכלל איך עושים את זה אבל עם הזמן הבנתי. היא דחפה את שתי אצבעותי לכוס שלה וככה ירדתי לה כשאני גם מאוננת לה. היא ביקשה שאני יאונן לה מהר מאוד. ולבסוף היא גמרה.
זה היה סקס מדהים!