קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קרב] מוחמד חסן נגד אנדטייקר למי שלא ראה..
    על ידי EviL BunnY בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 99
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 20:46
  2. צריך עזרה דחוף.. לא שומע חלק מהצלילים..
    על ידי D D3vil בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 21:13
  3. מגוון משחקים מיום שבת (חלק עם פלוסים)
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 16:22
  4. חחח כנסו.. חלק מהסדרה החדשה "ג'ואי" מחברים..
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 12:49
  5. אני חלק מההיסטוריה של צהל
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 16:07
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

הכוס של חסן, חלק א'

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

ברירת מחדל הכוס של חסן, חלק א'

הכול התחיל שנה שעברה. זה היה לקראת סוף שנת הלימודים, בערך ביוני. אני זוכרת שחזרתי הביתה ברגל מהבית ספר באותו יום. היה ממש חם, כולי הזעתי והרגשתי מג'ויפת לגמרי. מתתי לשתות משהוא, להתקלח ולקפוץ למיטה עם איזה ספר טוב.

"אהלן ,מותק" קולו המחוספס של חסן קידם את פני שנכנסתי לגינה שלנו. ההורים שלי החליטו להחליף את הריצוף במרפסת, וחסן עבד אצלנו כבר יותר משבוע. הוא היה מבוגר, בערך בן ארבעים, שמן ומסריח.

שנאתי אותו.

כל פעם שעברתי לידו הוא זרק איזו הערה סקסיסטית (כמובן רק שאימא שלי לא הייתה בסביבה) ,גרם לי להרגיש ממש לא נוח כשהוא הסתכל עלי. והפעם לא הייתה שונה.

חסן הפסיק לעבוד, ניגב את עגלי הזיעה בחולצה שלו, ובהה ישר בחזה שלי, ככה, בלי שום בושה. לא טרחתי לענות לו, הסתובבתי ונכנסתי הביתה. כבר אמרתי לאימא שאני לא מרגישה בנוח שהוא בבית, אבל היא אמרה לי שהוא מסיים לעבוד עוד איזה שבוע, והוא גם עבד אצל השכנה שאמרה שהוא בסדר, אז אין לי מה לדאוג.

הלכתי למטבח, פתחתי את המקרר, הוצאתי בקבוק קולה קר, וכמעט קיבלתי התקף לב שידיים חזקות לפתו אותי לפתע מאחור. הזרוע השרירית של חסן עברה סביב המותן שלי, ומשכה אותי אליו. לא יכולתי לזוז. הוא הצמיד את הלחי שלו לשלי וכמעט התעלפתי מצחנת הזיעה שלו.

"אהלן, מותק" הוא אמר שוב, וליקק את הלחי שלי.
    "אמאאאא!!!!" צווחתי הכי חזק שיכולתי
    חסן סובב אותי מולו והטיח אותי על המקרר. הוא התקרב אלי וליקק את שפתיו העבות
    "היא יצאה לסידורים, מותק. רק אני ואת בבית."
    התאבנתי לגמרי "זה לא קורה לי, זה פשוט לא קורה" חשבתי. לא הצלחתי להגיב או לדבר בזמן שחסן אחז בידי בחוזקה והתחיל לגרור אותי

"לא, עזוב אותי" מלמלתי
    לא חשבתי שחסן שמע אותי, אבל הוא הסתובב וסתר לי בכוח בידו השנייה. יותר משהמכה כאבה, היא שיתקה אותי לחלוטין.
    "תהי ילדה טובה, או שאימא שלך בחיים לא תמצא אותך, הבנת?"
    הנהנתי, הדמעות התחילו לזרום.

חסן הוביל אותי לחדר שלי ונעל את הדלת אחרינו. הוא התיישב על הכסא שלי מול השולחן, והושיב אותי ישר על האגן שלו. כל רגל שלי השתלשלה מצד אחר שלו, תלויה באוויר. הוא הסתכל לי ישר בעיניים, חייך, ואני רעדתי מפחד שהרגשתי איך הזין שלו מתקשה דרך המכנסים שלו.

עכשיו שהייתי קרובה אליו, הריח החזק של הזיעה היה כל כך דוחה שחשבתי שאני עומדת להקיא. חסן רכן מעלי. נרתעתי מייד, אך הוא אחז בי מאחורי הגב , קירב אותי כלפיו ודחף את כל הלשון שלו עמוק לגרון שלי. נחנקתי לגמרי מריח הבצל החזק שבקע מהלוע שלו. רציתי להשתעל, אבל הוא אחז בי בחוזקה בזמן שהלשון שלו חקרה את הפה שלי בזמן שזיפי הזקן שלו שרטו את פני.

תוך שנייה בדיוק הוא הוריד לי את החזייה מתחת לחולצה. אפילו לא שמתי לא שהוא מתעסק שם בזמן שהוא צרפת אותי. אחת מהידיים שלו התגנבה מתחת לחולצה שלי ולפטה את השד שלי. השתנקתי, אבל חסן המשיך לנשק אותי חזק ולא נתן לי להשתחרר.

הרגשתי ממש חולה בעוד הוא המשיך לנשק אותי, הלשון שלו מסתובבת סביב שלי. כשהוא הפסיק לרגע כדי להוריד לי את החולצה, תפסתי את ההזדמנות לנשום קצת אוויר, אך בין רגע הוא חזר לצרפת אותי. הפעם, שני הידיים שלו תפסו את השדיים שלי ולשו אותם בכוח.

ישבתי קפואה עליו, עדיין לא מאמינה למה שמתרחש, למה שקורה לי.
    הוא הפסיק לנשק אותי, אבל המשיך ללטף את השד שלי וחייך:
    "את נהנית מזה, או שאת רוצה שנתקדם למשהו יותר מעניין?"
    הלב שלי החסיר פעימה. אלוהים יודע מה הוא עלול לעשות לי.
    "לא, לא... תמשיך" גמגמתי
    "לא יודע" הוא קרקר , ותוך כדי מעך את שני שדיי המוצקים אחד כנגד השני בחוזקה. "לא נראה לי שאת באמת נהנית. אולי הגיע הזמן שתטעמי קצת זין ערבי. יכול להיות שיהיה לך יותר כיף"
    "לא" נבהלתי באמת הפעם. "רק שבאמת לא יאנוס אותי!"

בלעתי את הרוק ומעט הכבוד שנשאר לי. החזקתי את השד שלי וקירבתי אותו ללוע שלו. הרגשתי את הבל הפה החם שלו על גופי. "בבקשה, תמשיך" אמרתי בקול עמוק, מתגברת על תחושת הגועל שעברה בי.
    "את בטוחה?" הוא שאל, ונעץ את האצבע שלו בפטמת השד שהחזקתי עבורו.
    "כןןן, בבקשהההה" לחשתי. נשענתי קדימה עוד יותר ודחפתי את כל החזה בכוח לתוך הפרצוף המכוער שלו. "אני רוצה שתמשיך".
    חסן לא בזבז רגע והחל למצוץ בשיא הכוח את השד שלי– כל כך חזק שפחדתי שהוא עוד יוריד לי את הפטמה!! הרכנתי את הראש אחורה , קימרתי את הגב, ושחררתי אנחה משכנעת עבורו.
    הוא התלהב והמשיך ללוש לי את השדיים, מלקק את הפטמות, שוטף את גופי עם הריר שלו. הרגשתי את הזין שלו דרך המכנסים שלו – הוא היה קשה כמו אבן עכשיו.

היה ממש חם בחדר. המזגן לא עבד ושנינו המשכנו להזיע. לחסן כבר היו ממש כתמים מתחת לבית השחי. הוא עצר לרגע כדי להסיר את החולצה הלבנה-צהובה שלו, ספוגת הזיעה. לא רק שחסן היה שמן, הוא גם היה שעיר כמו גורילה. היה לו שעיר סמיך ומטולטל על כל החזה והבטן– אפילו על הכתפיים. הוא הצמיד אותי לגופו המיוזע, וחזר שוב ללקק לי את החזה. קימרתי את הגב, והסתכלתי על התקרה. כל דבר עדיף מלהביט על היצור הדוחה הזה ,שעושה בי כרצונו.
    "כן, כן, אההה" נאנקתי שוב ושוב. שמתי עבורו את הצגת חיי. "מממממ, כןןןן"
    "שזה יגמר בזה" התפללתי בשקט לעצמי "אלוהים בבקשה!"
    "מממ..." לחשתי באוזנו בזמן שהוא המשיך ללקק אותי, עולה לאט לאט לכיוון הצוואר בעודו אוחז אחד משדי.
    "ידעתי שתאהבי את זה, יא שרמוטה" הוא גיחך.
    הוא צרפת אותי שוב, והפעם שתפתי איתו פעולה. התגברתי על הריח המצחין וממש נישקתי אותו.
    אני לא יודעת כמה זמן זה נמשך – נראה לי לפחות חצי שעה שלמה. ישבתי מלופפת עליו והתנשקנו בעוד חסן ממשיך להתעסק עם החזה שלי.

אחרי מספר דקות ארוכות, הוא ניתק את השפתיים ממני והביט בי בעיניים.
    "תגידי, יש לך חבר?" הוא שאל תוך כדי סיבוב אצבע מטונפת מסביב לפטמת השד שלי
    השאלה הזאת החזירה אותי למציאות. רעדתי, לא יודעת למה.
    "כ כ כן" גמגמתי
    "איך קוראים לו?"
    "יובל" השתדלתי לא לחשוב עליו. לא לחשוב. ידעתי שאני אבכה
    "יובל" סינן חסן. האצבע שלו הפסיקה להסתובב סביב השד שלי.
    "ומה עשיתם יחד? הזדיינת איתו כבר?"
    הסמקתי.
    "זה לא עניינך!" עניתי לו, הפעם בכעס. לא היה אכפת לי מה הוא יגיד או יעשה. האמת שיובל אפילו לא ראה אותי ערומה בחיים. היינו חברים בערך שנה והכי הרבה שעשינו היה להתנשק, אבל לא רציתי להודות בזה מול חסן.
    הוא תפס את הסנטר שלי בכוח והכריח אותי להסתכל לו בעיניים "הזדיינת כבר או לא?"
    "לא!" עניתי לו בתקיפות "תעזוב אותי!"
    "את רוצה להישאר בתולה, נכון מותק?"
    הנהנתי בשקט, דמעה זלגה מלחיי
    "בסדר, היית טובה. אני לא אזיין אותך. אני אתן לחבר שלך לפתוח אותך"
    הוא אמר, ואני נרגעתי קצת.

"עכשיו תשכבי על הגב במיטה ותורידי ת'תחתונים. אני אמצוץ לך ת'כוס"
    ידעתי שלא כדאי להתנגד. פחדתי לעצבן אותו. בכל מקרה הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה איתי, וקיוויתי שיש עוד באמת סיכוי שאני אשאר בתולה.

התיישבתי על המיטה, והורדתי את הג'ינס הקצרים ותחתוני המלמלה הלבנים שלי.
    חסן שרק חזק שהוא ראה אותי ערומה לגמרי. "יא אללה, איזה כוס! יא אללה!" השפלתי את העיניים. המאנייק המכוער הזה פשוט נהנה להשפיל אותי.

התעלמתי ונשכבתי לאחור על המיטה, בוהה בתקרה
    "מממ, יש לך כוס יפה, מותק" הוא ליטף אותי למטה וצמרמורת קרה עברה בגופי. "רואים שאת בלונדינית אמיתית."
    "אני לא מאמין שהחבר הזה שלך לא תקע בך את הזין שלו" הוא אמר וליטף לי את הדגדגן בידיו הגסות. הרגשתי משונה, מעין עקצוץ קל "את בחורה הכי כוסית שראיתי. חבר שלך הומו או משהוא?"

ניסיתי להתעלם ממה שהוא אמר, אבל לא יכולתי.

"ומה הוא היה אומר עכשיו, אם היה רואה אותך ככה על המיטה?" הוא התחיל לשפשף את הדגדגן שלי יותר מהר ורכן מעלי, מכריח אותי להסתכל ישירות בעיניים שלו. "הוא היה חושב שאת זונה מלוכלכת , שנותנת ככה סתם לאיזה ערבי לתקוע בה את האצבעות" הוא אמר, ודחף את האצבע העבה שלו לתוך הנרתיק שלי. זה היה כל כך פתאומי שלא הצלחתי להתגבר ויללתי בקול.

"לא," החנקתי את הדמעות. המחשבות על יובל צפו במוחי. איך אני בכלל אוכל לספר לו מה קרה לי? איך הוא יגיב? רק שלא יזרוק אותי, זה לא פייר!!
    "אתה הכרחת אותי, אני לא כזאת" אמרתי לו בכעס
    חסן המשיך לשפשף את הדגדגן, ותחושה חמימה כזאתי התחילה להתפשט בגופי.
    "תסמכי עלי, את זונה מלוכלכת. מתה לזין. לא הייתי צריך הרבה כדי להשכיב אותך פה" הוא חייך אלי באכזריות וסובב את האצבע בנרתיק שלי. לא יכולתי להתנער מהתחושה המתגברת – הגוף שלי בוגד בי!

חסן ירד מהמיטה והתיישב על הברכיים מולי. הוא החזיק את הירכיים שלי בידיים המיוזעות שלו. עצרתי את הנשימה, לא ידעתי למה לצפות.
    תחושה של עונג עברה כמו חשמל בכל הגוף שלי, מהנרתיק הלאה, ושתפה אותי בגלים. חסן דחף את הלשון שלו עמוק לתוך הנרתיק שלי ומצץ בחוזקה. לא יכולתי לעמוד בזה, ניסיתי להרים את הירכיים ,להשתחרר, אבל חסן החזיק אותי חזק בזמן שהוא המשיך למצוץ, ללקק את הדגדגן שלי.

"אהה אהה אה אה" גנחתי, הפעם באמת, לא זייפתי. לא רציתי, אבל זה פשוט ברח ממני.
    חסן לא הפסיק לרגע כדי התרשם ממעשיו והמשיך למצוץ לי. הלשון שלו רפרפה במהירות על שפות הדגדגן שלי. חשבתי שאני משתגעת. כל מחשבה עזבה אותי, הגוף שלי הוצף בצמרמורות חזקות. תפסתי את הסדין בחוזקה

"ננננהה אההה" צווחתי, ממש חזק עכשיו.

חסן דחף לתוכי את אחת מאצבעותיו העבות והמשיך למצוץ. מדי פעם הוא עצר לכמה שניות ארוכות, בדיוק למספיק זמן כדי להטריף אותי, ורק אז המשיך. הוא ליטף לי את השוקיים, ליקק, מצץ, שאב, ושיחק עם האצבעות בתוכי. הוא ידע בדיוק איך לגעת בגוף שלי, ואני הגבתי לו בצורה מושלמת. האנחות שלי בטח נשמעו בכל השכונה, כולי התפתלתי ורעדתי בזמן שחסן המשיך לרדת לי בלי לעצור.

בסוף, לא יכולתי לעצור את עצמי, השתחררתי לגמרי באורגזמה כל כך חזקה שהיא שיתקה אותי. הצמרמרות עברו בכול הגוף שלי, הרגשתי אותן אפילו בכפות הרגליים. שכבתי על הגב במיטה, רטובה לגמרי מזיעה, בהלם ממה שהרגע קרה.
    הערבי המסריח הזה הביא אותי לאורגזמה הראשונה שלי! אני לא האמנתי שזה באמת קרה לי. הדופק שלי עדיין לא חזר לעצמו, הפה שלי היה יבש והרגשתי בבירור כל פעימה שעברה לי בגוף. נשמתי בכבדות וניסתי להירגע, אבל לא הספקתי

"עכשיו קומי ותעמדי ליד השידה, יא זונה" חסן נבח עלי.
    קמתי בלי לצייץ, וסחרחורת קלה תקפה אותי. הצלחתי להגיע לשידת האיפור שלי ועמדתי מול המראה.
    "תשעני קדימה ותרימי ת'תחת שלך כמה שיותר גבוה"
    נשענתי עם המרפקים על השידה, והשתדלתי להרים את הטוסיק כמה שרק אפשר, בדיוק כמו שחסן ציווה עלי. כמעט השתנקתי שראיתי את עצמי במראה. השיער שלי היה רטוב לחלוטין. הקוקו שלי השתחרר ושיער הדבש שלי היה דבוק לגב ולפנים. כול גופי היה רטוב לגמרי, ועגלי זיעה נגרו ממני, מעורבבים בריר של חסן. השדיים שלי היו אדומים, עדות לטיפול המסור שקיבלו.

בלעתי את הרוק במרירות וחשבתי "הוא צודק, אני באמת נראית כמו איזו זונה"

בהשתקפות המראה, ראיתי את חסן מאחורי, מפשיל את המכנסים ואת התחתונים. סובבתי את הראש והסתכלתי על הזין שלו – הוא היה ענקי; עבה, חום.
    "יפה ,מותק. עכשיו תפסקי את הרגלים עבורי"
    צייתי לו במהירות ופיסקתי את הרגליים, והסתכלתי אחורה, מהופנטת, וראיתי איך הוא אוחז את הזין בידו ומנחה אותו לאט לאט לתוכי. הרגשתי את קצה אברו מלטף את דפנות הדגדגן הנפוחים שלי בזמן שהוא תפס את המותנים שלי בידיו המחוספסות.

"תסכלי במראה, את תזכרי את הרגע הזה לנצח"
    הבטתי ישירות למראה , ובאותו רגע חסן דחף את כל הזין שלו עמוק לתוכי בבת אחת. התנועה הייתה כל כך אלימה שהיא העיפה אותי קדימה על השידה. צעקתי כשהוא קרא את קרום הבתולין שלי, אבל הרגשת הכאב חלפה במהירות. הייתי רטובה לגמרי והזין שלו החליק לתוכי בקלות.

להשתקפות שלי במראה היה חיוך דבילי מרוח על הפנים.

חסן השאיר את הזין קבור עמוק בתוכי לכמה רגעים, עד שהתאוששתי מההלם הראשוני, ואז התחיל להניע את האגן קדימה ואחורה, בתנועות איטיות. הוא מלמל כמה מילים בערבית, אבל אני לא הייתי מסוגלת להתרכז בכלום מלבד ההרגשה של הזין העבה שלו עובר בתוכי, שוב ושוב.

הסתכלתי עלינו במראה. ראיתי איך חסן, הערבי השמן, המכוער, המסריח, רוכן מעלי, הבלונדינית החיוורת, ותוקע אותי כמו שצריך. זה היה מבחיל ומרגש בו זמנית; כאילו אני מזדיינת עם איזו חיה מהג'ונגל. לא ידעתי אם אני רוצה להדוף אותו או להתמסר לו. הזין החם שלו הרגיש כל כך כל כך טוב בתוכי, הוא מילא אותי ממש טוב. לו רק זה היה מישהו אחר!

הזין החם של חסן החליק החוצה ופנימה מהר יותר ומהר יותר. עם כל תזוזה שלו, הוא דחף אותי קדימה. הוא אחז במותנים שלי בידיים המלוכלכות שלו, הטינופת והעפר שכיסו את ידיו נמרחו על כל צידי גופי. הוא התקשה לתפוס אותי כמו שצריך כי שנינו כבר הזענו כמו חזירים.

"אההה!! " גנחתי בקול. "אההה, אההה, אההה, אהה, אה"

הוא זיין אותי כל כך חזק ומהר שהשדיים המוצקים שלי ממש רעדו עם כל תנועה עוצמתית של האגן שלו. שניים מבקבוקי הבושם היוקרתיים שלי נפלו מהשידה והתרסקו על הרצפה, ממלאים את חלל החדר בריח מתקתק.

"אאמממ, אאאמממ" נאנקתי בקול

חסן המשיך בקצב המטורף ולא היה לי נעים להסתכל על עצמי במראה, על איך שאני גונחת בקול בזמן שערבי מזיין אותי. הרגשתי שאני קרובה לגמור שוב. הנשימה שלי נהייתה כבדה מאוד. לבבואה שלי במראה היה מבט מזוגג בעיניים. הייתי כל כך קרובה. רק עוד קצת, רק עוד קצת, רק עוד קצת....

לפתע חסן הפסיק לדחוף את הזין שלו לתוכי, ושלף אותו ממני לאט לאט.
    "את רוצה לגמור, שרמוטה?" הוא אמר וליטף את הישבן הצר שלי
    "אני..." הייתי מבולבלת לגמרי. הייתה לי רק מחשבה אחת בראש – אני חייבת לגמור! חייבת! אבל לא ככה, לא מהערבי הזה. "יובל, תציל אותי!" חשבתי בייאוש.

"כן!" הזדעזעתי ששמעתי את עצמי

"אז תבקשי יפה לקבל את הזין שלי"
    נשמתי חזק והחזקתי את האוויר. הוא עוד פעם משחק איתי. אבל כבר לא היה אכפת לי מה הוא חושב עלי.
    "אני רוצה את הזין שלך" אמרתי לבסוף, מובסת.
    "תגידי שאת רוצה זין ערבי"
    הוא שם את האיבר שלו שוב בפתח הכוס שלי, וליטף איתו את הדגדגן שלי

"דיי!" יללתי "דיי כבר, די! מה עוד אתה רוצה ממני? מה???תכניס אותו כבר!"

"לא" הוא חייך ברוע. "תגידי את זה. תגידי שאת רוצה את הזין הערבי שלי, יא שרמוטה יהודיה אחת"

"כן!! אני רוצה את כל הזין הערבי שלך בתוכי!!" צעקתי חזק

"שרמוטה" חסן גיחך ותקע בי שוב את כל הזין, ואני מייד נאנקתי בחוזקה.
    "זונה מלוכלכת" הוא המשיך לדפוק אותי, ממש חזק, באלימות. כל הגוף שלי רעד שחסן דחס לתוכי את הזין הגס שלו שוב ושוב. הוא המשיך לקלל אותי, אבל כבר לא שמעתי מה הוא אומר, התרכזתי שוב באורגזמה ההולכת ומתקרבת. חסן תפס לי בשער והכריח אותי להסתכל קדימה לתוך המראה.

"את הולכת לגמור, תסתכלי על עצמך גומרת מזין ערבי, תסתכלי על עצמך, תסתכלי על עצמך"
    הבטתי ישר למראה, לא האמנתי שזו אני. לא יכולתי לדבר, רק לגנוח בקול. אחזתי בכוח בשולחן כדי לתת קונטרה לחסן בעוד הוא ממשיך לדפוק אותי מאחור.

האורגזמה השנייה תקפה אותי, כל כך חזק שאיבדתי לרגע את כל שאר החושים. הייתי בבלק אוט טוטלי. "נאאאאאאאההההההה" גנחתי בהנאה בזמן שכל הגוף שלי רעד בחוזקה מעוצמת האורגזמה.

חסן לא הפסיק גם אחרי שגמרתי, הוא המשיך באותו קצב מטורף. למרות שהוא רכן עלי כבר מספר דקות, רק עכשיו התחלתי להרגיש את כל כובד המשקל שלו. הברכיים שלי התחילו לרעוד, לא ידעתי בעוד כמה אני יכולה לעמוד לפני שאני אתמוטט. עכשיו, שכבר גמרתי, חזרתי לחשוב בבהירות: "הערבי הזה מזיין אותי, בלי קונדום, ואני לא משתמשת באף גלולה".

השתנקתי בבהלה.
    "ח.." הזין שלו עבר שוב בתוכי במהירות
    "ח.." שוב ניסיתי לדבר ושוב הוא דחף לתוכי את כל הזין שלו בחוזקה
    "חס..חסן" הצלחתי לסנן בין שיני במהרה בין דפיקה עוצמתית אחת לשנייה.
    "לאאא, אין קונ.. קונ.. קונ..קונדוממם!"

באותו רגע, חסן גער כמו חמור, וזרע חם הציף אותי, ממלא את גופי.

"לאאאאאא!!!!!!!!" צווחתי, אבל כבר היה מאוחר מדי. ניסיתי להשתחרר מלפיתתו של חסן, אבל הוא החזיק את מותני בכוח ולא נתן לי לזוז בעוד הזין הערבי שלו ממשיך להפגיז לתוך הרחם היהודי שלי את הזרע כמו תותח, עוד ועוד ללא הפסקה. "...לאאא" הצווחה שלי נחלשה לאט לאט עד שנעלמה בקול רפוי. לא האמנתי שזה קורא לי, רעדתי כולי, וכמעט בכיתי בזמן שחסן פרץ בצחוק סוער אחרי שהוא סיים לגמור עמוק בתוכי.

הוא השאיר את הזין שלו קבור בתוכי במשך כמה דקות עד שהדופק של שנינו חזר להרגלו, ואז הרגשתי איך הוא לאט לאט מתרכך בתוכי עד שלבסוף הוא שלף ממני את הזין ומיד הרגשתי את הזרע הדביק שלו ניגר על ירכיי.
    "נהנית, אהה? יא שרמוטה" הוא סובב אותי והביט בעיני הכחולות. הסתכלתי עליו, על הערבי הדוחה הזה; על הכרס השעירה שלו, הקרחת, הזיעה המצחינה שניגרה ממנו... אבל גם על החזה הרחב, הזרועות השריריות. על הזין העבה והארוך שרק לפני דקה היה עמוק בתוכי.

ליקקתי את השפתיים.
    שנינו התנשמנו בכבדות בחום במשך כמה שניות בזמן שהזרע שלו המשיך לזרום ולטפטף ממני על הרצפה.
    לבסוף חסן התקרב וחיבק אותי חזק, השדיים הזקורים שלי נמעכו על החזה השעיר והמיוזע שלו בזמן שהיד שלו אחזה בישבני.
    הוא התקרב לנשק אותי, ואני לא התנגדתי.
    הוא הרוויח את זה.

2. קישורים ממומנים

כותבת בצוות סיפורי זימה
    לייקים
    105
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדם מבעבע,הידיים מזיעות,העיניים אליך.. והלב צמא לאהבה♥

אוווקייי , דבר ראשון : וואו !
    דבר שני : אני פחות אוהבת סיפורי אונס , אבל זה היה מרשים מאוד!
    ולומר את האמת קצת קצת קצת נגעלתי בהתחלה אך מיד מהתיאורים שלך , התמסרתי לסיפור
    תמשיכי לכתווב )

משתמש מתחיל האוואטר של vanser
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואו סיפור מעולה , כתיבה מעולה , תמשיכי לכתוב יש לך כישרון.
    בהתחלה קשה לי להתחבר לסיפורי אונס אבל ממש התמכרתי לשלך.
    היו כמה שגיאות כתיב זה טיפה הפריע לי אבל זה ממש טיפה.
    אני חושב שאם לדוגמא לקראת הסוף האימא הייתה חוזרת או מישהו ראה מהחלון היה מוסיף הרבה ונותן המשכיות.
    אבל זה רק הצעה
    תמשיכי לכתוב!
    בנות תמיד מחפשות את הגבר השרירי שרגיש ומקשיב אבל הן לא יכולות להשיג אותו.יודעים למה?כי לאותו הגבר יש חבר

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

עזוב ת'שגיאות כתיב, לא היו הרבה כאלו...
    מה שכן הפריע לי זה הגועל שקיבלתי ממנו.
    אני חייב לציין שיש לך את זה ואת יכולה לכתוב סיפורים על רמה ורואים את זה, אבל הסיפור הזה ספציפית עשה לא יותר תחושת גועל מאשר חרמנות (כנראה בגלל שזה אונס עם גזע והחסן הזה גם מגעיל מכל הבחינות, סוג של ניגודיות).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחח סטיה רצינית.. אבל גרמה לי לגמור כבר בחצי XD
    חח סיפור טוב [;

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואו.. פשוט סיפור מדהים

אחד הסיפורים היותר טובים שקראתי בפורום

משתמש מתחיל האוואטר של Technix
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    7
    נקודות
    59

לא אוהב סיפורי אונס במיוחד והעובדה שהיא נאנסת ע״י ערבי עוד יותר מורידה לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    סייג לחוכמה שתיקה

המשך עכשיו!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהבתי את הסיפור אבל
    אני שונא אונס ועוד יותר מתי שזה ערבי
    מסריח שעיר איכס איזה סטייה מה זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    כפיר
    לייקים
    3
    נקודות
    0

איכס ערבי אונס יהודיה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואו, מהורהר

כותבת בצוות סיפורי זימה
    לייקים
    105
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדם מבעבע,הידיים מזיעות,העיניים אליך.. והלב צמא לאהבה♥

למה את לא מעלה את חלק ב' ???

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

לא העליתי את חלק ב' כי עוד לא כתבתי אותו, למרות שאני יודעת בדיוק מה יהיה ההמשך. לקח לי כמה שעות טובות לכתוב את הסיפור הראשון ולצערי לא היה לי כל כך זמן להתמסר לכתיבה בשבוע האחרון. אני כנראה אגיע לעבוד על זה רק בסוף השבוע.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 759,785 | הודעות: 6,377,501 | משתמשים: 228,463 | המשתמש החדש ביותר: deatazova | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect