שמי אפי פוקס ואני אחד השותפים שעומד מאחורי פריביז.
קראתי בעיון את הפוסטים ואני מלא צער לשמוע על חוסר שביעות הרצון שקראתי עליו.
אנחנו שני אנשים שעובדים עם עשרות ספקים ו*משלמים* עליהם ומנהלים את האתר, את הרכישה, את הפיתוח, את שירות הלקוחות ואת הרכש. פריביז גדל בשנה האחרונה באלפי אחוזים, כמות אדירה של משתמשים שטפה אותנו מכל העולם, והזרם רק הולך וגדל. העלנו לבקשתכם את כמות המוצרים, את שווים, את האטרקטיביות שלהם, ואפילו כשלא הצלחנו למצוא מוצרים "שווים" לישראל- הסכמנו לשלם את העלות שלהם בפיי-פל לזוכה. הכל מתוך מטרה אחת בלבד- משתמשים מאושרים מביאים משתמשים מאושרים.
אני יודע שהרוב המוחלט והגדל של המשתמשים שלנו מאושרים, אני רואה עשרות תמונות, וידאוים ומיילים של תודות, אבל מנגד אני רואה גם תלונות כמו שכתבתם פה, וזה מעציב אותי עד מאוד. בשביל להסביר לכם למה לפעמים מתרחשים דברים כאלה, אני אשתף אותכם באיך אנחנו עובדים ולמה במקרים נדירים גם קורות תקלות:
בחלק מהמקרים אנחנו קונים את המוצרים באמאזון, בחלק מהמקרים אנחנו קונים באתרים שמקורם בסין, ובחלק מהמקרים אנחנו ניסינו לעבוד עם ספקים ישראלים שרצו לקדם את העסק שלהם באמצעות דוגמיות ומוצרים שונים.
אני מדגיש: לא היה מוצר אחד שמישהו זכה בו ושלא נרכש ו/או נשלח אליו למיטב ידיעתי. אנחנו אכן מגלים לצערי שלפעמים המוצרים שאנחנו משלמים עליהם ומכניסים את הכתובת שלכם לא מגיעים ליעדם. אנחנו גם גילינו לצערנו שהיו עסקים שלא קיבלו את הקופונים שחלקכם קיבלו. אלו בודדים מתוך אלפי מוצרים שחילקנו בשנה האחרונה. בכל מקום שבו פנו אלינו והבנו שספק מסויים אכזב, אנחנו אפילו שילמנו שוב מכיסנו למרות שיכלנו לגלגל את זה הלאה והפסקנו לעבוד עם אותו המפרסם או ספק. במקומות מסויימים שאלנו את המשתמשים אם הם מעוניינים לקבל נקודות או תשלום מקביל בפייפל. אבל בהחלט יש מקרים שנופלים בין הכסאות בגלל הכמות האדירה של הזכויות והפניות.
אני יכול לתת לכם את מילתי הטובה, ואת ההבטחה שלי שאין זוכה שלא שולם באופן מלא המוצר שלו. במקום שבו אתם לא מקבלים את המוצר, האמינו לנו, שאנחנו נכוונו יותר כי שילמנו את מיטב כספנו כדי שהמוצרים הללו יגיעו לידעם.
הזעם של חלקכם מוצדק, זה לא הגיוני לחכות חודשים למוצר שזכיתם בו. זה מכעיס אותנו אפילו עוד יותר כשזה קורה.
מהסברים- לפתרונות:
לאור מה שכתבתם אני יכול להבטיח שאני בעצמי לקחתי בימים האחרונים את המושכות בכל מה שקשור לנושאי הלוגיסטיקה, הרכש והמשלוחים ואני מתכוון לעבור משתמש משתמש באופן אישי ולדאוג שהוא יקבל את מה שמגיע לו. ואם מדובר במוצר או בהטבה שאיננו יכולים להשיג- אני מתכוון לתת לאותו המשתמש תחליף הולם ושווה ערך לאותו המוצר. לא נתעלם מאף אחד.
אני יודע שחלקכם התלוננתם עשרות פעמים בכל מיני מיילים וקיבלתם הבטחות שזה בטיפול, והאמינו לנו שזה אכן בטיפול. אבל הפעם, לכל מי שמעוניין להיות בטוח, אבקש פעם נוספת לשלוח לי מייל *אישי* שאני אעקוב אישית ואעדכן אתכם על המקרה האישי שלכם. קבלו את מילתי שלא יהיה משתמש לא מרוצה והסיפור הזה יגמר בתוך זמן מהיר. המייל שלי הוא effi שטרודל fribiz נקודה com
האמינו לי שפריביז היא חוויה מהסוג שלא ראיתם עד היום. הוא מאפשר לכם לקבל מוצרים במכרזים לפעמים רק בגלל שיש לכם הרבה חברים, לפעמים בסכומים ממש זעומים, יש לנו הרבה כלים ואנחנו מוסיפים עוד ועוד. יש לנו קהילה של למעלה ממאה אלף משתמשים מרוצים ומאושרים ואין דבר שמסב לי יותר אושר מלראות תמונה או וידאו של משתמש שקיבל מתנה שהוא לא יכול היה לקנות רק בזכות שהוא מי שהוא. (שזה המוטו שלנו)
אני לא עוקב בפורום הזה לרוב, אבל אם יש כל בעיה שהיא, אנא צרו איתי קשר במייל הפרטי שלי ב effi שטרודל fribiz נקודה com ואני נותן את מילתי שאולי זה ייקח קצת זמן בגלל הכמות העצומה של המשתמשים בפריביז, אבל אני אדאג לכל אחד ואחד מיכם.
תודה שאתם משתמשים של פריביז, ואני מבטיח לכם שזה יותר ממשתלם.
אפי פוקס
* נ.ב. - לגבי משתמשים שנחסמו- אני היחידי בפריביז שחוסם משתמשים, ואנחנו חוסמים בודדים מתוך עשרות אלפים רק כשיש לנו וודאות של מאה אחוז שאותם משתמשים ניסו לרמות את חבריהם, בין אם ניסו למכור את החשבון שלהם בכסף, בין אם יצרו משתמשים מזוייפים ובין אם דברים אסורים אחרים כמו לשקר לאנשים כדי שירשמו תחתיך כי מצאתם "האק" או סיפורים אחרים. אם נחסמתם- דעו: זה אף פעם לא סתם. יש לנו וודאות של 100% שמי שנחסם עבר בצורה קיצונית וברורה על החוקים המאוד פשוטים של פריביז. לטובת הקהילה הגדולה שלנו אנחנו צריכים להיות לא סבלניים לאותם משתמשים כדי שמי מתנהג כהלכה לא יפגע מכך.