סוף עידן הנסיעה בחינם ברכבת בימי ראשון מוליד גל מחאה גם בכנסת. ציפי לבני מאיצה "חוק עוקף ממשלה", שיעגן את זכות החיילים לתחבורה בחינם: "אחרי שזרקו נשים לירכתי האוטובוס, זורקים חיילים מהרכבת". מירי רגב: "בושה וחרפה לצה"ל"
להמשך הכתבה לחץ פה.
סוף עידן הנסיעה בחינם ברכבת בימי ראשון מוליד גל מחאה גם בכנסת. ציפי לבני מאיצה "חוק עוקף ממשלה", שיעגן את זכות החיילים לתחבורה בחינם: "אחרי שזרקו נשים לירכתי האוטובוס, זורקים חיילים מהרכבת". מירי רגב: "בושה וחרפה לצה"ל"
להמשך הכתבה לחץ פה.
|
מה זה השטויות האלה אם אני חייל אתם צריכים לדאוג לי להגיע לבסיס.
אולי אני ישלם גם את הנשק שאני מקבל ואת הכדורים ומי שלא יקנה לא יהיה לו כדורים בקרב. מה זה השטויות האלה.
(למרות שאנחנו בכל מקרה משלמים את זה במיסים. אבל זה מספיק לא צריך עוד)
מדינה מזורגגת!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אולי תפסיק לדבר שטויות?לפחות 30% מהחיילים לא צריכים רכבת כי יש להם בסיסים שאפשר להגיע אליהם באוטובוסים.
יש כאלה גם שלא תמיד חוזרים ביום ראשון לבסיס.
בושה מה שהמדינה הזאת עושה,יש אנשים שמוכנים להקריב את החיים שלהם וזה מה שהמדינה מחזירה להם זין בעין.
אם היו גברים החיילים לא היו עושים רק מחאות אלא לא מגיעים ביום ראשון לבסיסים שלהם ונראה מה אז הצבא היה עושה,פשוט בושה וחרפה,חיכו שאני יתגייס והוציאו את החוק הזה לתוקף \:
הצבא זה לא גוף דמוקרטי, חיילים הם לא אזרחים והם לא יכולים לשבות (גם אם הם גברברי על) וטוב שככה.
האזרחים הם אלו שיכולים למחות נגד ההחלטה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4178629,00.html
תכלס מה זה השטויות במקרה היום אני לא צריך להגיע לבסיס אבל לכו תגיעו אתם מהצפון עד באר שבע עד 3 בצוהריים בלי רכבות