קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] חוסר ביטחון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-08-2011, 18:37
  2. [עזרה] חוסר ביטחון (נראה לי)
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-02-2009, 00:38
  3. [עזרה]חוסר ביטחון לדבר עם אנשים שאני לא מכירה
    על ידי - Shirel - בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-06-2008, 22:16
  4. [עזרה] חוסר ביטחון עם נערה אחת .
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 19:20
  5. בעיה|חוסר ביטחון
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 19:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

חוסר ביטחון

ברירת מחדל חוסר ביטחון

אני בן 14 בכיתה ט' בבית ספר בחדרה.
    בתחילת שנה עלו ילדים לכיתה ז' מהיסודי והתחילו להתלהב ולעשות פוזות ליד חברים שלהם בכיתות יותר גבוהות.
    בקיצור יש ילד אחד שעושה עליי פוזות מול החברים שלו בהסעה ויושבים לידו גם חברים שלו מכיתה ז' מהשכבה שלו וגם ילדים יותר גדולים בכיתה ט' י' י"א בערך.
    בקיצור הילד הזה מעצבן אותי בהסעה וחושב שהוא גבר אבל הוא מעצבן אותי רק עם חברים שלו לא לבד.
    כולם בשכבה שלי וגם בשכבה שלו יודעים שאני חזק ויש לי מסת גוף והכל, אבל הבעיה היא שאין לי ביטחון וגם את זה כולם יודעים...
    אף פעם לא רבתי מכות רציני עם משהו או שהבאתי למשהו אגרוף לפנים כשהוא מעצבן אותי, אולי כאפה שתיים לפעמים אבל לא משהו רציני.
    תמיד חברים שלי גם בשכבה וגם בכיתה י' ו-י"א אומרים לי: "תן לו מכות והוא יפסיק, אתה יותר חזק ממנו ושניכם יודעים את זה."
    אני יודע שאני חייב לתת לו מכות שיפסיק לעצבן אותי אבל אני לא עושה את זה גם בגלל שהוא כל הזמן עם חברים שלו שאני רואה אותו אז אם אני ינסה לריב איתו מכות כל החברים שלו יתערבו וגם בגלל הבעיה המרכזים שבגללה אני לא עושה את זה, אין לי ביטחון עצמי. זה מתבטא בלריב מכות וגם בלתת למשהו אגרוף לפנים ולא עשיתי משהו כזה לפני אז זה קצת בעיה...
    בקיצור, אני צריך שתעזרו לי, שיהיה לי אומץ וביטחון לבוא אליו להעיף לו מכות רצח שהוא לא ישכח בחיים שיעזוב אותי כבר. תודה רבה לעונים!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, אתה צריך להבין שבגדול, עקרונית, אף אחד לא אוהב ללכת מכות ואף אחד לא רוצה לחטוף אגרוף לפנים מול כולם ואף אחד לא רוצה לצאת חלש.
    הכוונה, שאם תיתן לו אגרוף לפנים הסיכוי שחברים שלו יתערבו ויתנו לך מכות זה סיכוי קלוש כי הם עדיין ילדים קטנים והם מפחדים ללכת מכות (כמו רוב האנשים) אז הם יפחדו להתערב כדי לא לחטוף ממך אגרוף לפנים גם.

מה שכן כנראה שיקרה שאם תיתן לו אגרוף זה שחצי מהאוטובוס יקפוץ אלייך וישר יפרידו וכנראה שהילד הזה שמציק לך כנראה יזדעזע מהאגרוף יקבל עצבים וינסה להחזיר לך (רוב הילדים לא באמת יודעים להחזיר מכות..הוא פשוט יקפוץ עלייך וינסה לשלוח עלייך כמה שיותר ידיים, רגליים, גבות, לשון ומה שרק אפשר..כמו נשים בקיצור )

אני בגדול לא בעד אלימות, אבל מצד שני...אני מכיר את זה מקרוב, ואני יכול להגיד בפשטות שברוב שפעמים אלימות כן פותרת דברים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,770 | הודעות: 8,150,352 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect