בן 17 יש לי בעיה של חוסר ביטחון נראה לי.
עד לפני חודש בערך היה איכפת לי מה אנשים חושבים עליי כל הזמן וזה עצר אותי מלעשות כל מיני דברים שרציתי והוריד לי את הביטחון.. אז שיניתי דרך חיים עכשיו אני שם ז*ן על מה שאנשים חושבים עליי וזה הרבה יותר כיף לחיות ככה, משוחרר עושה מה שבא לי ושמישהו יבוא להגיד לי משהו. אז אני מדבר עם בנות הרבה יחסית לפעם וזה כיףעכשיו, אני כל הזמן אומר לעצמי "מחר אני מזמין אותה לצאת" (נגיד אני רוצה מישהי) אז כאילו אני לא מתכונן או משהו (לא שצריך) אני פשוט בא עם הדרך חיים שלי של "ז*ן על מה שחושבים עליי" אבל כשאני מגיע לרגע האמת, ה-רגע אין לי אומץ להגיד לה כמה משפטים פשוטים כמו "תגידי ____ מה אתה עושה בשישי?? בא לך לצאת??" ואני חושב ב80% שהיא תסכים. אבל שוב לא איכפת לי מה תהיה התשובה שלה ולא איכפת לי מה היא תחשוב עליי גם אם הייתי חושב שהיא תסכים רק ב-10% הייתי מנסה. כאילו כמובן שאני רוצה שהיא תסכים אבל גם אם לא, יש אינסוף בנות.. מקסימום נעבור הלאה.

עכשיו, אני כל הזמן אומר לעצמי "מחר אני מזמין אותה לצאת" (נגיד אני רוצה מישהי) אז כאילו אני לא מתכונן או משהו (לא שצריך) אני פשוט בא עם הדרך חיים שלי של "ז*ן על מה שחושבים עליי" אבל כשאני מגיע לרגע האמת, ה-רגע אין לי אומץ להגיד לה כמה משפטים פשוטים כמו "תגידי ____ מה אתה עושה בשישי?? בא לך לצאת??" ואני חושב ב80% שהיא תסכים. אבל שוב לא איכפת לי מה תהיה התשובה שלה ולא איכפת לי מה היא תחשוב עליי גם אם הייתי חושב שהיא תסכים רק ב-10% הייתי מנסה. כאילו כמובן שאני רוצה שהיא תסכים אבל גם אם לא, יש אינסוף בנות.. מקסימום נעבור הלאה.
ציטוט ההודעה

בהצלחה