בקיצור, כולכם כבר מכירים את הסיפור האידיוטי שלי.
אחת מהבעיות שלי זה שאין לי פאקינג דעה, שאני נכנס לפורום מסוים = השקפת עולם חדשה..
הרבה ילדים שאני מכיר בטח היו קוראים את האשכולות פה, היו תוקעים נוד וחותכים, רק אני קורא וכול מה שכתוב קדוש..
השנה הזאת הסתכלתי במראה יותר מכול השנים שאני חי ביחד, ואני יכול להתערב על זה..
ומה היה לפני? משחק במשחקי מחשב.. מסתובב לפעמים עם ילדים בחוץ..משחק כדורגל מדי פעם בשכונה בכיף. פיצות ושטויות
לא זוכר שהיה לי רע ככה.. רק שתפסתי את זה כדבר רע בגלל אחרים זה ''הפך'', לרע..
לדעתי, בואו תנו לי את הייעוץ, תגידו לי אם אני צודק או לא, אני צריך להתנתק מהכול לשנתיים הקרובות..
כאילו באמת.. לחסום את הכול..לא לחשוב על שום זין, אם אני יתבכיין על משהו, זה לא ישנה אותו..יוצא מזה רק רע..
זה לא שאני נראה רע..
אני לא הולך לצלם את עצמי כמו איזה אידיוט לא משנה מה, פשוט לא משנה מה, לא בתחילת היום, לא באמצע, ולא בסופו..
עכשיו יש קטע שרוצים להעיף אותי מהבית ספר, הפרעות, ציונים, הם לא נותנים לי לקבל 60 בשקט כי שנה שעברה הוצאתי גם 90. אז כאילו אני לא לומד מספיק וממלא את ה - ''פוטנציאל''.
בקיצור אם אני לא משתפר, מעיפים אותי , ומשם זה רק לבית ספר מקצועי שזה הדבר בערך שאני הכי לא רוצה..
אני פשוט צריך להיות ילד טוב.. לחרוש, אין מה לעשות, גם אם אני תלמיד חרא, עם מוח חרא, לנסות.. לפחות לא להגיד שלא ניסיתי..
בקטע החברתי אין לי מושג, פשוט להיות מנותק, בסדר לא יקרה כלום אם לא יהיו לי חברים מקסימום 1-2 טובים..
לבוא לבית ספר, לדבר, בלה בלה, לחזור הביתה ולחזור לשגרה של פעם או משהו..
קיצור הבנתי משהו, 3 וחצי שנים מאז העלייה לחטיבה / תיכון אני חופר על איך ''להיות חברותי'', ולהצליח להיכנס למעגלים חברתיים.
בקיצור, הבנתי שבמצב הקיים (שאני לא גר בעיר של הילדים בכיתה שלי, וגם בכללי אין ממש ''חיבור'', זה לא יהיה אפשרי).
פשוט לשבת עם האייפון בצד, אם יש עצה אחרת תייעצו..זה לא שאני איזה ילד מפגר עם בעיות דיבור.. נו כוס אמק מה אני יעשה ככה המצב הזה נמשך 3 שנים..
למצוא תחביבים מסוימים כמו StreetWorkout / כדורגל / ריצה.. משהו שיעסיק אותי קצת יותר..
ובסיכום כול החרא הזה לא לשים זין על אף אחד, לבזבז את השנתיים האלא בצורה טובה ולא במרירות מזדיינת
כמה שפחות לחשוב, כמה שיותר לעשות..מה אני עכשיו בודק על כול החרא הזה כאילו שזה עוזר לי
מישהו פתח לי את העיניים, אין לי שליטה על החיים בגיל הזה.. הקלפים לא בידיים שלי. אני לא יכול לעשות מה שאני רוצה..
עוד שנתיים אני יעשה מה שאני רוצה...
קיצור כבר מחקתי את כול התמונות המפגרות, חסמתי כמה אתרים שקשורים לזה, השלב הבא זה פשוט לקום למחר למציאות חדשה..
ותודה לכמה אנשים פה שגרמו לי להבין שאין טעם בלנסות לחשוב על שטויות..BYE

ציטוט ההודעה