קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מחפש דרך שבה אני אוכל לשחק Heroes 3 ברשת...
    על ידי Frenzy בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-02-2008, 13:40
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 10:54
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 18:00
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 19:14
  5. [בקשת חתימה] פליז אין לי פוטו אני לא יכול להכין..
    על ידי KingpiN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 02:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43

אין דרך אחרת, אני ילך על זה, זה הכי טוב בשבילי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ברירת מחדל אין דרך אחרת, אני ילך על זה, זה הכי טוב בשבילי

בקיצור, כולכם כבר מכירים את הסיפור האידיוטי שלי.
    אחת מהבעיות שלי זה שאין לי פאקינג דעה, שאני נכנס לפורום מסוים = השקפת עולם חדשה..
    הרבה ילדים שאני מכיר בטח היו קוראים את האשכולות פה, היו תוקעים נוד וחותכים, רק אני קורא וכול מה שכתוב קדוש..
    השנה הזאת הסתכלתי במראה יותר מכול השנים שאני חי ביחד, ואני יכול להתערב על זה..
    ומה היה לפני? משחק במשחקי מחשב.. מסתובב לפעמים עם ילדים בחוץ..משחק כדורגל מדי פעם בשכונה בכיף. פיצות ושטויות
    לא זוכר שהיה לי רע ככה.. רק שתפסתי את זה כדבר רע בגלל אחרים זה ''הפך'', לרע..
    לדעתי, בואו תנו לי את הייעוץ, תגידו לי אם אני צודק או לא, אני צריך להתנתק מהכול לשנתיים הקרובות..
    כאילו באמת.. לחסום את הכול..לא לחשוב על שום זין, אם אני יתבכיין על משהו, זה לא ישנה אותו..יוצא מזה רק רע..
    זה לא שאני נראה רע..
    אני לא הולך לצלם את עצמי כמו איזה אידיוט לא משנה מה, פשוט לא משנה מה, לא בתחילת היום, לא באמצע, ולא בסופו..

עכשיו יש קטע שרוצים להעיף אותי מהבית ספר, הפרעות, ציונים, הם לא נותנים לי לקבל 60 בשקט כי שנה שעברה הוצאתי גם 90. אז כאילו אני לא לומד מספיק וממלא את ה - ''פוטנציאל''.
    בקיצור אם אני לא משתפר, מעיפים אותי , ומשם זה רק לבית ספר מקצועי שזה הדבר בערך שאני הכי לא רוצה..
    אני פשוט צריך להיות ילד טוב.. לחרוש, אין מה לעשות, גם אם אני תלמיד חרא, עם מוח חרא, לנסות.. לפחות לא להגיד שלא ניסיתי..

בקטע החברתי אין לי מושג, פשוט להיות מנותק, בסדר לא יקרה כלום אם לא יהיו לי חברים מקסימום 1-2 טובים..
    לבוא לבית ספר, לדבר, בלה בלה, לחזור הביתה ולחזור לשגרה של פעם או משהו..
    קיצור הבנתי משהו, 3 וחצי שנים מאז העלייה לחטיבה / תיכון אני חופר על איך ''להיות חברותי'', ולהצליח להיכנס למעגלים חברתיים.
    בקיצור, הבנתי שבמצב הקיים (שאני לא גר בעיר של הילדים בכיתה שלי, וגם בכללי אין ממש ''חיבור'', זה לא יהיה אפשרי).
    פשוט לשבת עם האייפון בצד, אם יש עצה אחרת תייעצו..זה לא שאני איזה ילד מפגר עם בעיות דיבור.. נו כוס אמק מה אני יעשה ככה המצב הזה נמשך 3 שנים..

למצוא תחביבים מסוימים כמו StreetWorkout / כדורגל / ריצה.. משהו שיעסיק אותי קצת יותר..

ובסיכום כול החרא הזה לא לשים זין על אף אחד, לבזבז את השנתיים האלא בצורה טובה ולא במרירות מזדיינת
    כמה שפחות לחשוב, כמה שיותר לעשות..מה אני עכשיו בודק על כול החרא הזה כאילו שזה עוזר לי
    מישהו פתח לי את העיניים, אין לי שליטה על החיים בגיל הזה.. הקלפים לא בידיים שלי. אני לא יכול לעשות מה שאני רוצה..
    עוד שנתיים אני יעשה מה שאני רוצה...

קיצור כבר מחקתי את כול התמונות המפגרות, חסמתי כמה אתרים שקשורים לזה, השלב הבא זה פשוט לקום למחר למציאות חדשה..

בקיצור לא לחשוב על כלום, להיות ריק בכול מה שקשור לזה..
    לתת לדברים אחרים להיכנס לראש, וזהו.
    29/12/2013... משתחרר מהכלא המפגר.. ניפגש בעוד שנתיים וחצי אחרי שכול מה שזיינתי את המוח יקרה..

ותודה לכמה אנשים פה שגרמו לי להבין שאין טעם בלנסות לחשוב על שטויות..BYE
    נערך לאחרונה על ידי Razndar; 29-12-2013 בשעה 21:49.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

?//'

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    ?//'
    עכשיו רשום.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

"
    29/12/2013... משתחרר מהכלא המפגר.. ניפגש בעוד שנתיים וחצי אחרי שכול מה שזיינתי את המוח יקרה.."

free my nigga Razndar

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זה לא אומר שאתה לא צריך לגלוש בפורום הזה יותר ולהתנתק מהמציאות. תגלש בפורום אבל פשוט תסנן מידע לא רלוונטי למצבך. אם אומרים לסת ואין לך - אז אין לך ועזוב אותך שטויות להתעסק בזה, אם בעתיד תחשוב שאתה צריך ניתוח או משהו אז תעשה אבל אל תתעסק בזה כרגע ואל תהיה תלותי.

דבר שני אני לא ממליץ לך לשבת עם האייפון בצד ולא לעשות כלום. אתה כן צריך להמשיך לשפר את עצמך, וגם בסטאטוס.. במיוחד בבצפר שזה סוג של החברים שלך לעתיד, החברים שלך לבורגאס, והחברים שלך לצחוקים.. אני לא יודע איך הייתי מעביר בצפר בלי חברים.
    תנסה להיות כמה שיותר חברותי, ותנסה להכיר חבר'ה מהעיר שלך כשאתה הולך לעבוד או משהו או איזה חוג אנאערף העיקר תשיג לעצמך תחבורה שלך (זה לא חשוב אם היא מצומצמת, הכי חשוב אם הם חברי אמת)

דבר שלישי, אל תחשוב שאם החלטת עכשיו שאתה לא חושב על זה אז ככה זה יהיה. המוח שלנו לא עובד ככה. אתה כן צריך לחשוב, וכן יקרו מצבים ששוב פעם תחשוב ותתבאס.. אבל תמיד תמשיך הלאה ואל תיתקע על שטויות ועל מחשבות מיותרות.

ועוד משהו, תמשיך להשקיע בלימודים. אמנם מחדירים פה ערכים אנטי מערכת ונותנים לך חלומות על חיי עושר, אבל המציאות קצת יותר אכזרית ועדיף להיות עובד שכיר שפעם בשנה יוצא לחו"ל או לאילת עם המשפחה, מאשר מקבץ נדבות או אחד שפשוט מתאבד ולא מנצל את החיים החד פעמיים.
    תלמד טוב, תהיה גאווה להורים שלך ולעצמך.

ועכשיו לעצות המעשיות ביותר:
    L - אל תפסיק לשפר את זה. זה לא רע להסתכל במראה, אבל תסתכל על עצמך בצורה חיובית אלא אם כן זה דברים שאתה יכול לשנות. אם אתה נמוך - אין אפשרות לשנות ככה שעזוב את זה קבל את זה תצחק על זה ושים זין. תעשה מזה יתרון, כמו עופר שכטר. פשוט מעריץ תבן אדם שצוחק על הגובה שלו ומשתמש בזה בדמות שלו והוא זיין. אל תפסיק להתאמן במכון.
    M - חשוב מאוד בחיים האלה. יש מעמדות. יש את המעמד הכי נמוך, שזה חסרי הM, יש את מעמד הביניים, שזה השכירים הממוצעים, ויש את המעמד הגבוה. תנסה כל הזמן לעלות במעמד.
    S - שוב, תעשה כל מה שאתה יכול לפי חשבון הנפש האישי שלך כדי למצוא את החבורה שלך. אחרי זה תחשוב על סטאטוס גדול, אבל קודם כל תמצא את האלה שיהיו שותפים לרגשות שלך ולמחשבות שלך והאלה שתגיד "וואלה הם חברים אמיתיים"

ביטחון - תהיה גבר עם ביטחון תהיה זורם מצחיק אחלה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אני מצטער להגיד לך שפשוט לא למדת או הפנמת כלום ממה שקראת. אתה נשמע פה כמו התחלה של סיפור עצוב.

לדעתי אתה פשוט טועה! אתה בורח מהמציאות שלך!

תקשיב חבר אני הייתי במצב בדיוקקק כמו שלך בסוף התיכון אבל בדיוקקק גם בהתחלה רק אוננתי מנטאלית וקראתי מאמרים פה ושם (כן הייתי פעם כובע חח) אבל בסופו של דבר לאט לאט עם הזמן גידלתי ביצים והתחלתי להפוך מבנאדם שמדבר לבנאדם שעושה... והיום אני ברמה אחרת לגמרי מאיפה שהייתי יש אנשים שמכירים אותי היום שלא מאמינים שפעם הייתי כזה מעאפן... אתה יכול להשתנות! לי זה היה הדבר הכי חשוב לשנות והצלחתי.. לא ברחתי מזה התמודדתי עם זה יום יום ולא השתניתי ביומיים אבל יחסית השינוי שלי התחיל מהר מאז שהבנתי שאני חייב לפעול אבל השינוי באופן כללי עדיין לא הושלם ועברו פאקינג 3 וחצי שנים מאז שתפסתי את עצמי בידיים ועברתי המון והשתפרתי בצורה קיצונית ועדיין זה עוד לא הושלם

קיצור יש עוד תקווה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

האמת? צודק

אתה נשמע כמו אחד שמושפע בקלות ממה שהוא קורה, עדיף שתעזוב את המחשב, זה יהיה לך הכי טוב בכלל, במיוחד את הפורום הזה

למען האמת הוא גם ככה חצי מת, זה לא ישנה הרבה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תאמת הבעיה שלך שאתה תקוע יותר מדי על המחשב ולא רואה מספיק את העולם בשביל להתנסות,לטעות ולהצליח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    21
    נקודות
    67

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    זה לא אומר שאתה לא צריך לגלוש בפורום הזה יותר ולהתנתק מהמציאות. תגלש בפורום אבל פשוט תסנן מידע לא רלוונטי למצבך. אם אומרים לסת ואין לך - אז אין לך ועזוב אותך שטויות להתעסק בזה, אם בעתיד תחשוב שאתה צריך ניתוח או משהו אז תעשה אבל אל תתעסק בזה כרגע ואל תהיה תלותי.

דבר שני אני לא ממליץ לך לשבת עם האייפון בצד ולא לעשות כלום. אתה כן צריך להמשיך לשפר את עצמך, וגם בסטאטוס.. במיוחד בבצפר שזה סוג של החברים שלך לעתיד, החברים שלך לבורגאס, והחברים שלך לצחוקים.. אני לא יודע איך הייתי מעביר בצפר בלי חברים.
    תנסה להיות כמה שיותר חברותי, ותנסה להכיר חבר'ה מהעיר שלך כשאתה הולך לעבוד או משהו או איזה חוג אנאערף העיקר תשיג לעצמך תחבורה שלך (זה לא חשוב אם היא מצומצמת, הכי חשוב אם הם חברי אמת)

דבר שלישי, אל תחשוב שאם החלטת עכשיו שאתה לא חושב על זה אז ככה זה יהיה. המוח שלנו לא עובד ככה. אתה כן צריך לחשוב, וכן יקרו מצבים ששוב פעם תחשוב ותתבאס.. אבל תמיד תמשיך הלאה ואל תיתקע על שטויות ועל מחשבות מיותרות.

ועוד משהו, תמשיך להשקיע בלימודים. אמנם מחדירים פה ערכים אנטי מערכת ונותנים לך חלומות על חיי עושר, אבל המציאות קצת יותר אכזרית ועדיף להיות עובד שכיר שפעם בשנה יוצא לחו"ל או לאילת עם המשפחה, מאשר מקבץ נדבות או אחד שפשוט מתאבד ולא מנצל את החיים החד פעמיים.
    תלמד טוב, תהיה גאווה להורים שלך ולעצמך.

ועכשיו לעצות המעשיות ביותר:
    L - אל תפסיק לשפר את זה. זה לא רע להסתכל במראה, אבל תסתכל על עצמך בצורה חיובית אלא אם כן זה דברים שאתה יכול לשנות. אם אתה נמוך - אין אפשרות לשנות ככה שעזוב את זה קבל את זה תצחק על זה ושים זין. תעשה מזה יתרון, כמו עופר שכטר. פשוט מעריץ תבן אדם שצוחק על הגובה שלו ומשתמש בזה בדמות שלו והוא זיין. אל תפסיק להתאמן במכון.
    M - חשוב מאוד בחיים האלה. יש מעמדות. יש את המעמד הכי נמוך, שזה חסרי הM, יש את מעמד הביניים, שזה השכירים הממוצעים, ויש את המעמד הגבוה. תנסה כל הזמן לעלות במעמד.
    S - שוב, תעשה כל מה שאתה יכול לפי חשבון הנפש האישי שלך כדי למצוא את החבורה שלך. אחרי זה תחשוב על סטאטוס גדול, אבל קודם כל תמצא את האלה שיהיו שותפים לרגשות שלך ולמחשבות שלך והאלה שתגיד "וואלה הם חברים אמיתיים"

ביטחון - תהיה גבר עם ביטחון תהיה זורם מצחיק אחלה
    אתה יודע כמה פעמים ניסיתי להתחבר סתם לילדים באותו יום הייתי נחמד כמו גיי... לא יוצא מזה כלום ..
    ואני לא מסתכל במראה כמו בן אדם נורמלי שבודק איך השיער שלו ...
    החברים בבית ספר עכשיו לא יהיו אלא שילכו איתי ל ''בורגס'', אני עדיין מרגיש בכיתה ז', כאילו אתמול עליתי..
    ולא מבחינה ילדותית, אלא שאני לא מכיר אותם מספיק..

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אני מצטער להגיד לך שפשוט לא למדת או הפנמת כלום ממה שקראת. אתה נשמע פה כמו התחלה של סיפור עצוב.
    מה יש להפנים? אמרו לי לעזוב את הכול ולשים זין, אני שם זין. אמרו לי לנסות להגדיל את המעגלים החברתיים, ניסיתי..
    בטח שעם נתונים של 1.62 אני נשמע כמו התחלה של סיפור עצוב... זה אין ספק בכלל..

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לדעתי אתה פשוט טועה! אתה בורח מהמציאות שלך!

תקשיב חבר אני הייתי במצב בדיוקקק כמו שלך בסוף התיכון אבל בדיוקקק גם בהתחלה רק אוננתי מנטאלית וקראתי מאמרים פה ושם (כן הייתי פעם כובע חח) אבל בסופו של דבר לאט לאט עם הזמן גידלתי ביצים והתחלתי להפוך מבנאדם שמדבר לבנאדם שעושה... והיום אני ברמה אחרת לגמרי מאיפה שהייתי יש אנשים שמכירים אותי היום שלא מאמינים שפעם הייתי כזה מעאפן... אתה יכול להשתנות! לי זה היה הדבר הכי חשוב לשנות והצלחתי.. לא ברחתי מזה התמודדתי עם זה יום יום ולא השתניתי ביומיים אבל יחסית השינוי שלי התחיל מהר מאז שהבנתי שאני חייב לפעול אבל השינוי באופן כללי עדיין לא הושלם ועברו פאקינג 3 וחצי שנים מאז שתפסתי את עצמי בידיים ועברתי המון והשתפרתי בצורה קיצונית ועדיין זה עוד לא הושלם

קיצור יש עוד תקווה
    סחטיין על השינוי אבל השינוי שלי גם תלוי בגורמים אחרים ..

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    האמת? צודק

אתה נשמע כמו אחד שמושפע בקלות ממה שהוא קורה, עדיף שתעזוב את המחשב, זה יהיה לך הכי טוב בכלל, במיוחד את הפורום הזה

למען האמת הוא גם ככה חצי מת, זה לא ישנה הרבה
    כע, מצד אחד כן, זה יגרום לי להיות יותר רגוע ומנוטרל ממחשבות. מצד שני נתקע באותו מצב. בסדר נראה..

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תאמת הבעיה שלך שאתה תקוע יותר מדי על המחשב ולא רואה מספיק את העולם בשביל להתנסות,לטעות ולהצליח
    תקוע כי אין לי עם מי לא להיות תקוע..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Razndar צפיה בהודעה
    אתה יודע כמה פעמים ניסיתי להתחבר סתם לילדים באותו יום הייתי נחמד כמו גיי... לא יוצא מזה כלום ..
    ואני לא מסתכל במראה כמו בן אדם נורמלי שבודק איך השיער שלו ...
    החברים בבית ספר עכשיו לא יהיו אלא שילכו איתי ל ''בורגס'', אני עדיין מרגיש בכיתה ז', כאילו אתמול עליתי..
    ולא מבחינה ילדותית, אלא שאני לא מכיר אותם מספיק..

מה יש להפנים? אמרו לי לעזוב את הכול ולשים זין, אני שם זין. אמרו לי לנסות להגדיל את המעגלים החברתיים, ניסיתי..
    בטח שעם נתונים של 1.62 אני נשמע כמו התחלה של סיפור עצוב... זה אין ספק בכלל..

סחטיין על השינוי אבל השינוי שלי גם תלוי בגורמים אחרים ..

כע, מצד אחד כן, זה יגרום לי להיות יותר רגוע ומנוטרל ממחשבות. מצד שני נתקע באותו מצב. בסדר נראה..

תקוע כי אין לי עם מי לא להיות תקוע..
    לא אתה סתם תוקע את הראש ואת השכל שלך במקומות שלא צריך

תתקע אותם במקום הנכון ואתה תצליח

looks
    +
    money
    +
    status

=
    bitches

תעבוד על הדברים האלו איך שאתה יודע,בדרך שלך ולא צריך להקשיב לאנשים פה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה פשוט עסוק יותר מידי ב "מה יהיה" או ב "איך לשפר" או ב "מה לעשות" במקום פשוט לשים פתק שכתוב עליו "לחיות את החיים כאילו שמחר לא יבוא יום חדש" ולהדביק את הפתק הזה על התיקרה מעל למיטה כדי שכל בוקר תראה אותו, וככה אתה צריך לחיות.

תפסיק להתייחס לכל דביל כמוני או כמו טיילר או כמו ייטינגר או אנא אערף מי שאומר לך מה לעשות דרך פורום...זה גד דאם פורום ביץ'!

תבין שלכל בן אדם בעולם יש השקפה שונה לחיים שלו, אתה לא יכול להסתכל על חיים של בן אדם ולהגיד "ככה צריך לחיות" כי זה לא נכון, זה לא בדיוק נכון לגבייך.
    יש כאלה שמגיל 14 עובדים וחוסכים כסף כדי שבעתיד יהיה להם את האפשרות להנות.
    יש כאלה שכל החיים שלהם משקיעים בלימודים והם גאונים והולכים לעבוד בחברות הייטק מצליחות מהבוקר עד הלילה, נהנים מהעבודה שלהם, עושים מלא כסף אבל אין להם חיים חוץ מהעבודה (שזה לא דבר רע..אבל זה מתאים אך ורק להם).
    יש כאלה שלא יודעים מה טוב עבורם אז הם מנסים ללמוד, מנסים לעבוד, מנסים לשנות אווירה בלטוס להודו להתקרחן, ומחפשים את עצמם כל החיים שלהם..

אתה צעיר מידי.
    תפסיק לחשוב על הדברים האלה..
    במקום להתסכל 6 שעות ביום על השיער שלך, תסתכל 6 שעות ביום על אופנועים ביד 2 ותחסוך כסף לאחד.
    תסתכל בפייסבוק על כוסיות.
    תתחיל עם בנות סתם כשאתה הולך עם חברים לטייל.

תהנה מהחיים שלך במקום לחשוב מה יהיה ואיך לעשות שהחיים יהיו כייפים...החיים שלך כבר כייפים, אתה צריך פשוט להבין את זה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה פשוט עסוק יותר מידי ב "מה יהיה" או ב "איך לשפר" או ב "מה לעשות" במקום פשוט לשים פתק שכתוב עליו "לחיות את החיים כאילו שמחר לא יבוא יום חדש" ולהדביק את הפתק הזה על התיקרה מעל למיטה כדי שכל בוקר תראה אותו, וככה אתה צריך לחיות.

תפסיק להתייחס לכל דביל כמוני או כמו טיילר או כמו ייטינגר או אנא אערף מי שאומר לך מה לעשות דרך פורום...זה גד דאם פורום ביץ'!

תבין שלכל בן אדם בעולם יש השקפה שונה לחיים שלו, אתה לא יכול להסתכל על חיים של בן אדם ולהגיד "ככה צריך לחיות" כי זה לא נכון, זה לא בדיוק נכון לגבייך.
    יש כאלה שכל החיים שלהם משקיעים בלימודים והם גאונים והולכים לעבוד בחברות הייטק מצליחות מהבוקר עד הלילה, נהנים מהעבודה שלהם, עושים מלא כסף אבל אין להם חיים חוץ מהעבודה (שזה לא דבר רע..אבל זה מתאים אך ורק להם).
    יש כאלה שלא יודעים מה טוב עבורם אז הם מנסים ללמוד, מנסים לעבוד, מנסים לשנות אווירה בלטוס להודו להתקרחן, ומחפשים את עצמם כל החיים שלהם..

אתה צעיר מידי.
    במקום להתסכל 6 שעות ביום על השיער שלך, תסתכל 6 שעות ביום על אופנועים ביד 2 ותחסוך כסף לאחד.

תהנה מהחיים שלך במקום לחשוב מה יהיה ואיך לעשות שהחיים יהיו כייפים...החיים שלך כבר כייפים, אתה צריך פשוט להבין את זה.
    תגובה הכי טובה שלך רודני

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אתה צעיר מידי.

חחחחח יש דברים שיש לך חשיבה מוטעית בהם
    אף אחד לא אוהב לעבוד תאמין לי שכל בנאדם היה מעדיף להיות עובד ציבור עם אישור לעשות מה בזין שלו אבל זה לא ככה ואנשים נאלצים להפוך לעבדים...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחחח יש דברים שיש לך חשיבה מוטעית בהם
    אף אחד לא אוהב לעבוד תאמין לי שכל בנאדם היה מעדיף להיות עובד ציבור עם אישור לעשות מה בזין שלו אבל זה לא ככה ואנשים נאלצים להפוך לעבדים...
    נחמד שאתה מתחיל את התגובה שלך ב "יש דברים שיש לך חשיבה מוטעית בהם" כאילו שאתה איזה מבקר התגובות של הפורום...צחוקים איתך כפרה

לעניין, יש הרבה מאד אנשים שאוהבים לעבוד, פשוט יש המון עבודות בעולם שהם משעממות טיחו והמון עבודות שעושים בהם את אותם הדברים שוב ושוב ושוב וזה מאד מאד שוחק.
    תגיד לי, אם היית עובד בתור שחקן פורנו...לא היית אוהב את העבודה שלך? לדפוק כל היום פצצות על, לקבל אינספור מציצות מבחורות, לתקוע בחורות בתחת ולעשות ים של אורגיות.

אם היית עובד בותר בודק מיטות (אמיתי לגמרי) שהעבודה שלך הייתה להגיע עייף מת ולבדוק את איכות המזרון במשך הלילה, לא היית נהנה מזה?

אם היית עובד בתור מדען \ בוחן של מריחואנה והיית פשוט צריך לבדוק את האיכות של החומר לפני שהוא מגיע לצרכנים, לא היית אוהב את מה שאתה עושה למחייתך?

ומה זה אומר להיות עובד ציבור?

ואנשים לא נאלצים להפוך לעבדים...אנשים בוחרים מה לעשות עם עצמם.
    אתה יכול להיות הומלס אם באלך..לך, תהנה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect