צא למועדון או משהו, תתחיל או תרקוד עם מישהי בקטנה כזה ואז תלחש לה שיש לך זין גדול.
תגיד לנו מה הייתה התגובה שלה/ אם זיינת אותה אחרי זה.
תהיה גבר תעשה את זה
צא למועדון או משהו, תתחיל או תרקוד עם מישהי בקטנה כזה ואז תלחש לה שיש לך זין גדול.
תגיד לנו מה הייתה התגובה שלה/ אם זיינת אותה אחרי זה.
תהיה גבר תעשה את זה
You feel intimidated asshole?
|
|
הטרדה מינית גבר
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי
חחחחחחח גדולים מהחיים האמת זה על גבול האונס אבל יש מצב מתישו אני יהיה בסטלה חריפה וזה עוד יקרה חחחח
מאוד פשוט
אם היא שיכורה LEGIT לגמרי להגיד לה את זה
אם היא לא, יש 2 אפשרויות. או שהיא תזרום או שלא. והקטע החרא שאתה לא יודע מראש אם הבחורה זורמת או לא
בגלל זה יש את המדריך לגבר שמסביר איך לדעת מתי בחורה תזרום ומתי היא תראה בזה הטרדה מינית, מומלץ לראות כדי להימנע מחוסר נעימות בעתיד.
http://www.liveleak.com/view?i=f76_1323277426
אתה פשוט הרסת לי את החיים.. אני כמו בחור תמים רגיל שקורא בפורום הלכתי וניסיתי את התיאוריה שלך בתקווה שאולי אני אתפוס לעצמי איזו פרגית.. בבר מצווה של אחי הקטן הלכתי לבת דודתי שהיא בחורה משכמה ומעלה עם ציצי גדול ושופע והחלום שלי היה לשכב איתה.. התקרבתי אליה ובריקוד לטינוס התקרבתי לה לאוזן ולחשתי לה שקוראים לי מלקישוע המקל ושזה לא בגלל שאני טוב בסנוקר והיא חייכה אליי ואמרה לי שאני אלך איתה לצד.. ואני חשבתי שהמזל האיר לי פנים ושאני אשכרה הולך להכניס את איבר מיני לפות.. וברגע שיצאנו החוצה היא התחילה לצחוק ואמרה לי חחחחחח אל תקרא לעצמך מקל אתה לא כזה שחיףף...היא פשוט הורידה לי את כל הביטחון לטמיון
נערך לאחרונה על ידי NERDCUNT; 27-02-2014 בשעה 16:53.
Big cock game is legit
You feel intimidated asshole?
מה אתה טוען פה בעצם שלמי שיש זין קטן נועד לכישלון?