http://news.walla.co.il/?w=//987496
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312665,00.html
מה יהיה עם העולם הזה ? אני באמת שואל את עצמי.
http://news.walla.co.il/?w=//987496
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312665,00.html
מה יהיה עם העולם הזה ? אני באמת שואל את עצמי.
|
|
הבעיה של העולם עם איראן וצפון קוריאה היא לא הנשק הגרעיני שיש להם/יהיה להם , אלא בידיים של מי הוא יהיה.
בצפון קוריאה הוא יהיה בידיים של קים ז'ונג איל שהוא קומוניסט שעושה בארצו משטר טרור למתנגדים ושאין לו שום דבר להפסיד.
הוא הנשיא של מדינה ענייה שרואה איך דרום קוריאה שכנתה מתקדמת ומתפתחת לכיוון המערב בזמן שהם תקועים באותו מקום.
הפחד של העולם הוא לאו דווקא שמדינה אחת או 2 יתחמשו... הדבר המפחיד ביותר הוא מירוץ חימוש שמתחיל כבר עכשיו !
כפי שהודו ואחריה פקיסטן (או הפוך לא זוכר) התחמשו בגלל שהן יריבות ולא ירשו אחת לשנייה לפגר מאחור כי זה נחיתות, אז כך גם מדינות אחרות מתחילות מירוץ חימוץ. צפון קריאה נכנסה ועכשיו גם איראן - מצריים בדרך סעודיה בתהליכים, סין כבר עם פצצות אני צופה בעתיד שיבואו עוד מדינות ויתחמשו...
אם במירוץ החימוש האחרון של 2 מדינות כמעט הגענו למצב של שואה גרעינית היה ממש קרוב - משבר קובה, אז הפעם עם יותר מדינות וקיצוניות רבה יותר ושסעים חזקים הרבה יותר - הפחד משואה גרעינית מוצדק ביותר !
זה לא הפחד מצפון קוריאה שתחזיק אטום זה לא העניין - העיניין הוא ה"חוסר יציבות" שיגרום למדינות אחרות להשתוות לצפון קוריאה במקרה של קונפליקט. אותו דבר עם איראן ובקרוב אני מאמין שמדינות אחרות קיצוניות יצתרפו למעגל הזה...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זה באמת בעיה אצל מי נמצא הנשק הזה.. ארה"ב פתאום יכול לקום איזה קומוניסט וכל הנשק של ארה"ב בידו. זה דבר מפחיד. בנתיים צפון קוריאה מאיימת על ארה"ב היה לי אתר עם חדשות מצפון קוריאה ומראים שם את הדברים שהמנהיג של צפון קוריאה אמר על ארה"ב וזה נראה שהוא הולך להתקיף אותם.. בנתיים יש חיילים בעירק. ומהצד השני אירן שמאיימת על ישראל. אני רק מקווה שישראל תוכל להוריד את הסכנה אבל אם ממשלה כמו שיש לנו עכשיו ובשנים האחרונות זה לא נראה לי.
לאיזה מצב אנחנו ניכנסים !
בקרוב לכל מדינה חסרת אחריות יהיה דבר כזה ואז מה ?
אנחנו ניכנס לבעיות וכל אחת תאכל להרוס את השנייה .
זה פשוט מי זה לוחץ ראשון על הכפתור .
כמו שני אנשים עם אקדח בראש של השני - השאלה מי לוחץ ראשון .
ואז יש סיכוי ששניהן יהרסו .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
הפתרון הוא לפוצץ תאמאמא של המדינות האלה אז כל השאר יפחדו
רק בכח מבינים אין מה לעשות .
למה אתם חושבים שישראל מחזיקה נשק גרעיני?
לא באמת בשביל להפציץ, אלא בשביל להרתיע.
זה בדיוק העניין , הרתעה.
אנחנו עוד נשתמש בו, מתי שהוא.נכתב במקור על ידי MeToRaF
ישראל צריכה עכשיו לחשוב קדימה
איך מתגוננים מאטום
קרא חוקים
מזה לכל מדינה קטנה יש פצצת אטום לאיפה זה כבר ידרדר????
מה שלכל בית יהיה טנק ולכל מדינה יהיה פצצה יותר חזקה מפצצת אטום?
יש פתרון ..
למחוק את איראן מהמפה ... הם טוענים שהם ישתמשו בפצצת אטום נגדנו שיהיה להם אותה .. אז למה לחכות ??
=\
צפון קוריאה זזאת לא הבעיה שלנו זאת יותר הבעיה של סין וארה"ב..
=\
slickskter@gmail.com
אם צפון קוריאה תתקוף את ארה"ב תוך כמה זמן ארה"ב תמחוק את צפון קוריאה מהפה ,מה שיוביל לכך שהם יפציצו את אירן..
או כך לפחות אני מקווה...
רק אל תשכחו שאירן על על רקע דתי..
ישראל אני לא מאמין שתיכנס לעיניינים של ארה"ב כי זה ידוע שישראל לא יכולה להחזיק הרבה זמן במלחמות ואנחנו צריכים את הנשק לדברים חשובים יותר חוץ מזה שיש לארה"ב עוד מדינות תומכות כמו בריטניה ,גרמניה ,צרפת ,דרום קוריאה והם לא יצטרכו את העזרה שלנו.
חחח חמודים שלי
1.ארה"ב לא צכה אותנו...מה נעשה נזרוק על קוריאה תפוזים? חחח עם כל הכבוד לצבא שלנו שאני לא מזלזל בו אפילו בצחוק מול קוריאה אנחנו לא מחזיקים מערכה אחת...יש להם את הצבא בין החזקים אם לא הכי חזק בעולם..
אבל כמו שאמרתי ארה"ב לא צכה אותנו הם יכולים לנצח את קוריאה לבד..יהיה קשה אבל אפשרי
2.איראן ואחמדיניג'ד הזה שיימח שמו כולו פקה פקה אין לו אומץ לשלוח לנו פצצת אטום כי הוא יודע איך שקולטים אצלנו שנשלחה פצצת אטום ישר אטום אחרת יוצאת בדרך לאיראן ...הוא לא ימהר להשתמש בזה למרות שהוא ערבי הוא לא כזה טמבל הוא יודע מה יקרה אם הוא ישתמש בה...הלוואי שינסה לזרוק עלינו פצצת אטום והיא תתפוצץ להם שם לכו תדעו ערבים מפגרים יו זה יהיה אחד המצחיקים...
אני לא מבין אבל מה האינטרס של כל מדינה לזרוק על השנייה אם היא חמושה באטום פצצה, אלא אם מי שנותן תהוראה זה פנאטים. אם מדינה זורקת על השנייה אטום גם היא תושמד. לכל מדינה יש מנגנון שאם פוגעת בה פצצת אטום היא ישר זורקת על המדינה השנייה אטום. אין 0. גם אם כל ארה"ב מושמדת, היא תזרוק חזרה על צפון קוריאה אטום ולקוריאני הזה לא יהיה על מה לשלוט, ואם הוא לא במדינה אחרת או באיזה בונקר חסין אם קיים כזה דבר, סביר להניח שהוא גם לא יחיה.