מנסה להתקין דרייבר לכרטיס מסך וזה מציק לי את ההודעה הבאה: מנהל התקן זה לניהול עיבוד נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים
בדוק שזה הדרייבר המתאים בדקתי כמה פעמים זאת לא הבעיה
תודה לעוזרים
מנסה להתקין דרייבר לכרטיס מסך וזה מציק לי את ההודעה הבאה: מנהל התקן זה לניהול עיבוד נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים
בדוק שזה הדרייבר המתאים בדקתי כמה פעמים זאת לא הבעיה
תודה לעוזרים
|
|
תנסה לבדוק באתר של החברה לפי הדגם של המחשב הנייד, שם כל הדרייברים הרלוונטיים אמור להיות
אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי ולדעת מה הדרייבר שאני צריך להוריד זה לא העניין הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך משום מה ולכן זה לא נותן לי להתקין דרייבר.
דרייבר שהתקנתי פעם נגיד ועבד לא נותן לי להתקין עכשיו ורושם לי את מה שאמרתי בהודעה הראשוונה
גם התוכנה הזאת של הgeforce experience לא עובדת לי בטענה שאין לי כרטיס מסך מתאים פתאום והיא עבדה לי בעבר ויש לי כרטיס מסך יחסית טוב וזה פשוט לא מזהה אותו
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל הפעלה רשום devmgmt.msc במנהל התקנים חפש שם את הכרטיס מסך שלך, קליק ימני הסר התקנה, ישאל אותך אם להסיר הכל, בפעם הראשונה תעשה הסרה חלקית תאתחל תמחשב ותן לוינדוס לחפש אותו. אם לא עזר תסיר לחלוטין ותנסה להתקין.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בכיף.![]()
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות