אהלן,
קניתי לאחרונה מחשב נייד עם כרטיס מסך שלא מובנה בלוח אם, עכשיו השאלה היא איך אני מוודא שהמחשב משתמש באמת בכרטיס מסך הזה ולא בכרטיס מסך המובנה של אינטל.. יש דרך לבדוק זאת?
תודה מראש לעוזרים
אהלן,
קניתי לאחרונה מחשב נייד עם כרטיס מסך שלא מובנה בלוח אם, עכשיו השאלה היא איך אני מוודא שהמחשב משתמש באמת בכרטיס מסך הזה ולא בכרטיס מסך המובנה של אינטל.. יש דרך לבדוק זאת?
תודה מראש לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי dvir1245; 18-01-2014 בשעה 12:42.
|
|
כנס למאפיינים של התצוגה ותראה איזה כרטיס מסך פעיל.
בכל מקרה אם המובנה פעיל שזה בדרך כלל מה שקורה אז בתוכנה של כרטיס המסך יש אפשרות לשנות. אני לא יכול להגיד לך איך כי זה תלוי בתוכנה שיש לך ובגרסה. בכל מקרה תחפש בתוכנה של כרטיס המסך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כל המחשבים הניידים של הדורות האחרונים שמגיעים עם כרטיס לא מובנה, מגיעים גם עם כרטיס מובנה.
יש בלוחות אם של המחשבים האלה בקר (פרי פיתוח ישראלי אגב) שמקובע מתי יעבוד הכרטיס המובנה על מנת לחסוך בחשמל ומתי יעבוד הכרטיס הנוסף על מנת להשיג ביצועים.
לפעמים הבקר הזה עושה טעויות או שהעדפות המשתמש שונות מהעדפות הבקר. לכן מצורפת תוכנה שמנהלת את זה ואתה יכול להחליט שזה יעבוד ככה וזה יעבוד ככה על פי רצונות שלך.
תיכנס לתוכנה הזאתי. היא לא מסובכת ואתה אמור למצוא אותו בשורת המשימות שלך (ליד השעון) אתה תראה שהיא פשוטה להפליט ואין לך בעיה לשחק שם עם ההגדרות (אל מה לדאוג תמיד אפשר להחזיר).
בהצלחה