הרשות הפלסטינאית הוציאה את הבול הראשון שלה, שעליו התמונה של ערפאת.
לאחר זמן מה דיווחה הרשות כי יש בעיה עם הבול והוא כל הזמן נופל מהמעטפות.
ערפאת פנה לאבו עלא שיבדוק את העניין לעומקו.
אחרי יומיים חזר אבו עלא ואמר לערפאת:
"ראיס... מצאתי את הבעיה! האנשים יורקים על הצד הלא נכון של הבול!!!"
-----------------------------------------------------------------------------------
האמא עסוקה במטבח, בסלון משחק נחום בן השמונה ברכבת החשמלית החדשה שלו, היא שומעת את הרכבת עוצרת ואת נחום קורא בקול: "יאללה, כל הנוסעים המזורגגים מתבקשים להזדיין קיבינימט מהרכבת, כי זאת
התחנה האחרונה, אז תזיזו את התחת, בני זונות!"
האמא המזועזעת ממהרת לסלון ואומרת: "נחום! איך אתה מדבר? אני לא מוכנה לשמוע את השפה הזאת כאן בבית. עכשיו, תיכנס לחדר שלך לשעתיים ותחשוב על מה שעשית. זאת הפעם האחרונה שאתה מנבל את הפה".
לאחר שעתיים נחום חוזר לשחק ברכבת בסלון.
האמא שומעת שוב את הרכבת עוצרת ואת נחום מכריז: "תחנה אחורנה! כל הנוסעים מתבקשים לא לשכוח לקחת את החפצים השייכים להם. הנהלת הרכבת מודה לכם על שבחרתם לנסוע איתנו, ואנו מקווים לראותכם שוב בקו שלנו
ומאחלים לכולכם יום נעים. אלה מכם שחטפו עצבים בגלל האיחור בן השעתיים יכולים לפנות לשרמוטה שבמטבח".
------------------------------------------------------------------------------------------------------
עורך דין מכובד נוסע ברכבו המפואר ולפתע רואה קבצן אוכל עשב..
שואל העורך דין מה פשר מעשיו??
והקבצן עונה: "אני כל כך עני שהברירה לחיות היא עשב"
העו"ד שומע את סיפורו ומזמין אותו לביתו..
בדרך אומר הקבצן: "יש לי אישה ו2 ילדים"
אומר העו"ד: "תביא גם אותם"
מודים האנשים לעורך דין, והעורך דין אומר:
"אני שמח לעשות זאת, אתם תאהבו את התנאים החדשים,
העשב בגינה שלי מגיע לגובה חצי מטר..!! (איזה בן זונה)
-------------------------------------------------------------------
עקרת בית יושבת בסלון, ורואה את אופרת הסבון הקבועה שלה, כשלפתע מגיע הדוור עם הדואר.
הוא מסביר לה שמחר יומו האחרון בעבודה, ומחר הוא יוצא לפנסיה. עקרת הבית אומרת לו לחזור למחרת, והיא תעניק לו משהו עבור שירותו הנאמן לאורך השנים.
למחרת מגיע הדוור, והיא פותחת לו את הדלת בחלוק בית לבן שקוף וסקסי. היא לוקחת אותו לחדר השינה, שם היא מענגת אותו בסקס אדיר במשך שעות, ובכל התנוחות האפשריות.
לאחר מכן היא לוקחת אותו למטה, ומכינה לו ארוחת בוקר ענקית, עם חביתות פנקייקס, ומיץ תפוזים שהיא סחטה במיוחד בשבילו.
כשהוא מסיים לאכול היא מלווה אותו החוצה, ונותנת לו מעפטפה. הדוור פותח אותה, ומוצא בפנים דולר.
"אני לא מבין", אומר הדוור. "הסקס היה אדיר, ארוחת הבוקר היתה מדהימה. למה נתת לי דולר?"
"אתמול", אומרת עקרת הבית, "ישבתי עם בעלי, ואמרתי לו שאתה פורש, ושצריך לתת לך משהו. אז בעלי אמר 'שיזדיין הדוור, תני לו דולר'. ארוחת הבוקר היתה מיוזמתי
------------------------------------------------------------------------------------
תהנו

ציטוט ההודעה

:Boxing: