לעורך דין אחד לא היו אף פעם לקוחות. יום אחד הוא רואה שאיזה בחור עולה לכיוון המשרד שלו. הוא מסדר את העניבה, מרים את הטלפון ומתחיל לצעוק לתוך השפופרת: "מצטער, גברת, אמרתי לביל שאני לא מוכן לייצג אותו בתביעה של מייקרוסופט. לא, זה לא הכסף. אני יודע שביל גייטס יכול להרשות לעצמו לקחת אותי, פשוט אין לי זמן". העו"ד מנתק ומסמן לבחור, שהתיישב בינתיים, להמתין כי יש לו שיחה ממתינה. "כן, כן, אל תדאג", הוא צועק לתוך השפופרת, "אני אוציא אותך זכאי בעליון, שלא יהיו לך ספקות".
כעבור חצי שעה הוא סוגר את הטלפון ומתנצל בפני הבחור שיושב ומחכה לו בסבלנות. "תשמע, אני מצטער שחיכית כל כך הרבה. אני עו"ד עסוק מאוד. במה אני יכול לעזור לך?".
"אני יוסי מבזק", עונה הבחור. "באתי לחבר לך קו טלפון".
----------------------------------------------------------
פועלי בניין ערבים עוסקים בעבודתם באחד הבניינים. הם מזיעים, סוחבים, עובדים ונקרעים בחום הכבד תמורת שכר זעום, בעוד מנהל העבודה היהודי יושב במשרד ממוזג, נינוח, ועסוק כל היום בהחלטות חשובות כמו "על איזה צד של הכיסא ישען היום"...
הפועלים הממורמרים לא מבינים, איך יכול להיות הדבר, ומחליטים לשלוח נציג למנהל, כדי לברר את פשר הדברים.
מוסטפה, נציג הפועלים, עולה למשרדו של המנהל, ושואל אותו "איך זה שאנחנו קורעים את התחת בחוץ, ואתה יושב במשרד, וקולע ניירות לפח כל היום, ואתה מקבל יותר כסף?"
המנהל עונה "זה בגלל שאני אינטיליגנט". "אינטילי מה?!" שואל הערבי. "אינטליגנט" מחזיר לו שוב המנהל.
"בוא ואדגים לך. אני עכשיו שם את היד על הקיר, ואני רוצה שתרוץ בכל הכוח שלך, ותיכנס ביד שלי"
הפועל לוקח מספר צעדים אחורה, ומתחיל לרוץ וקופץ לעבר היד המנהלית, שזזה ממקומה בשנייה האחרונה, וגופו של הפועל מבצע היכרות אינטימית עם הקיר.
"למה עשית את זה?" שואל הפועל. "זה בגלל שאני אינטיליגנט, עכשיו רד לחבריך, ותסביר להם את זה" עונה לו המנהל.
הפועל יורד על חבריו הסקרנים. "נו, מה הוא אמר?" שואלים הפועלים. "הוא אינטיליגנט" משיב להם הפועל.
"בואו אני אדגים לכם, מה הכוונה". מסתכל הפועל סביבו על השטח, ומשלא מצא קיר, הניח את ידו על פרצופו, ואמר: "כשאני אגיד לכם תרוצו, ותיכנסו לי ביד בכל הכוח"...
----------------------------------------------------------------
אחד נכנס לבנק, עוקף את התור לכספרית, דופק על הדלפק ואומר: "אני רוצה לפתוח פה חשבון מזויין!"
"סליחה אדוני" היא עונה, "כנראה שלא הבנתי, מה אתה רוצה?"
"הבנת טוב מאוד חתיכת מפגרת" הוא צועק, "אני רוצה לפתוח פה חשבון מזוייןן, ועכשיו!!"
"סלח לי" היא נעלבת, "אני לא מתכוונת לשרת לקוח שמנבל ככה את הפה".
מנהל הסניף, ששם לב למהומה, ניגש לבדוק מה קרה. " יש איזה שהיא בעיה?" הוא פנה ללקוח גס הרוח.
"בטח שיש בעיה!" הוא צועק, "אתמול לקחתי 20 מיליון בפיס, ואני רוצה לפתוח חשבון מזויין, בבנק המזדיין שלך"
"אני מבין" אומר המנהל שמתרגש שהולך להיות לו לקוח מליין , "והבת זונה הזאת עושה לך בעיות?"
----------------------------------------------------------------------
גבר אחד זוכה בפרס הראשון בלוטו, חמישה מיליון שקלים. הכטיס אצל אישתו, והוא עדיין לא יודע, אבל היא פוחדת לספר לו, בגלל שיש לו עבר של בעיות לב, והיא פוחדת שמההתרגשות, יקבל התקף לב.
היא שולחת אותו לפסיכולוג, שידבר איתו, ויכניס לתודעה לאט ובזהירות, שהוא מעכשיו מיליונר.
הפסיכולוג שואל אותו: "תגיד, מה היית עושה, עם עכשיו היו נופלים עליך כרעם ביום בהיר, אלף שקלים?"
האיש חושב קצת ואומר "מזמין את אישתי והילדים למסעדה הכי מפוארת, ועושה להם ארוחה חגיגית".
הפסיכולוג ממשיך: "ואם עכשיו היית מתבשר, שכרעם ביום בהיר, נפלו עליך חמישה מיליו שקלים?"
האיש אומר: "תשמע דוקטור, אתה הצלת לי את החיים עם כל הבעיות שיש לי, במקום אני נותן לך שני מיליון".
הפסיכולוג קיבל התקף לב.
-----------------------------------------------------------------
אחד ניכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו: "יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אשחיל אותה...
תן לי בבקשה קונדום אחד". הרוקח הולך ומביא לו קונדום. אומר הבחור: "במחשבה שניה, יש לה גם אחות מהממת, אני חושב שאני אשחיל גם אותה. תן לי עוד אחד בבקשה". הרוקח הולך ומביא לו עוד אחד.
אומר הבחור בשלישית: "בעצם יש לה גם אימא פצצה, אני חושב שאני אשחיל גם אותה. תן לי בבקשה עוד אחד." הרוקח הולך ומביא לו קונדום נוסף הבחור שמח והולך לבית חברתו. הוא יושב עם משפחתה ליד השולחן, ומתחילים לברך על האוכל עם הידיים על הפנים. כולם מסיימים לברך ומורידים את הידיים ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. שואלת החברה: "לא ידעתי שאתה כ"כ דתי." עונה לה הבחור: "ואני לא ידעתי שאבא שלך רוקח."
------------------------------------------------------------
תהנו

ציטוט ההודעה

:Boxing: