שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו ביניהם :
אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא ניהיה פראיריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל ויסדרו את הבית".
אחרי שבועיים הם נפגשו שוב
מספרת הפולניה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס ביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון
אמרה הרוסיה:"ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים".
אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז:ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".
------------------------------------------------------------------------------
למלך אחד יש ילדה, הוא רוצה לחתן אותה, הבת כוסית פ33ה פשוט מושלמת.
הוא פירסם מודעה עם התמונה של ביתו שמי שרוצה אותה יצטרך לעבור שלוש משימות.
הרבה אנשים לא הצליחו עד ש....
כושי אחד בא..
המלך: משימה ראשונה, להרוג את הדרקון שביער.
הכושי: כושי רוצה כושי הורג, והכושי הרג את הדרקון.
המלך: משימה שניה, לחצות את האוקיינוס השקט בשחייה.
הכושי: כושי רוצה כושי שוחה, הכושי חצה את האוקיינוס בשחייה.
המלך: משימה שניה, שיהיה לך זין באורך 3 מטר.
הכושי: כושי רוצה כושי חותך.......
------------------------------------------------------------------------------
צרפתי מצרי ורומני טסים במטוס
הצרפתי מוציא תיד מהחלון מכניס אותה ואומר אנחנו מעל צרפת. אומרים לו איך ידעת? כי הרגשתי תקצה של מגדל אייפל.
טסים עוד המצרי מוציא תיד ואומר אנלנו מעל מצריים. איך אתה יודע? הרגשתי את השפיץ של הפירמידות
טסים עוד קצת
הרומני מוציא את היד, מחזיר אותה אומר אנחנו מעל רומניה
אומרים לו איך אתה יודע?
כי גנבו לי את השעון
--------------------------------------------------------------------------------------
ילד אחד הולך לו ברחוב, פוגש את אימו בדרך, אמא שלו שואלת אותו: "לאן אתה הולך בני?", והוא עונה לה: "לבית זונות". האמא רתחה מכעס נתנה לו פליק בטוסיק והלכה. הילד ממשיך בדרכו, פוגש את דודה שלו, היא שואלת אותו: "לאן אתה הולך כפרה?", והוא עונה לה: "לבית זונות", הדודה התאדמה מבושה, נתנה לו סטירה מצלצלת והמשיכה בדרכה, הילד המשיך ללכת, ופגש את סבתו, שאלה אותו: "לאן אתה הולך נכדי?", וענה לה: "לבית זונות", הסבתא כמעט התעלפה מההלם, נתנה לו נאום ארוך ומייגע מדוע לא נאה ללכת לבית זונות, ולבסוף הלכה, לאחר שהילד חוזר מבית הזונות, הוא בא וצועק על אביו: "אבא פעם הבאה שאתה שוכח את הכובע שלך בבית זונות לך תביא אותו בעצמך!"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
איזה איש אחד קם בבוקר מסתכל במראה ופתאום מחליט לעצמו להפוך את פניו לפנים חדשות. הוא הולך למרפאה והרופא אומר לו שיש תרופה חדשה ואם שותים אותה אז הפנים נראים כמו אחד בן 18. האיש שותה את התרופה קם למחרת בבוקר שמח עד השמיים באמת נראה כמו אחד בן 18. הוא יוצא לרחוב רואה בן אדם, ושואל אותו: תגיד בן כמה אתה חושב שאני נראה לך? הבן אדם מסתכל על הפנים ואומר אתה בן 18. האיש שמח וצוחק אני בן 42 ושתיתי תרופה ושניתי את הפנים שלי . הבן אדם שמח בשבילו. האיש ממשיך ועוצר בחנות במקדונלס . האיש שואל את המוכר את אותה השאלה והמוכר עונה לו ואומר אתה בן 18. האיש שוב שמח עד השמיים ואומר למוכר אני בן 42 שתיתי תרופה ושיניתי את הפנים שלי. המוכר שמח בשבילו. האיש ממשיך להיות שמח בדילוגים ופוגש אישה זקנה (סבתא) שואל את הסבתא אותה שאלה והיא אומרת לו שהיא בודקת בן כמה הוא רק לפי הבייצים. האיש שמח מוריד את המכנסיים, הסבתא ממששת ובודקת ואומרת שהוא בן 42. האיש המום ולא מבין איך היא גילתה בן כמה הוא! הוא שואל אותה מאיפה את יודעת שאני בן 42. הסבתא עונה: עמדתי מאחורייך בחנות במקדונלס!
תגובות בבקשה
גם אם הבדיחות לא טובות



ציטוט ההודעה








:Boxing: 

