אז ככה אני בדרך כלל עושה שכיבות שמיכה טובות ארבעה פעמיים בכל פעם 30 סה"כ120 .
הינה השאלה יש תרגיל ששוכבים על הגב ומירימים את הרגליים זה תרגיל טוב ? הוא עדיף על שכיבות שמיכה ?
אז ככה אני בדרך כלל עושה שכיבות שמיכה טובות ארבעה פעמיים בכל פעם 30 סה"כ120 .
הינה השאלה יש תרגיל ששוכבים על הגב ומירימים את הרגליים זה תרגיל טוב ? הוא עדיף על שכיבות שמיכה ?
|
|
אם זה בטן אז אתה מתכוון כפיפות בטן ולא שכיבות שמיכה חחח
ואממ כן.. זה התרגיל כמו אולר שאתה מרים את הרגליים+ידיים.. אבל אל תרים את הידים יותר מדי. כדי שזה יעבוד רק על הבטן :X
כן זה אחלה תרגיל.. קשה..
ואממ אם אתה רוצה עוד אחד אז תהיה במצב של שכיבת שמיכה.. תעמוד על האמות ככה יציב... איזה 40 שניות ככה.. קריעה לבטן :X
Bring the Violence-
אוקי תודה אבל לא מש הבנתי את התרגיל השנינכתב במקור על ידי Dead Or Alive
התרגיל עם ההרמת רגליים הוא מעולה,תקפיד על ירידה ממש ממש איטית ועלייה מהירה תאמין לי תעשה הרבה כאלו זה מוציא את כל הבטן , תקפיד ותעבוד בנוסף לכפיפות בטן גם עם התרגיל הזה.
אוקיי אז אני אסביר שובנכתב במקור על ידי idan8877
אם אתה לא יודע מזה אמות אז אממ תסתכל על היד
תראה את המרפק... מה שהמפרק למטה זה האמה..
אז תתפוס תנוחה של שכיבת שמיכה.. ובמקום לשים את כפות הידיים על הרצפה תשים את האמות אחת ליד השנייה ותיצור מצב כזה: ^ עם הידיים
ופשוט תמשיך להחזיק ככה איזה 40 שניות-דקה.. אחלה תרגיל![]()
Bring the Violence-
תרגיל גרוע לישר בטני הרבה מהעומס נמצא על הליופסואס (מותן-כסל) שנמצא מתחת לחלק התחתון של הישר ביטני והוא בין השרירים שאחראים לכפיפה במפרק האגן, ולכן תחושת הצריבה או "השריפה" שחלק מהאנשים מרגישים בתרגיל זה.נכתב במקור על ידי Yellow Slider
shiko אתה נשמע מבין מאוד , שתדע שהרבה מדריכים ממליצים על זה (למרות שאני לא סומך עליהם בגרוש ) אבל גם רואים תוצאות מהתרגיל הזה מניסיון אישי..
אפשרי בהחלט לראות תוצאות מהתרגיל הזה (עד גבול מסויים) משום שהבטן נמצאת במצב של כיווץ סטטי, אבל ככל העדפה צריכה להיות לתרגילים שבהם שריר המטרה (להלן בטן) מבצע כיווץ אקטיבי (חלק אקצנטרי וקונצנטרי).נכתב במקור על ידי Yellow Slider
כמו אילו תרגילים?
כמו תרגילים של כפיפות בטן...נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אם הבנתי נכון הוא אומר שבתרגיל הזה שרירי הבטן עובדים כמו שריר התלת-ראשי(ככה כותבים יד אחורית??שכחתי לרגע...=\) כעושים שכיבות שמיכה
או דחיקות חזה...