בערך בחצי שנה האחרונה התחלתי לשמור ולהרזות והגעתי למצב שעכשיו אני בגובה 1.73 בערך
שוקל 67...
אבל עדיין נשארה לי בטן (לא איזה קרס גדולה ככה בקטנה) ומה אני צריך להוריד עוד משקל כדי שהיא תעלם?
או לעשות כפיפות בטן?
בערך בחצי שנה האחרונה התחלתי לשמור ולהרזות והגעתי למצב שעכשיו אני בגובה 1.73 בערך
שוקל 67...
אבל עדיין נשארה לי בטן (לא איזה קרס גדולה ככה בקטנה) ומה אני צריך להוריד עוד משקל כדי שהיא תעלם?
או לעשות כפיפות בטן?
|
|
קודם כל אם אתה רוצה להרזות אתה צריך לעשות אירובי [כל המרבה הרי זה משובח :] בשביל להרזות כמובן]
אם אתה רוצה שירד הכרס אחרי שירד השומן העליון ו"נראה" ככרס ..
אתה צריך להתאמן על בטן , כפיפות הרמות רגלים , בטן צדדית עליונה וכד' ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחי כל עוד יש לך את השיכבת שומן הזאת, תרגילי בטן לא יכסו על זה, הם ישפרו אבל עד שלא תוריד את זה תמיד תשאר כרס קטנה
אתה כמוני אחי
מטר 74
שוקל 68
חח אני מטר 85 ושוקל 75:| ויש לי קצת בטן אבל כפיפות בטן ממש אני עושה וזה יורד לי כל פעם אבל אני גם רץ משחק כדורגל וכאלה:Boxing:
![]()
אם תפתח את שרירי הבטן אך לא תוריד את שכבת השומן שמכסה אותם אז הם לא יבלטו.
המפתח לבטן חטובה היא השילוב בין אירובי לתרגילי בטן מגוונים.
נכון מאוד.נכתב במקור על ידי KoChiNi
אבל בהתחלה, תעבוד יותר על האירובי, ריצות קפיצות וכל מה שקשור לתחום.
אחרי זה שתוריד קצת, תעבוד גם על הבטן ["ריבועים"].
-
-
-
תרוץ\תשחה זה יוריד לך את השומן שנשאר לך שם .. :]
slickskter@gmail.com
אחי פשוט ככה, במקום דיאטה, תעשה מה שאני עשיתי
במשך חודשיים לאכול רגיל, רק לא לאכול
ממתקים, גלידות וכל הסוכרים
ולא ג'חנונים ובורקעסים ובצקים
בקשר ללחם עדיף לחם קל אם אתה אוכל הרבה
ולחמניות קלות תקנה גם אם אתה לא בדיאה, זה בידיוק אותו דבר ואותו טעם
זה לא קשור עכשיו כפיפות בטן אם יש לך שכבת שומן, כי זה לא משנה איזה בטן חזקה תהיה לך וכמה שרירים יהיו בה... אם על זה תהיה שכבת שומן - כי בשביל שיראו שרירים בבטן אתה קודם צריך להוריד את שכבת השומן.
אז תעשה ארובי כמו שכבר אמרו לך ותוספיף לזה תרגילים לבטן
קוביות בבטן יראו אצלך רק אםיש לך אחוז שומן נמוך בגוף. משמע - אירובי. והרבה. אם אתה ממש שמן (ואני מאמין שלא), 3 חודשים של אירובי יסחטו לך את כל השומן מהגוף. אבל תתאמץ, תעשה הרבה אימוני לב ריאה ותקפיד על הליכות ארוכות של 20 דקות לפחות, זה עוזר.
תבינו, כפיפות בטן לא ישרפו את השומן.
אם יש לכם שכבת שומן, כפיפות בטן לא יבליטו את הריבועים, כי יש שומן!
נכון שטוב שיש שרירי בטן טובים וחזקים, אבל צריך להוריד את הכרס.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
וואי מאיר יתותח (=
כשתלך למכון תבקש מהמאמן כמה רגילים לבטן ולצדדים של הבטן כדי שתוכל לעצב אותה ולדעתי תוריד עוד קילו ואתה פרפקט