קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 15:38
  2. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:06
  3. מספר שאלות על איזוטרטינואין
    על ידי Pupparo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 18:43
  4. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 00:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

מספר שאלות...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

ברירת מחדל מספר שאלות...

היי.. יש לי מספר שאלות אליכם בנושא שקשור אלי....

סבא שלי עבר תקיפה לפני 3 שנים וכעת קיבלנו תביעה על 1000 שקל על טיפול כלשהו בניידת אמבולנס במקום.

מה שמוזר זה ששום אמבולנס לא הגיע... האמבולנס הוזמן אבל לא הגיע וסבא שלי חיכה 3 שעות... בסוף הלך לבית חולים לקבלת טיפול כשהוא כולו מדמם ! עכשיו פתאום לשללם כסף אחרי 3 שנים פתאום במקום 300 ומשהו שקל שחפיף אפשר להחזיר אותם כאזרח מבוטח במדינת ישראל - אבלל איכשהו לשכת עורכי הדין המייצגת את מד"א מבקשת גם ריבית 150 שקל שליח עד הבית 200 שקל (WTF אין דואר רגיל 5 שקל ?! אמרו ששלחו אבל נאדההההההההה שלחו לו שום דבר לא קיבלנו....אם היינו מקבלים זה משהו אחר... וכל היתר דמי טיפול במקרה :| 250 שקל דמי טיפול ?! מה לעזה עשו איזה טיפול )

האם על זימון של אמבולנס והוא לא הגיע ולא נתן טיפול - יש חובת תשלום ?

האם זה הגיוני שהתאריך שבוא רשום שהטיפול בוצע הוא רחוק ביומיים מהתאריך המקורי - בהדגש שלא ניתן טיפול ?

האם אפשר ללכת לבית חולים להוציא תעודות של הטיפולים שסבא שלי קיבל באותו יום שבוצא בו בדיקות וצילומים והכל כאזרח רגיל מהמשפחה ?

תודה רבה על התשובות הכנות :]

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Asafgold16
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי מה שאני יודע לא מחייבים על אמבולנס שלא הגיע.
    אם באמת הזמנתם אמבולנס והוא לא הגיע אסור למד"א לחייב אתכם ואתם יכולים לתבוע אותם בעצמכם.
    הריבית גודלת גם ככה ויש סיפורים על זה שאנשים חיכו והסכום טפח לאלפי שקלים.

בקיצור, אם שום אמבולנס לא הגיע ואף אחד לא טיפל בסבא שלך, אסור להם לגבות כסף.
    כי ההתחייבות היא על הנסיעה והטיפול באמבולנס.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אז זהו שהם תובעים אותנו :\

הם אומרים שאם לא נשלם תוך 7 ימים מיום מסירת המכתב (עם פאקינג שליח :| ) יתבעו אותנו...

מחר אני נוסע לבית חולים מוציא ת'מסמכים שכן קיבל טיפול בבית חולים ולכן אין מצב שיכל לקבל טיפול באמבולנס כי בא לבית חולים מדמם !!!

ואז שיבקשו כסף ממסכן אחר מזהה ככה אחרי 3 שנים להזכר לבקש 1000 שקל על מהההההההה ?!!!!!!

שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תראה ה-1000 ש"ח זה רק ריבית, אמורים לגבות 300 ומשהו ש"ח גג (תלוי בשעה שהזמנתם).

המסמכים לא יעזרו כלום, אתם צריכים לשלוח להם מכתב ולהגיד להם שאמבולנס לא בא לטפל ולהסיע את סבא שלך ושההתחייבות מיותרת ולבקש הבהרות מה קורה.

אחרי התשובה צריכים לראות מה קורה ומה הם עונים.

זה סיבוך אבל אם סבא שלך יוכל ללכת לבית החולים ולבדוק בארכיון את הטופס אישפוז שלו אפשר לראות שלא יהיה שם טופס מד"א מצורף וזאת הוכחה לזה שהוא הלך לבד לבית החולים שלחו את זה בנוסף למכתב על זה שלא הגיעה הניידת בכלל ואולי אייום לכך שתלכו עם זה למשפט... דבר שאולי באמת יהיה צריך לעשות בסופו של דבר אבל אין סיבה שלא תזכו ואולי אפילו תקבלו פיצוי.... שווה להילחם אל תוותרו זה לא צודק שתשלמו כסף על אי מתן טיפול ועוד על זה שסבא שלך ישב מדמם בזמן שההמבולס לא הגיע אפילו....

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

ככה אלכס,

דרך גביית הכספים במ"דא היא מאד ברוטלית וזה משהו ידוע זה אחד הפאקים שיש בארגון הזה וזה פאק גרוע מאד לדעתי.

אני לא יודע מה היה לפני 9 שנים ומהו הסכון שהיה נהוג אז...
    אבל אני יגיד לך מה לא מסתדר לי..

אמרת שהאמבולנס לא הגיע, לא טיפל וסבא שלך הלך לבד למיון..
    אז איך לעזזל יש למד"א את הפרטים על סבא שלך למלא את התחייבות??..
    אתה מבין את הסטירה?... כנראה סבא שלך שכח מה היה בדיוק.. וכמה זמן כל העניין היה.

למד"א לא יכולים להיות הפרטים של סבא שלך אם האמבולנס לא הגיע ולא טיפל..
    אתה מבין את הכוונה שלי? הוא צריך לתת את הפרטים שלו כדי שימלאו את טפסי הטיפול.. מד"א שלא כמו בית חולים לא יכול להתחבר למשרד הפנים ולקבל פרטים על כל אדם אין כזה דבר.

עניין המחיר שהגיע ל-1000 שקל זה שוב בגלל צורת גביית הכסף של עורכי הדין שעובדים עם מד"א.

אני רואה שאתה גר בנתניה, זהו אזור שרון.
    תתקשר למד"א ותשאל אם מי אפשר לדבר, (101 שיחת חינם) הם יפנו אותך לגורמים שצריך, כנראה שזה יהיה הנהלת כספים או משהו, אפילו יכול להיות שיפנו אותך למרכז מד"א ...
    אבל העיקר תדברו אם מישהו.. אל תוותרו על הכסף... מה יצא בסופו של דבר אין לי מושג...
    אבל לנסות לא עולה כסף...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הם יודעים ת'שם שלו כי הוא התקשר בעצמו והזמין מד"א ואמר את שמו מתי שהזמין...

שעת האירוע הייתה קרוב ל 10 בבוקר ביום חג ראש השנה ביום שבת.

היום נסעתי לבית חולים ולקחתי טופס שהוא כן טופל...

אז בעצם צריך לחזור שוב ולבקש לבדוק ולברר שאין שום צירוף של טופס ממד"א לטופס של קבלת טיפול של סבא שלי ? ואפשר לקחת ממד"א עצמו ?

וזה לא 9 שנים טום אח שלי זה 3 שנים אבל עדיין זה לא משנה...

אני לא בא לדפוק ת'מערכת.. אבל המערכת גבייה דיי דפוקה :\ סבא שלי סה"כ בן 80 ללא כל כך הרבה כסף... 1000 שקל האלה אין לנו מאיפה לתת במיוחד על משהו שלא קיבלנו ואנחנו מקבלים יחס ממש מגעיל מלשכת עורכי הדין של מד"א הם בפירוש לא שמים זין קצוץ עלינו כאזרחים תמימים. התחושה היא שרוצים לעבוד עלינו וזה ממש מכוער מה שעושים למשפחה...

סבא שלי אולי זקן והכל - אבל הגיל מטעה... הוא פיקח לחלוטין הוא בריא באופן נפלא (מתאמן כל יום שוחה כל יום שעה עושה גמישות מטייל רץ הכל....) ולכן אני בטוח שמה שהוא אומר זה נכון. אין לו סיבה לשקר כי אם הוא קיבל טיפול הביטוח הרפואי מחסה את זה לחלוטין :| כלומר הוא מקבל החזר מלא על כל טיפול באמבולנס :|

זה לדעתי טמטום וזה כואב נעזוב ת'מקרה שאוקי קורא ויש לנו הערכה גדולה בבית למד"א אבל העצבים זה שהיחס הוא ההפך ממה שאנחנו התרשמנו ממד"א ומכל מה שקשור במד"א.

יום טוב... תודה רבה :]

נ.ב.
    אנחנו כניראה הולכים למשפט... אנחנו לא מוותרים כי אין לנו יכולת לוותר.

אין לכם גם סיבה לוותר....
    אם באמת הוא לא קיבל טיפול אין סיבה שבעולם שתשלמו ועוד בריבית....

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

מד"א יכולים לנשק אותך בתחת אם הם לא באו
    אבל לנשק בצורה יפה ומכובדת
    על כל זימון אמבולנס לפי זיכרוני ואני זוכר יפה מאוד כי מלאתי לא מעט טפסים כאלו , סבא שלך או כל קרוב מקירבה ראשונה או לעיתים נדירות מלוות ח-י-ב-ים לחתום על טופס מד"א לשתלום 330 ש"ח
    חייב חתימה של סבא שלך , שיוכיחו שסבא שלך חתם על זה שלקח אותו אמבולנס והוא חתם על הטופס הכחול שגובים ממנו את הסכום הנ"ל ...
    אין להם כזה? שינשקו אותך בתחת , גם לי שלחו לפני כמה זמן לאמא שלי שהיא טופלה בשנת 99 במיון על משהו שאנחנו צריכים לשלם 500 שקל על משהו , חחחחחח אמא שלי שמה עליהם זיין התקשרה והכל צעקה עליהם קצת והם הבינו שהם טעו וזהו...
    תלך למשפט תיכול להרוויח מלאאאאאאא כסף
    בהצלחה

שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא יודע שמחתימים אנשים על ההתחייבות... אף פעם לא החתמנו אפחד...
    פשוט מגישים להם אותה או שולחים בדואר....

לייקים
    1
    נקודות
    210

בהתחייבות ניתן לרשום "נשלח בדואר" / "נמסר ביד" זה גם תופס משפטית ולא חייב להחתים.

שוב אלכס לצאת עם הרגשה שבאים "לזיין" אותך זה לא הדרך, אני שוב אומר שמחלקת גביית הכספים של מד"א זה אחד הפאקים הגדולים שקיימים במערכת.
    וחלילה לא אמרתי שסבא שלך אם בעיה או משו, יכול להיות שאנשים לא זוכרים בגלל הלחץ של האירוע... אין להם מודעות לזמן ויש להם בלאק מכמה קטעים...כאילו הם לא זוכרים הכל... קורה..
    ושוב אני לא אומר שזה מה שקרה..אני מסביר לך את ההגיון מה שאמרת היה תקיפה .. זה לא היה בבית שלו.. זה היה סתם ברחוב..
    שסבא שלך הזמין אמבולנס המקסימום ששאלו אותו זה איפה הוא נמצא כרגע ומה שמו ומספר הטלפון שלו, חוץ מזה מד"א לא צריך שום דבר ולא שואל שום פרט מעבר |(ברמת המוקד)
    על מנת שמד"א יוכלו לחייב את סבא שלך הם צריכים כתובת של הבית שלו, מספר ת.ז, מדבקה של המיון על ההתחייבות (כהוחכה שהם הכניסו אותו למיון!!!).

אם כל אלו לא קיימים הם לא יכולים לחייב את סבא שלך לא משנה מה...
    אבל כנראה שכן.. ואני מסביר לך את העיקרון של הפרטים.. אני לא אומר חס וחלילה שסבא שלך סנילי או משהו.. אני פשוט מסביר לך או יותר נכון שואל.. אם לא הגיע אמבולנס מאיפה יש להם את הפרטים שלו?!?

בכל אופן אני בחיים לא יהיה זה שיגיד לך לוותר, לך אם זה עד הסוף... יכול להיות שתשיג ביטול של התשלום.. או אפילו תחזירו אותו לסכום המקורי (ללא הריבית.. של כ-300 שקלים) וזה גם משהו..

בהצלחה שיהיה.

(ואמרתי לך מה לעשות... להתקשר למוקד ולשאול אם מי אפשר לדבר... רשמתי את זה בתגובה הקודמת שלי באשכול הזה...)

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ואם נגיד הם לא הכניסו אותו למיון ?
    הם יכולים לחייב ?

שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מזתומרת לא הכניסו למיון?

אם יש על ההתחייבות פרטים מזהים שרק סבא שלך בעצמו יכל לתת להם (כמו כתובת, טלפון וכו') ועל העותק של ההתחייבות יש מדבקה של המיון, אז הם לקחו את סבא שלך ונתנו לו התחייבות והסיעו אותו באמבולנס.
    אתה יכל לנסות לבקש לראות את הטופס חולה/נפגע ואת ההתחייבות של סבא שלך, ולראות אם נותנים לך והאם יש עליהם מדבקות של המיון.

לייקים
    1
    נקודות
    210

אחי כל הטפסים נמצאים באריכיון של מד"א במרכז מד"א..

ככה שהכל קיים.. ואם לא קיים... לא היה!

שוב אני אומר הם יכולים לחייב אם הם לא לקחו את סבא שלך למיון אבל הסכום נמוך יותר..
    אבל מה שאני חוזר עליו עכשיו זה הפעם השלישית.. זה שאם הם לא פגשו אפילו את סבא שלך לא יכול להיות שיש להם את כל הפרטים עליו...

בקיצור תבדוק את זה..

עזוב את תחנת מד"א שאצלכם בנתניה.. הם לא יעזרו לך..

תחפש את הטלפון של מרכז מד"א- גביית כספים...
    ותיקח אפילו את הכתובת.. תסע לשם תראה אם יש אם מי לדבר..

מה שקומפלקס אומר זה נכון אבל לדעתי מה שסבא שלך ואתה צריכים לעשות זה ללכת דווקא לבית החולים הרי מי שנסע פעם כמתנדב במד"א יודע שכשפותחים תיק לחולה נותנים את הטופס האדום של החולה נפגע....
    אותו ממלאים בנסיעה.... תבדוק אם הטופס קיים אם לא אז אי אפשר להוכיח שסבא שלך נסע באמבולנס לבית החולים ואין סיבה שיגבו כסף

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,700 | הודעות: 8,151,282 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect