אמממ בינתיים תחפש סיכומים באינטרנט - תשתמש בגוגל בקשר להיסטוריה, עד פסח ככה ואז תצא המיקודית, תקנה אותה ויהיה לך את כל החומר אתה קורא אותה פעם-פעמיים ואתה תאכלס מוכן לבגרות.
לגביי ספרות אתה חייב להשתמש במח שלך ובהבנה ובאסוציאציות, במבט ראשון זה נראה לך מסורבל,אבל תנסה לפי השם של השיר ולפי מספר שורות שאתה מבין לנתח אותו במח ואחריי זה הכל יהיה לך פשוט.
תנסה למצוא כל מיניי חריזות,דימויים(תמיד משתמשיםב-כ' הדימוי, אז ממש קל לזהות),מטאפורות ("הים הרועם"),הנפשות ("העט המרקד" - הרי ת'יודע בתאכלס שעט לא יכול לרקוד

, זה נקרא שימוש בהנפשה") ויש עוד כל מיניי אמצעים ספרותיים, שמע בתאכלס אני שנה שעברה (יב'), לא באתי מהסימסטר השני (מתוןך 3) אז לא ידעתי כלום, במתכונת ובבגרות השתמשתי באינטלגנציה ובכשרון החרטוטים שלי בשביל להצליח בבגרות בספרות והלך לי טוב

.
בקשר להבעה המורה שלך צריכה לתת לך את המבנה.
מתמטיקה זה תמיד קל אם יש לך ראש לחרוש, אם לא אז תעשה 3-4 יחידות, כמוני עשיתי 4, למדתי את כל המתמטיקה בשבועיים עם המיקודיות והוצאתי בטפסים 03-04-05 שאגב עשיתי אותם ביום אחד 98,95,85 בהתאמה
שמע אם זה מעניין אותך(אלק') אז תמשיך, אם לא אז לא. תיכון זה לא כזה חשוב אבל אלקטורניקה תמיד יוכל לעזור לך, אם תרצה להמשיך במכללה אחריי יב לפני הצבא, למשל במכללה שלי יש 2 כיתות של אלקטרוניקה ולהתקבל לשמה לא ממש קשה לכיתת אלקטרוניקה לפחות...