קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 15:38
  2. מספר שאלות על איזוטרטינואין
    על ידי Pupparo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 18:43
  3. מספר שאלות...
    על ידי DaRk GoD בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 01:22
  4. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 00:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מספר שאלות

ברירת מחדל מספר שאלות

תראו אני כיתה י' ורק התחלנו ללמוד וכבר יש לי עומס בלימודים, מבחנים, עבודות והאמת אין לי כל כך זמן לעצמי.
    יש לי מספר שאלות לגבי הלימודים:
    - המורה שלי להיסטוריה לא מכתיבה לנו תשובות לשאלות והיא אומרת לנו לעשות הכל בבית אבל אני לא בדיוק יודע איך לענות על תשובה מדויקת שככה יהיה לי הכל מוכן לבגרות ושאני לא יצטרך לקראת הבגרות לסכם עוד פעם.. אז איך אפשר לדעת לענות על שאלה נכון?והאם יש לכם כלים שיכולים לעזור לי?
    - כיצד אני מנתח שיר(אנסין) בספרות שלא נלמד? באיזה כלים אני משתמש?
    - איך אני עונה על שאלות בהבעה.. לדוגמא יש טקסט ארוך ויש לי שאלה: מה נימת הדובר בטקסט?
    - מתמטיקה בכיתה י' זה קשה? כי לפחות עכשיו זה קל לי..
    - והאם שווה לי להגביר אלקטרוניקה? כביכול אני כבר מגביר אבל עד סוף החודש אני יכול לצאת משם..
    - האם יש לכם סיכום לשיר "אני רוצה תמיד " של נתן זך? אשמח אם תביאו לי לפחות את ניתוח השיר או אמצעים אומנותיים..
    אודה למי שיוכל לענות לי..
    תודה רבה רבה לעזורים!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    986
    משפט מחץ
    מומחה בתשוקה.

אמממ בינתיים תחפש סיכומים באינטרנט - תשתמש בגוגל בקשר להיסטוריה, עד פסח ככה ואז תצא המיקודית, תקנה אותה ויהיה לך את כל החומר אתה קורא אותה פעם-פעמיים ואתה תאכלס מוכן לבגרות.

לגביי ספרות אתה חייב להשתמש במח שלך ובהבנה ובאסוציאציות, במבט ראשון זה נראה לך מסורבל,אבל תנסה לפי השם של השיר ולפי מספר שורות שאתה מבין לנתח אותו במח ואחריי זה הכל יהיה לך פשוט.
    תנסה למצוא כל מיניי חריזות,דימויים(תמיד משתמשיםב-כ' הדימוי, אז ממש קל לזהות),מטאפורות ("הים הרועם"),הנפשות ("העט המרקד" - הרי ת'יודע בתאכלס שעט לא יכול לרקוד , זה נקרא שימוש בהנפשה") ויש עוד כל מיניי אמצעים ספרותיים, שמע בתאכלס אני שנה שעברה (יב'), לא באתי מהסימסטר השני (מתוןך 3) אז לא ידעתי כלום, במתכונת ובבגרות השתמשתי באינטלגנציה ובכשרון החרטוטים שלי בשביל להצליח בבגרות בספרות והלך לי טוב .

בקשר להבעה המורה שלך צריכה לתת לך את המבנה.

מתמטיקה זה תמיד קל אם יש לך ראש לחרוש, אם לא אז תעשה 3-4 יחידות, כמוני עשיתי 4, למדתי את כל המתמטיקה בשבועיים עם המיקודיות והוצאתי בטפסים 03-04-05 שאגב עשיתי אותם ביום אחד 98,95,85 בהתאמה

שמע אם זה מעניין אותך(אלק') אז תמשיך, אם לא אז לא. תיכון זה לא כזה חשוב אבל אלקטורניקה תמיד יוכל לעזור לך, אם תרצה להמשיך במכללה אחריי יב לפני הצבא, למשל במכללה שלי יש 2 כיתות של אלקטרוניקה ולהתקבל לשמה לא ממש קשה לכיתת אלקטרוניקה לפחות...

ולגביי האחרון - לא.. חח תחפש בגוגל יא עצלן

יאללה שיהיה לך חג שמח נשמה

אמממ בינתיים תחפש סיכומים באינטרנט - תשתמש בגוגל בקשר להיסטוריה, עד פסח ככה ואז תצא המיקודית, תקנה אותה ויהיה לך את כל החומר אתה קורא אותה פעם-פעמיים ואתה תאכלס מוכן לבגרות.

לגביי ספרות אתה חייב להשתמש במח שלך ובהבנה ובאסוציאציות, במבט ראשון זה נראה לך מסורבל,אבל תנסה לפי השם של השיר ולפי מספר שורות שאתה מבין לנתח אותו במח ואחריי זה הכל יהיה לך פשוט.
    תנסה למצוא כל מיניי חריזות,דימויים(תמיד משתמשיםב-כ' הדימוי, אז ממש קל לזהות),מטאפורות ("הים הרועם"),הנפשות ("העט המרקד" - הרי ת'יודע בתאכלס שעט לא יכול לרקוד , זה נקרא שימוש בהנפשה") ויש עוד כל מיניי אמצעים ספרותיים, שמע בתאכלס אני שנה שעברה (יב'), לא באתי מהסימסטר השני (מתוןך 3) אז לא ידעתי כלום, במתכונת ובבגרות השתמשתי באינטלגנציה ובכשרון החרטוטים שלי בשביל להצליח בבגרות בספרות והלך לי טוב .

בקשר להבעה המורה שלך צריכה לתת לך את המבנה.

מתמטיקה זה תמיד קל אם יש לך ראש לחרוש, אם לא אז תעשה 3-4 יחידות, כמוני עשיתי 4, למדתי את כל המתמטיקה בשבועיים עם המיקודיות והוצאתי בטפסים 03-04-05 שאגב עשיתי אותם ביום אחד 98,95,85 בהתאמה

שמע אם זה מעניין אותך(אלק') אז תמשיך, אם לא אז לא. תיכון זה לא כזה חשוב אבל אלקטורניקה תמיד יוכל לעזור לך, אם תרצה להמשיך במכללה אחריי יב לפני הצבא, למשל במכללה שלי יש 2 כיתות של אלקטרוניקה ולהתקבל לשמה לא ממש קשה לכיתת אלקטרוניקה לפחות...
    חח תודה רבה על הכל..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אדיר, ביה"ס זה הכל עניין של עדיפויות, סדר לעצמך רשימה של כל הדברים שאתה צריך לעשות ותסתכל טוב טוב מה חשוב לך (0תן עדיפות למקצועות שאתה ניגש לבגרות השנה, או מקצוע שבקרוב יש מבחן).
    לדוגמא יש לך ש"ב בלשון ויש לך שיר שצריך לנתח בספרות, אתה תשאיר בצד את ספרות ואת הלשון תעשה ראשון.

אני בכלל הייתי זונח את הספרות כי אין לך בגרות השנה, הציון השנה לא נכנס למגן, לא שווה את ההשקעה שאתה יכול לתת למקצועות בגרותיים.

דרך אגב שאני אומר זונח אני מתכוון לכך שאתה מעתיק בכיתה ממישהו או סתם מחרבש משהו ב-2 דקות.

הכל עניין של סדר עדיפויות.
    נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 21-09-2006 בשעה 16:24.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

די כבר עם הפחד והלחץ הזה. תחליט מה שטוב לך, אתה תראה עם מתמטיקה תהיה קשה בעתיד, אם לא, סחטין עליך עם כן תעבוד קשה יותר או שתרד ברמה (זה לא רע כמו שזה נשמע). רק התחלת את השנה וכבר אתה מדבר על הבגרויות. בהיסטוריה יתנו לך את כל הכלים הנחוצים בשביל לעבור את הבגרות. שמע, אני בכלל לא למדתי בהיסטוריה בכיתה י', ממש כלום ובכל זאת קיבלתי 96 בבגרות ו88 במתכונות. איך זה? לפני מבחנים טחנתי את החומר מהספרים וקיבלתי ציוןם טוב, בשיעורים לא הייתי עושה כלום. שאתה מקבל שאלה תענה על מה שצריך לענות אם יש לך צין, תצין על תרחיב. יש לך הסבר, תסביר כנ"ל לגבי פרט. אלו הדברים היחידים שאתה צריך לדעת. בנוסף לכך, אל תלח. מכל הקטע של צורה נכונה לעניה פשוט תשפוך את כל מה שאתה יודע במבחן.. אני מרחתי אחושרמוטה מרחתי במבחן וגם כתבתי דברים מחוץ למסגרת ועדין קיבלתי את כל הנקודות שהייתי צריך, הם לא מורידים לך נקודות על מריחת יתר בוא נגיד את זה ככה.
    נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 21-09-2006 בשעה 20:07.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,698 | הודעות: 8,173,285 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect