השיטה הכי טובה להתחיל עם בנות זה להיות איתן אדיש
השאלה איך עושים את זה.?? מדברים איתן כאילו אני מת ללכת?
השיטה הכי טובה להתחיל עם בנות זה להיות איתן אדיש
השאלה איך עושים את זה.?? מדברים איתן כאילו אני מת ללכת?
|
|
שיטה לא נכונה
שיטה נכונה תלוי למי
מישהו שמנסה להיות קשה להשגה ואדיש זה רק גורם לי להתרחק ממנו
אז אל תנסה כלכך להיות אדיש זה לא תמיד עובד
אבל אם אתה כלכך מתעקש פשוט כשאתה מדבר עם מישהי תענה תשובות קצרות פשוט באדישות
ואל תדבר עם אותה אחת כמה ימים
אבל אם זה לא בא לבד
האדישות אז אל תנסה להיות מה שאתה לא.
יומטוב![]()
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
תנסה לא להראות כמה שאתה מתרגש כשאתה מדבר עם מישהי.
אתה צריך לתת לה הרגשה שהיא לא ממש חשובה או מעניינת אותך אבל בלי להעליב אותה כמובן.
אבל זה לא ממש נכון שבנות אוהבות אדישות.
זה לא נכון
תראה...לרוב מה שמושך בבחורה זה עניין התרחקות..
אם אתם עוד לא חברים והכל..וזה דביקי כזה...זה לא הכי כיף
כשאתה מכיר מישהי..אל תראה לה שאתה חושב עלייה כל הזמןןןןן
תראה לה שהיא מוצאת חן בעינייך אבל בכל מקרה אל תראה לה שפינית את כל היום בשבילה...תארגן לך איזה משהו...אני צריך ללכת...לא מתאים לי..וכו'.
אל תקשיב למי שאמר לך את זה..
DimA
טוב טוב טוב אחרי שכולכם אמרתם את שלכם אני בא ואומר שככה הדרך הכי טובה להתחיל עם בנות זה לעשות את עצמך הפרס שלהן ולא להפך דוגמא
איש מספר 1 הולך לאישה מדברים והיא אומרת לו "קנה לי משה" והוא אומר לה "כן יקירתי" אז כאן רואים שהאיש למרות שהוא לא אדיש לא ייקבל כלום הערב
לעומת זאת איש מספר 2 ניגש הם מדברים והיא אומרת לו "קנה לי משקה" והוא אומר לה "ככה את מתחילה עם גברים? בהתחלה חשבתי שאת יותר יצירתית מזה" יש לו יותר סיכוי לקבל..
אתה צריך לגרום לאישה לרצות אותך ע"י כך שהיא תחשווב שאתה הפרס שלה ולא להפך..יש שיטה שלמה על זה (והיא עובדת)
זה בנוי לא משלב אחד ולא משני שלבים אבל אני יכול ללמוד אותך עם אתה רוצה.
אם כן..
מסנ שלי etayz2@walla.co.il
קח אחשלי לא תתאכזב מהתוצאות..
שאלה טובה ... לדעתי אתה צריך כל הזמן לדבר עם בנות ולהיות עם בנות רק ככה תהיה אדיש ורגיל איתן...נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
ניתן לך דוגמא אני עובד עכשיו ואני רוב הזמן עם בנות בעבודה ובהסעות לעבודה וחזרה ממנה ואני ממש לא מתבייש ליד הבנות ואני מאוד אדיש איתן ומדבר עם רובן וזה...גם אם יש איזה ילדה כוסית מדברת איתי וזה אז חופשי יענו אני אדיש איתה כי אני רגיל כבר מבין אנלא מתחיל לגמגם לה וזה אני חושב ואלא כולה עוד ילדה...תהיה הרבה עם בנות וכאילו תתרגל לדבר איתם וזהו
השיטה שלך פשוט גרועה אל תשתמש בה בלי להעליב גבר אבל מה לדבר איתה כאילו אתה מת ללכת ... תחשוב שמישהי עושה לך אותו דבר מה אתה חושב ? "איזה באסה אני משעמם אותה " ככה אתה פשוט תעיף את כל הבנות ממך...לא טוב בכלל
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 17-08-2006 בשעה 09:31.
זה לא השיטה הכי טובה... :/
כי ישר להתחיל עם זה, זה מראה שאתה פשוט לא מעוניין והבת פשוט תעזוב אותך.
תראה בהתחלה שאתה לפחות טיפה מעוניין ורק אז תתחיל עם זה.
ו...מה זה להיות אדיש?
אל תעשה כאילו שאתה רוצה ללכת.. :/ זה טיפשי.
דבר איתה בחופשיות, לא על דברים כמו אהבה וחברויות, דבר על נושאים לא קשורים.
אם היא מזמינה אותך לאנשהו - תסכים, אבל לא בכזאת התרגשות וזה..
ממש שטויות למי שאמר לך את זה , כל אחת נרגשת ממשהו אחר .
אני מכיר בנות שאם אתה תהיה אדיש היא תרוץ אחרייך ..
ואחת אחרת שאם אתה תהיה אדיש היא תברח .. אז :\?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אל תראה להם שהם כוסיות ובטח שלא תתרגש מהם תתייחס אליהם כאל כל אחת ותתיחס כמו מניאק אם צריך
כל אחת זה אחרת
אחי אתה מדבר על משהו שנקרא איזון... זה חלק מהאיזון..
DimA
חחח אחי הוא שואל איך לא להתרגש ... וראסמי אתה צודק 100% אבל להתייחס כמו מניאק זה סתם טיפשי כאילו צריך "לא להראות להן שהן כוסיות" במידה מסויימת אם אתה מגזים הן יגידו שאתה סתם סנוב ולא ידברו איתך...או שיחשבו שהן משעממות אותך ויתרחקו ממך ואני לא מאמין שזה מה שאתה רוצהנכתב במקור על ידי MaRoKaY
![]()