קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה|איך מתחילים עם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 10:48
  2. איך מתחילים עם בנות? חח
    על ידי Rilno בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 23:50
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-06-2006, 13:44
  4. איך...מתחילים?
    על ידי DiDieR DrOgbA בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 17:36
  5. איך מתחילים עם קנדים?!
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 00:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

[פרסום] איך מתחילים עם גבר? | בנות תכנסו! (אין כניסה לבנים). חחחח

משתמש כבוד האוואטר של Puma
    לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

ברירת מחדל [פרסום] איך מתחילים עם גבר? | בנות תכנסו! (אין כניסה לבנים). חחחח

אוקי, אחרי שקראתם את כל המדיריכם שפרסמתי.
    הנה עוד מדריך נחמד איך להתחיל עם גבר?

אגב, רוצים לעשות לי טובה? (תרמו לי כמה נק' כל אחד) אם לא חבל לכם על 2-3 נק'. אם אתם יוכלים תתרמו עוד. תודה מראש!
    אני שפוט זקוק לכמה נק'.

אז הנה המדריך:
    אומרים שבנות מחפשות 20% מראה ו-80% אופי וכל שאר הדברים.

על בנים אומרים בדיוק ההיפך – 80% מראה ו-20% אופי וכל שאר הדברים.

המחקר הזה מטעה אתכם מעט. לא מפני שהוא לא נכון (יכול מאוד להיות שכן), אלא מפני שהוא מציג לכם אך ורק את התוצאה שלו ולא את הסיבה. בנות אכן מחפשות 20% מראה ו-80% כל השאר. אך מה הכוונה לכל השאר?
    הכוונה היא לבחור שייחשב כ"זכר אלפא" – השליט בחבורה. הרי לא סתם בנות תמיד בבית הספר מדברות על הבחור המקובל ולא על החתיך. בעבודה על הבוס ולא על השרת הכוסון. בצבא על המפקד ולא על הפקיד החמוד. ה-80% מדבר בדיוק על זה. לעיתים אתן יכולות אף להמשך אל מישהו שאתן שונאות ולא לשים לב לזה אפילו, וכל אחד מאיתנו מכיר לפחות זוג אחד שהתפתח כתוצאה מיריבות ועוקצניות אחד כלפי השני.

אז עכשיו נהפוך את התאוריות האלה גם על בנים. עד היום חשבנו שגברים באמת חושבים רק עם הזין, אבל מסתבר שזה לא בדיוק נכון. זה לא 20% אופי ו-80% מראה. אפילו לא קרוב. הייתי אומר שזה בדיוק כפי שזה אצל הבנות – 20% מראה נטו ו-80% משהו אחר. תיכף אסביר מה בדיוק.
    כאשר אתם רואים בחורה שווה הולכת עם בחור מכוער, אתם אומרים:" וואי, הוא בטח טחון!". אבל מה קורה כשבחורה מכוערת הולכת עם בחור חתיך? יש לה כסף? אולי, אבל אם הם לא נשואים זה לא עוזר לו. במיוחד כי יש בנים שלא אוהבים שהבחורה משלמת עליהם (וזה מוכיח טוב מאוד את התאוריה שאסביר בהמשך).

אם הבחורה מחפשת לעצמה זכר אלפא (מפני שזה בטבע שלה), מה מחפש לעצמו הבחור?
    התשובה זרועה בנו עוד מהתקופה שבה היינו להקת קופים ניאנדרטלים. כל זכר מחפש להיות אלפא בעצמו. האינסטינקט הטבעי שלנו נשאר אצלנו עד היום. כל בחור רוצה להיות הכי מקובל, הכי טוב בכדורסל או כדורגל, הכי מהיר בריצה, הכי טוב בשחייה, להרוויח הכי הרבה כסף ולעשות הכי הרבה דברים מאגניבים. כל זאת על מנת שיוכל להתלהב לחבר'ה שלו שהוא הכי מצליח - זכר אלפא.
    רוצים עינוי סיני בשביל בנים? לתת להם לשכב עם אנג'לינה ג'ולי ולאסור עליהם לספר את זה.

אם בטבע זכרי אלפא מקבלים את כל הבחורות השוות, זה אומר שגם בחברה שלנו, הבחור שיוצא עם הבחורה הכי שווה הופך אוטומטית לזכר אלפא אצל חבריו (או לפחות בעל ערך גבוה יותר ממה שהיה לפני שיצא איתה).
    בנים תמיד מתלהבים לחברים שלהם על כל דבר שהם הכי מוצלחים בו ועל כמות הבנות שהם השכיבו. כלומר:" תראו אותי אלפא!"

אני אתן דוגמה אישית מחיי על איך ההתייחסות כלפי השתנתה בזמנו:
    בתקופת החטיבה לא הייתי בין הבנים הכי "אלפות" בכיתה. אמנם קשה להגיד שהייתי חנון, אבל גם לא הכי מקובל. השתלבתי יפה בין הממוצעים.
    בתקופת התיכון, כאשר החלו לשים לב לכך שאני מסתובב עם הרבה בנות יפות, הערך שלי אוטומטית התחיל לעלות בעיניהם של שאר הבנים. פתאום הפסיקו לעקוץ אותי, פתאום אנשים מזמינים אותי לכל מקום (ועוד משכנעים אותי לבוא כשאני לא כזה רוצה), פתאום אנשים רוצים להיות יותר קרובים אלי ולדבר איתי בכל הזדמנות שאפשר. פתאום אני יכול להרשות לעצמי להגיד מה שבא לי ולא לפחד שאנשים ינדו אותי מהחברה (ומי הם בכלל לשפוט אותי?)
    השיא היה בכיתה יב כאשר הם בכוח אירגנו לי מסיבת יום הולדת רצינית אחרי שחצי שעה שיכנעו אותי שאני לא צריך לעשות כלום והם יארגנו הכל לבד – ככה אגב התחילה רשת מסיבות שנקראה flow.
    כל זה למה? כי נוכחות של בנות אוטומטית הופכת אותי לבעל ערך גבוה יותר. מה שגורם להם לרצות להיות במעגל החברים שלי ובסביבה החברתית שלי.
    זוכרים את השיטה להתחיל עם בנות כאשר הבנים בחבורה? לסגור מעגל כדי לגרום לבנות לרצות להיות חלק ממנו? זה רק תרגום פיזי של פיקאפרים למה שקורה מתחת לפני השטח.

מדוע כל בחור חולם להיות עם אנג'לינה ג'ולי? הסיבה הראשונה שתעלה לכל אחד לראש תיהיה שהוא חושב עם הזין - כלומר היא כוסית והוא רוצה לעשות אותה. אבל כאן בדיוק הטעות. זאת אמנם הסיבה הגלויה לשטח, אבל הסיבה האמיתית היא הטבע הביולוגי שלנו לשאוף להיות "אלפא". אם בחור יספר לחברים שלו שעשה את אנג'לינה ג'ולי, הוא יהיה זכר אלפא גם אם לפני זה היה סטיב ארקל.
    בנות, אם אתן רוצות לעשות ניסוי מצחיק על הבנים שלכן בכיתה, קחו את שתי הבנות הכי כוסיות בכיתה שלכן, תעבירו אותן ליד הבנים הכי מקובלים בכיתה וישגידו על הילד הכי חנון בכיתה:
    "ה*חנון* הזה, מנשק מזה טוב!"
    השניה:" נכון! הוא גם ממש טוב במיטה! טוב אני אספר לך אחר כך"
    אני מוכן להתערב איתכן שעוד בהפסקה הזאת יבואו אליו כל אותם בנים ויתחילו לדבר איתו (גם אם לפני זה הם לא ראו אותו ממטר) – זה מצחיק, תנסו.
    אתן אגב לא חייבות להכין את החנון מראש. גם אם הוא לא ידע שום דבר, זה יעבוד יופי.
    ניסוי נוסף אשר מוכיח את התאוריה הזאת יפה מאוד הוא ניסוי שתי הבחורות בצדדים:
    לוקחים בחור ממוצע לחלוטין (או את אותו החנון), שמים אותו באזור עם בנים, לידו מצמידים שתי בחורות יפות ושהבחור יקח הובלה על החבורה. תראו איך תוך זמן קצר כל הבנים יהיו סביבו ויקשיבו לכל מה שהוא אומר. אם הוא יגיד פתאום:" בואו נעבור מקום" ויתחיל ללכת, כולם ילכו אחריו. למה? כי יש לידו שתי בנות שמקשיבות לו.

בנים הם ייצורים בעלי אגו. הם שואפים להגדיל את האגו ולהיות מסוגלים לספר לחברים שלהם עד כמה שהם גברים. יש בנים שיש להם דפוסי נימוס והם מעדיפים לא לספר הכל, אבל הם עדיין יהיו מונעים על ידי דחפים פנימיים להיות "הכי טובים". זאת התאמה ביולוגית גאונית של הטבע – בזמן שבחורה שואפת להיום עם הבחור הכי מוצלח, כל בחור ישאף בעצם להיות הכי מוצלח בעצמו. לא תמיד "הכי מוצלח" זה אותו דבר בשביל כל אחד. לי למשל לא איכפת אם מישהו ממש תותח בדוקים. כל הכבוד לו, אבל זה לא מעניין אותי.
    בנים, שימו לב שבמידה ואתם רוצים שיחת נפש, רוב הסיכויים שתתקשרו לבחורה. אך במידה ואתם רוצים לספר על משהו שעשיתם שמוציא אתכם גבר, אתם תתקשרו לחבר שלכם.

אז נגיע לתכלס:
    כדי לגרום לבחור לרצות אותך, את צריכה לתת לו להבין שבמידה והוא יהיה חבר שלך, הוא יהיה זכר אלפא. במידה וחברים שלו ידעו שאת יוצאת איתו, הערך שלו יעלה בעיניהם בהרבה. אף אחד לא אמר שאת צריכה להיות יפה בשביל זה. אני מכיר מספיק בנות לא כל כך יפות שכאשר אני רואה מישהו יוצא איתן, אני יודע שהוא כנראה בחור בעל ערך.
    אני אסכם את זה בקצרה: נשיאת ארה"ב, לא תצא עם סתם בחור מהרחוב. כך שאם אני רואה את נשיאת ארה"ב יוצאת עם מישהו, אני אניח שהוא זכר אלפא לכל דבר.

אף חנון לא יעיז להגיד לילדה הכי מקובלת בכיתה "לא", גם אם היא מכוערת. למה? לא כי אין לו אף אחת אחרת - זאת סיבה על פני השטח, אלא כי אם הוא יצא איתה, זה יעלה את הסטטוס שלו. לכן הוא ימשך אליה גם אם היא לא תיהיה יפה בעיניו. לעיתים זאת גם הידיעה שהוא לא ישיג אף אחת אחרת במילא - אל תעלבו מזה בנות, גם אתן מתפשרות הרבה מאוד פעמים.
    הערה חשובה: משיכה עוד לא שווה נשיקה או חברות, צריך לקדם את זה על ידי יצירת מתח מיני - על ידי יצירת אתגרים. אם הסטטוס שלו ישתווה אליה לפני הזמן, הוא יחשוב שכנראה שהם לא מתאימים וירצה להפרד – אלא אם הוא יתאהב בה בדרך. ברגע שהבחור מאוהב, הסטטוס לא כזה משנה (אם כי עדיין משפיע).

אני אפרט כאן בקצרה על אהבה. אהבה זה סם שמופרש במוח שגורם להתמכרות לפורמונים של האדם השני (פורמון - ריח שאנחנו מפרישים). כך שבן אדם מאוהב לא יוכל להתנתק מהאהבה שלו - זה קשה כמו להגמל מסמים (וזה לא "כמו", זה בדיוק מה שזה). כך שברגע שהוא מאוהב, הוא שלך לשלוט בו. שימי לב כי יש הבדל בין משיכה לאהבה. זה לא אותו הדבר. משיכה היא תגובה של סם אחר. אהבה היא בעצם התמכרות לפורמונים (ריח לא מורגש המופרש מכל אדם) של אדם מסויים שאתם מכירים.

כאן אפשר לתת לכם כמה דוגמאות מהחיים:
    נתחיל בזה שבנים נהנים לראות אנשים מסתכלים על החברה שלהם – כי זה מראה להם שכולם רוצים את הבחורה שלהם, אבל היא בכל זאת איתם (סטטוס של זכר אלפא). גם אלה שמתעצבנים מזה ומוכנים עוד רגע לדפוק מכות לבחור שהביט בבחורה שלהם, נהנים מזה בתת מודע. הם באים לדפוק לו מכות לא כי הוא הסתכל על החברה שלהם, אלא כי הוא הרהר את מעמד האלפא שלהם. כלומר: הסתכל עליה במבט של "אולי זה יהיה שלי" ולא במבט של "וואי אני מקנא בו".

בחורה שמספרת שמתחילים איתה בכל מקום, תעלה לעצמה את הערך בעיני הבחור.

בחורה שחברה שלה מספרת עליה שמתחילים איתה בכל מקום, תעלה לעצמה את הערך עוד יותר.

בחורה שכל הבנים יצביעו עליה ויגידו: וואי! זאת הבחורה הכי שווה שראיתי מימי, תעלה לעצמה את הערך עוד יותר.

בחורה שתמציא לעצמה מחזרים אשר יהיו שווים יותר מהמטרה שלה, תשיג את המטרה שלה - פשוט מאוד כי הוא ירצה להוכיח שהוא שווה יותר מהמחזרים שלה בכך שישיג אותה בניגוד אליהם.
    תגידו למטרה שלכם את המשפט הבא:" הם שווים, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה אותם. אם הם היו קצת יותר כמוך"

בשביל בנות ערך זה גם טיפוח עצמי. כך שתדאגו לכך גבירותיי. בנים מתאמנים בחדר כושר, אתן צריכות לדאוג למראה לפחות קצת - אם זה איפור, כושר או תסרוקת.

כפי שאמרתי קודם לבנים: במידה ואני אלך עם שתי דוגמניות על בקניון, כל בחורה תרצה לדבר איתי ולהכיר אותי, אני אומר עכשיו גם לבנות:
    במידה ורן דנקר ויהודה לוי יגידו עלייך שאת הבחורה הכי מדהימה שהם מכירים והם היו מתים לצאת איתך, כל בחור שישמע את זה ירצה להכיר אותך. הוא ירצה להשיג אותך ולהיות רמה מעל רן דנקר ויהודה לוי.

והנה עוד דוגמה מהחיים:
    דוגמנית אחת שנפגשה איתי סיפרה לי עם איזה בחורים היא יצאה בעבר (ובואו נגיד שהרמה שלהם הייתה מאוד מאוד גבוהה – כמה שמות אפילו הכרתי מעולם הקולנוע). בנוסף לכך היו לה המון השגים מפה ועד הודעה חדשה.
    בשלב כלשהו הרגשתי שאני יושב עם אנג'לינה ג'ולי הישראלית.
    אמנם היו בנות לא פחות יפות ממנה שיצאתי איתן בעבר. אבל אחרי כל הסיפורים האלה, הגעתי למסקנה שהיא אחת ההכי שוות.
    כמובן שיחד עם זה ירד לי הביטחון להתחיל איתה – כי היא נתנה לי תחושה שהיא שווה יותר ממני. אבל למזלה גם היה לה את השכל לעשות את הצעד הראשון ולנשק אותי.
    כלומר: בכל המובנים, היא הייתה זאת שהתחילה איתי ולא להיפך. היא יצרה אצלי את המשיכה והיא יזמה את המגע הפיזי בעצמה.
    הערה חשובה: בנות שיציגו את עצמן כאלפא, צריכות בדרך כלל לנשק ראשונות ואז לקחת את היד של הבחור ולשים עליהן כדי לרמוז להם:" אני שלך, עכשיו אתה אלפא כי אתה איתי".
    אחרי שהדוגמנית ההיא עשתה את זה, היא השיגה אותי בשניה. לא משנה שבזמנו חשבתי שזה היה בגלל שהתחברנו, היה לנו כיף לדבר, נהנתי איתה, היא חכמה, היא אחלה בן אדם, מצחיקה, יפה ובלה בלה בלה... אלה רק סיבות מעל פני השטח (כלומר: ההגיון הסביר לי את פעולת היצר). הסיבה האמיתית שהפעילה לי את המוח הייתה הזאת:
    אני יוצא איתה = אני מעלה את הערך העצמי שלי. זה מה שיצר אצלי משיכה כלפיה. זה לא משנה שיכול להיות שהערך שלי גבוה יותר משלה. היא יצרה את התחושה שהיא מעלה לי את הערך בזה שאני איתה באופן מדהים.
    ואגב רק שלשום הבנתי את זה והצלחתי לנתח את זה. אחרי המשיכה הזאת כמובן התפתחו רגשות כלשהן. אז גם כאשר גיליתי שבכל אדם בעל ערך גבוה יש גם חסרונות, זה כבר לא שינה הרבה.
    למרות שאנחנו כבר מזמן לא יוצאים בגלל שהיא בניו יורק, נשאלת בכל זאת השאלה: אם עכשיו אחרי שאני יודע שכל זה היה רק משהו שהפעיל אצלי מכשיר אוטומטי במוח, האם ברגע האמת יכולתי להתנגד אליו? או שהייתי זורם למרות שאני יודע שזאת יכולה להיות התחלה מזוייפת?
    את התשובה סיפק לנו זיגמונד פרויד (שכנראה היה מתענג עכשיו על הפוסט הזה): ברור שהייתי זורם! כי לא הייתי יכול פיזית להתנגד למשהו שנובע אצלי מבפנים. הסם שאחראי על משיכה היה משתחרר בכל זאת. אמנם זה לא אומר שאני אגיד לבחורה הבאה שתעשה את זה "בואי ניהיה ביחד" לפני שאני אכיר אותה מקרוב, אבל זה עדיין יעלה לה את הסיכויים בהרבה.
    כל בחור ינסה להסביר שהוא יוצא עם החברה שלו בגלל שהיא "חמודה", "יפה", "צחיקה" וכו...
    אבל בתכלס זה רק ההגיון שלו שמנסה להסביר את הפעולות האינסטינקטיביות שלו.
    גם לבנות זה ככה. ברגע שאני מדבר עם בחורה ברחוב, חברות שלה אומרות:" יאללה צריך לחזור" בזמן שהיא אומרת:" רגע, יש פה שיחה מעניינת", הסיבה האמיתי להשארות שלה איתי זה לא כי השיחה המעניינת (זה רק ההגיון שלה מנסה להסביר את זה ככה), אלא כי היא פשוט רוצה להשאר. אם אני לא אאבד את הערך שלי במהלך השיחה, היא תישאר איתי גם עד הבוקר ולא תישן בכלל (ואף תחליט לשכב איתי על הפגישה הראשונה - לא תמיד מומלץ אגב).

אך בכל זאת בנות, המראה והטיפוח אכן חשובים מאוד - אמנם המוח הוא בכל זאת איבר החשיבה מספר אחד, לזין יש זכות וטו.
    אם את רוצה שהבחור שלך אכן ירגיש זכר אלפא, חברים שלו צריכים להגיד עלייך דברים טובים (זה שאת יפה או מטופחת זה אחד מהם). אבל אם זה לא מראה, אז דומיננטיות ויכולת להראות שאת בחורה חזקה (נקבת אלפא במילים אחרות). הוא צריך לדעת שאנשים יקנאו בו אם הוא יוצא איתך.

על השאלה "מתי אני יכולה לשכב איתו כדי שהוא לא יזרוק אותי?" אני אענה בקלות: אם הוא יודע שזה שהוא ימשיך להיות איתך, יעלה לו את הערך, הוא לא יזרוק אותך גם אם תשכבי איתו לפני תחילת הקשר.
    אם הוא יודע שזה שהוא איתך, לא מעלה לו את הערך, ברגע שהוא שוכב איתך, ביי ביי. כי לספר לחבר'ה שאת עוד אחת שהייתה איתו יהיה לו שווה יותר מאשר להמשיך ולהציג אותך כחברה שלו. חלק מהבנים אגב לא עושים את זה בכוונה. לכן אני יודע שזה היצר הביולוגי שלנו ולא ההגיון. זה בטח לא הזין, מפני שאם בנים היו חושבים עם הזין הם היו מעדיפים חברה (כלומר סקס קבוע) ולא חיי רווקות שלא תמיד מביאים לך סיפוק מיני (וגם לא כל בחורה טובה בזה כמו חברה שכבר מכירים). כך שתוציאו אחת ולתמיד מהראש שלכם את המחשבה שבנים חושבים עם הזין. כי גם אם הם חושבים איתו ברגעים מסויימים, הם לא מונעים על ידו לקשר איתכן.
    לא סתם אגב בנים אוהבים לשכב עם כמה שיותר בנות – לספר לחברים שמישהו היה עם 20 בנות, זה הרבה יותר שווה מאשר לספר שהוא היה עם 5-7. כך שבחור שלא הוסיף לרשימה שלו מספיק בנות, לא יסרב לסקס בטוח.
    זאת הסיבה אגב שאני לעולם לא אומר את המספר. לא רוצה שבחורה תיהיה אצלי מספר. ככה אני שוכב רק עם בנות שאני רוצה. הרבה יותר מושך בחורה לדעת שהבחור הזה שוכב איתה כי היא שווה את זה ולא כי הוא שוכב עם כל אחת.

למי שעשה את הקשר בעצמו: גברים ונשים עדיין בוגדים באותם האחוזים. פשוט בזמן שבנים בוגדים כדי לצאת יותר אלפא, נשים בוגדות כדי להתקרב לאלפא אחר.

ועכשיו כמה טיפים לבחורה שרוצה להתחיל עם בחור:
    פאב: את יושבת עם כמה מהחברות שלך כאשר בשולחן לא רחוק ממך יושב בחור חתיך. בא לך עליו. לא בטוח שלקשר, אבל הלילה בא לך לבלות עם מישהו, וזה הבחור! את מבקשת מהחברות שלך לשבת סביבך ככה שתיהי מרכז העניינים (את הבחורה הדומיננטית בחבורה) וכאשר המבטים שלכם יפגשו, את תרימי לכבודו את הבירה ששתית (או הקוקטל בנות). את יכולה גם לקרוץ לו על הדרך.

טריק נוסף שבנות יכולות לעשות:
    לשלוח איזו חברה שלך לבחור כלשהו ולהגיד:" תקשיב, הבחורה הכי שווה שאני מכירה שמה עליך עין. כדאי שתיגש לדבר איתה"
    גם אם יש לו חברה, הוא יחשוב אם כדאי לו בכל זאת לגשת ולבדוק מי שמה עליו עין. יכול להיות שהוא ממש לא מתכנן לבגוד בחברה שלו או לעזוב אותה. אבל היצר שלו יגיד לו לבדוק מי הבחורה על מנת לבדוק מה הוא שווה ומה הערך שלו.

לא סתם בנות לפעמים משחקות אותה קשות להשגה. כי בחור שהשיג בחורה קשה להשגה, יכול להתאגות בעצמו. אך זהירות, אם תשחקי אותה קשה להשגה יותר ממה שהוא רואה את הערך שלך, את לא תשיגי שום דבר.

טריק נוסף הוא לספר לו שמתחילים איתך מלא בנים שרוצים אותך. את יכולה למשל לספר לו שהנשיא פעם התחיל איתך וזה יגרום לו להרגיש הכי גבר שבעולם – הנשיא נכשל איפה שאני הצלחתי.

"אבא שלי לא רוצה שנצא" זאת גם שיטה טובה שעלו עליה הרבה בנות שמנסות לגרום לבחור שלהן להתחתן. כי מה לעשות, אבל אבא שלה גם זכר. אבא שלה לא חושב שהבחור מספיק טוב בשביל הבת שלו, אבל הוא ירצה להוכיח לו שהוא לא שם עליו ושהוא יותר טוב ממנו.

אגב...
    במצב נתון שבו בחור אלפא ונקבת אלפא נפגשים, שניהם יתחילו במלחמת דומיננטיות כאשר לרוב היא תסתיים במשיכה של שניהם אחד כלפי השני. המשיכה לא תמיד תיהיה גלויה לעין, יכול להיות שהם יהיו בכאסח אחד עם השני אבל עדיין ימשכו אחד כלפי השני בסתר – רק אנשים אשר יודעים לזהות משיכה יראו את זה מהצד.

עכשיו בנות, על אחריותכן לקרוא את זה לפחות פעמיים על מנת להבין ולהפנים את כל הדברים האלה. מי שרוצה לשלוט בחומר, צריכה לא רק לדעת אותו, אלא לחשוב באמצעותו. כמו ששחקן כדורסל מנוסה לא חושב על המהלך הבא, הוא פשוט עושה אותו. ככה גם אתן צריכות להיות.

ועכשו תגיבו, ואל תשכחו לתרום לי כמה נק' בבקשה..

והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:

«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
    «23:08:21» «@y0tam» אני

יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .

צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שיט נכנסתי.. זה לא נכון אני מעוניין ב 99 אחוז מראה
    ואחוז האופי.. בתכלס אני מנצל תחיים

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

חח אולי..

משתמש מכור האוואטר של Evya12
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף כלב שהוא חבר ולא חבר כלב :)

התחלתי לקרוא התייאשתי אחרי הפסקה השנייה... תתמצת קצת.

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    תפסיק לזיין כבר את המוח
    גם אתה, עוד אחת כזאת, להתראות.

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

טוב טוב! איך שאתם רוצים.

אם אתם לא רוצים יותר ממני אשכולות, ועזרה אז איך שאתם רוצים.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

שמעו כולם,
    מי שפותח פה אשכולות זאת זכותו, אל מתאים לכם? תעבירו אשכול, בלי תגובות מיותרות.

משתמש מתחיל האוואטר של ASTRIXWX
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    וורגהההההההההה

אחי אתה משוגע עם אתה חושב שמישהו יקרא עד הסוף אבל אחלה השקעה

המלאכית שתציל אותי

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

טוב טוב, לא פותח יותר אשכולות אם אף אחד לא קורא.

משתמש מתחיל האוואטר של GoThiCa
    שם פרטי
    דפנה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Life is a big party, and god is the DJ

דווקא אני קראתי את הכל [כןכן, אני יודעת לקרוא טקסטים של יותר מ10 שורות, לא כמוכם]
    ולמדתי המון.. מי שלא קורא מפסיד

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ
    True love comes when you find yourself

זה כ"כ נכון מה שכתבת, כל הכבוד

משתמש מכור האוואטר של זוהרה
    שם פרטי
    זהר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נעלי עור עשויות מפרות עור

אם מישהי היא הדומיננטית בחבורה, היא לא צריכה עזרה בלהתחיל עם בנים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dr.Nargila צפיה בהודעה
    תפסיק לזיין כבר את המוח
    אחת הפעמים הראשונות שאני מסכימה איתך.

ציטוט נכתב במקור על ידי priNce_O.o צפיה בהודעה
    עדיף שאני לא יכניס פוסטים לפה יותר הא?
    אם מישהו ירצה לראות את הדעה של סניה, הוא יכנס לבלוג של סניה.

אתה מוזמן לכתוב פוסטים משלך.

אגב, אין קשר בין הדוגמא שהוא כתב לבין עינוי סיני.
    תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

אוקיי, עכשיו האשכול נראה יותר טוב, כל אלה שלא מתאים להם האשכול הזה מוזמנים לצאת מפה הבא שירשום פה תגובה מיותרת יקבל באן, נמאס מהתת רמה הזאת, סנופ - אם אתה מנהל אתה צריך לתת דוגמא, במקום זה אתה יורד לרמה הכי נמוכה.

לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

Kol akavod Yeahi !

ata tzodek!, agav ani ahshav ba beit tzefer ein po ivrit..

ציטוט נכתב במקור על ידי Yeahi צפיה בהודעה
    אוקיי, עכשיו האשכול נראה יותר טוב, כל אלה שלא מתאים להם האשכול הזה מוזמנים לצאת מפה הבא שירשום פה תגובה מיותרת יקבל באן, נמאס מהתת רמה הזאת, סנופ - אם אתה מנהל אתה צריך לתת דוגמא, במקום זה אתה יורד לרמה הכי נמוכה.
    חחחח ועוד אנחנו מורידים את הרמה..
    תסתכל על זה שפותח את הנושאים האלו אחרי זה תגיד לי שאני מוריד את הרמה, ותביא באן אם בא לך כאילו שמעניין אותי חח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,640 | הודעות: 8,173,227 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect