נכתב במקור על ידי
A-41
אחי,מה שאני הולך להגיד לך ,לצערי הייתי צריך להגיד את זה לעוד הרבה מאוד עברים בזמן וחבל.
איפה היה הקב"ה ב2000 שנה האחרונות?איפה הוא לא נגלה לאף אחד?
א.זה שהוא לא נגלה אתה לא יכול לדעת,אני בטוח שהקב"ה היה בראשך כמה פעמים,ויצר הטוב שלך הוא גם התגלות מלאה של הקב"ה בראש האדם,ככה שמעבר לכך אין לי מה להגיד לך.
נתן מדעי קטן,ב1939 פרצה מלחמת העולם הראשונה.
ב1941,החל היטלר במסע הנקם שלו כנגד כל הגזעים הנחותים,בניגוד להדעת הרווחת שהיהודים ובכוונה אני משתמש במילה יהודי ולא עברי,רק להם נעשתה שואה,אז זה טעות.
לפני המלחמה,אירופה הייתה שטופה הומואים וכושים ונוודים ,ויהודים.
ב1944 לא נשאר הומו,כושי,או נווד או היספני בכל אירופה,ובוא נגיד שאף אחד מהם או יותר נכון מעט מאוד מהם מתו בדרך טבעית או עזבו את אירופה,יותר מ93 אחוז נמחו מעל פני האדמה.
היהודים,באירופה לא שרדו שנייה,נטבחו,הושמדו,נכלו,נרצחו,עונו,נאנסו,נש פו,הוטבעו, ומה לא.
כמה זמן עבר מאז?60 שנה +- ?
היום מדינת ישראל,מדינה יהודים דמוקרטית,מחזיקה על הבוהן שלה,כפי שאנחנו גם מתוודעים היום עם המצב בצפון ובגדה,את חצי כדור הארץ,תראה לי מעצמה אחת שהייתה ברמה של היכלות מלאה מאז בבל שהפכה לאימפריה שכזאת,וגם בבל נמחתה בסוף מהעולם על ידי התערבות יהודית אם תרצה,או התערבות אלוהית,בחירה שלך,והפכה לאימפריה כזאת,בעלת כוח גרעיני ובעלת צי מטוסים,ובעלת חי"ר מצטיין ומה לא.
רק תראה לי.
כיום הקב"ה לא צריך לבקע את המים,או להוציא מים מתוך סלע,או לשרוף סנה שלא יכלה,או להוציא אומה מתוך אומה,או לנקות ארץ מגויים,או להפיל ענק ביד קטן,או לשלוח מלאכיו אל תוך הארץ בגלוי,רק בשביל להראות שהוא עוד פה,
הוא הראה לנו זאת בדרכים אחרות,והנה הם פה.
מקווה שהבהרתי את הנקודה,לילה טוב.